Co takhle pohádky?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17, 18, 19  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Umění, film, divadlo, architektura, literatura
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=b9be3d7baa46800ce600fac1b1f8db62Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lea
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 9:07 pm    Předmět: Citovat

Morganna napsal:
Toz me se tam ty verse vzdycky strasne libily - jsou snadno zapamatovatelné Laughing

- A jestlipak na ně slyší?
- Slyší. A její kožíšek opravdu je šitý z myší Laughing

Tak v tom s tebou souhlasím. Já si to už vždycky povídám s nima. Navíc mi to připadá celkem originální.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lea
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 9:18 pm    Předmět: Citovat

Morganna napsal:
Lea napsal:
Můžete mi někdo sdělit, co tak například režíroval Troška? Já totiž režiséry vůbec neřeším, tudíž v tomto směru absolutně nejsem v obraze.

Vsechny Princezny ze mlejna
Bota jmenem Melichar,
O Jasnence a letajicim sevci
Vsichni Byl jednou jeden polda (auauauauau)
Vsechny Slunce, sena
Nejkrasnejsi hadanka (auauauaua)

To je takovy vycuc Wink

Tak Princezna ze mlejna 1 se povedla, dvojka už ne, ale tak to bývá, když se v něčem zbytečně pokračuje. Jasněnka byla taky pěkná. Byl jednou jeden polda a Slunce sena taky. To sice nejsou pohádky, ale celkem myslím, že to zas Troška tak nezmastil ne? Ostatní zde jmenovaní