|
✿
|
Pomohl vám půst? |
Ano |
|
53% |
[ 8 ] |
Ne |
|
26% |
[ 4 ] |
Nic se mnou neudělal |
|
20% |
[ 3 ] |
|
Celkem hlasů : 15 |
|
Autor |
Zpráva |
Lalaith >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so březen 31, 2012 6:49 pm Předmět: |
|
|
Já nevím, doktor nejsem, ale z toho, co píšeš, mi to úplně normální nepřijde... Samozřejmě, že pokud člověk sní něco hodně mastného, tk je mu zle, ale po slíznutí kokosového oleje ze špičky nože 3 dny, kdy je člověku blbě? To mi prostě normální nepřijde Ale je to jen můj názor, no... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
anonymous2 81-160
|
Zaslal: so březen 31, 2012 7:27 pm Předmět: |
|
|
no ted uz jsme ale trochu mimo tema...
ja doktor taky nejsem.. a mam to tak snad od vzdycky..takze jsem na to "zvykla" a snazim se proste takovym vecem vyhybat.. nikdy se mnou nikdo o tomhle nebavil.. A tohle neresil takze nevim.. proste to nedelam a nejim a je mi "dobre" doma si taky mysli ze si vymyslim takze v tomhle zastani taky nemam.. spis naopak mastny veci mi porad nuti.. abych pribrala a mela nejaky tuky :/
nerikam ze to byly primo tri dny uz je to dyl ale pamatuju si to do ted a urcite mi bylo spatne dlouuuuuho
tlak mam nizkej az kolisavej, vysokej tep a anemii z nedostatku zeleza. cha! plus ten bilirubin k tomu.. jsem rozhozena kde jenom muzu a chodici mrtvola ja to rikam porad.. _________________
Naposledy upravil anonymous2 dne so březen 31, 2012 7:42 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: so březen 31, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
anonymous2 napsal: | wensdy: jak to myslis? me zase na zaludek nikdy nikdo ani nenasmeroval naznakem tak vubec nevim co si pod tim predstavit..
coz o to ja bych se zamerila na cokoliv kdyby mi to pomohlo a vyresilo ty problemy..
no ja uz hresim cim dal tim min.. netesim se na den kdy odmitnu i ten rizek.. treba topinky nebo osmazenou slaninu jsem nemela uz leta protoze bych to proste ani nepozrela.. a kdyby jo tak to teda aby nade mnou stali vsichni svati protoze to bych pak trpela jako kun
me casto vychazi spatne prave ten bilirubin a kdyz se neco takovyho zacne dit uz ani nemusim chodit k doktorovi a proste na sobe poznam a reknu si hele zacni si davat trochu bacha na mastny a tucny.. a nepi chvilu kafe atd.. a ono se to po chvili zase spravi a pak zase jedu normalne dal..
me jednou vyslo na krvi neco pozitivniho ohledne te mononukleozy..ale nikdo mi k tomu nic nerekl.. a nejsem si vedoma ze bych ji prodelala.. takze mi rekli ze jsem se s ni mohla jenom nekde setkat a proste ji v sobe nejak mam uz nafurt..takze si myslim ze tohle muze taky delat trochu neplechu..ale nemam v tomhle vzdelani a jak rikam nikdo mi k tomu nic nerekl.. |
Mám podobné,nebo snad i stejné problémy od devatenácti let . Smažené skoro nejím ( jen občas smažák-ale ted už fakt jen minimálně) . Topinka mi vyřadí zařívání na tři dny a hrst vlašských ořechů na týden. Mám několik diagnoz - nejdříve to byly žlučové kameny, které se nepotvrdily, pak něco s játry - ale rozbor také nic neprokázal. Pak mě lékaři odpálkovali (klasicky), s tím že si asi vymýšlím . Nakonce mi jedna léčitelka diagnostikovala chronický zánět někde mezi žlučníkem a játry - snad po přechozené mononukleoze. Takž mám doživotní dietu, ale nevadí mi to - smažené moc neusím a mastná jídla mi nechutnají. Mrzí mě jen ty ořechy ..ale můžu mandle, ty trávím, tak si to s nimi vynahrazuji . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
anonymous2 81-160
|
Zaslal: so březen 31, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
joo tak to vymysleni je to nejlepsi. clovek tam pride s tim ze mu neco je.. a neni mu dobre a oni mu udelaji tak maximalne nejaky zakladni testy z krve ktere vyjdoiu dobre a oznaci ho za simulta ze mu nic neni... me to teda nikdy nerekli primo ale nekdy ty pohledy doktoru staci..
tak to mam zrejme to same.. cosi s tou mononukleozou mi taky nasli.. takze tim by to opravdu mohlo byt.. me to taky nevadi.. uz jsem se s tim naucila a vim co si muzu a nemuzu dovolit.. a vetsina tech veci mi ani nechybi (napr. ten smazak nebo topinky apod.) a nejedla bych je ani kdyby mi nic nedelali a teoreticky muzu vsecko ale v omezene mire aby mi nebylo zle.. popr. dalsi dny si nedam nic smazenyho nebo tak podobne.. (treba dneska k veceri jsme meli vajecnou omeletu a ta mi teda taky nedela dvakrat dobre :/ ale neni to jeste nejhorsi.. _________________
Naposledy upravil anonymous2 dne so březen 31, 2012 9:50 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: so březen 31, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
anonymous2 napsal: | joo tak to vymysleni je to nejlepsi. clovek tam pride s tim ze mu neco je.. a neni mu dobre a oni mu udelaji tak maximalne nejaky zakladni testy z krve ktere vyjdoiu dobre a oznaci ho za simulta ze mu nic neni... me to teda nikdy nerekli primo ale nekdy ty pohledy doktoru staci..
tak to mam zrejme to same.. cosi s tou mononukleozou mi taky nasli.. takze tim by to opravdu mohlo byt.. me to taky nevadi.. uz jsem se s tim naucila a vim co si muzu a nemuzu dovolit.. a vetsina tech veci mi ani nechybi (napr. ten smazak nebo topinky apod.) a nejedla bych je ani kdyby mi nic nedelali a teoreticky muzu vsecko ale v omezene mire aby mi nebylo zle.. popr. dalsi dny si nedam nic smazenyho nebo tak podone.. (treba dneska k veceri jsme meli vajecnou amoletu a ta mi teda taky nedela dvakrat dobre :/ ale neni to jeste nejhorsi.. |
No vidíš - to jsi mi připomněla potíže z tohoto týdne - on si to člověk kolikrát ani neuvědomí , co strká do pusy ... dělala jsem vaječné omety ke svačině , a snědla asi pulkrajice chleba s kouskem omelety - a druhý den jsem přemýšlela, proč mám žaludek jak kámen - no jasně - to ta omeleta. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
anonymous2 81-160
|
Zaslal: so březen 31, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
co kdyby kousek to ja snedla dva ty chleby s omeletama.. ale zatim ziju, i kdyz mi uz bylo i lip ale toto neni snad ani moc vtipny _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
anonymous2 81-160
|
Zaslal: so březen 31, 2012 9:55 pm Předmět: |
|
|
Ilonko: a delas s tim neco - jako mysleno treba nejaky ty specialni cajiky nebo beres nejaky leky ci tak podobne? nebo nejakou detoxikaci?
mam z ni prave tady z techto duvodu (ze nejsem az tak "normalni" nebo jak to nazvat - v tom ze mi nesedi a nemuzu nektery jidla trochu strach) jak by to dopadlo tak se do toho moc nechci poustet aby mi to ve vysledku vic neuskodilo nez pomohlo.
Nebo si proste jenom davas pozor na jidelnicek a je to v pohode? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so březen 31, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
Kdysi jsem na detox užívala takovou hnusnou vodičku z řepy a mrkve, jmenovalo se to Epam. Údajně to mělo být hodně na játra. Fakt je, že jsem pak jaterní testy měla vzorné. Dobrý je taky Grešíkův čaj, směska bylinek plus ta řepa.
Jinak se přidávám k těm, kteří nemůžou tučné. Ze smaženého je mi zle, jen se na to podívám. Kobliha mě vyřadí z provozu na dva dny. Hranolky by mě asi zabily. Mám štígro, že mi ty věci ani nechutnají. Ještě teď mám v živé paměti, jak jsem se loni na jaře předávkovala smaženým sladkým. Celou noc jsem se klepala, potila, mrzla, všechno se se mnou točilo, bylo mi krutě blivno, bilo mi srdce až v krku...no říkala jsem si, že už asi vím, jak vypadá infarkt nebo žlutá zimnice |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
anonymous2 81-160
|
Zaslal: so březen 31, 2012 10:20 pm Předmět: |
|
|
jooo tak na to bych snad i zapomnela koblihy, koblizky, livance, dokonce i palacinky mi nedelaji dobre.. vlastne co ja muzu jist? ale ne v rozumne mire zvladam vsecko s mirnymi obtizemi uz zminovanymi )
nicole: moc diky za rady. jestli se odhodlam a prekonam svoji celozivotni nechut a odpor k repe tak to vyzkousim. no mozna mam proto takovy problemy.. ze nejim repu repa je neco co nejsem schopna pozrit. jeji hlinovita chut brrrrrrrrrrrr jenom si to predstavim
asi jsem ztracenej pripad a neni mi pomoci..
ted koukam na ten caj - je tam ta repa hodne citit a poznat? pokud by nebyla v tehle forme ta typicka chut tak vyrazna asi bych si ho zkusila poridit.. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
anonymous2 81-160
|
Zaslal: so březen 31, 2012 10:33 pm Předmět: |
|
|
Tak koukam na ty Gresikovy caje a narazila jsem primo na jaterni a je dokonce i bez repy! Nebo jeste i ten repik vypada lakave. Tak to urcite vyzkousim a jak sleduju jsou i za dobrou cenu celkem. Nechapu ze je jeste nemam doma?
Moc diky Nicole za tip!! _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|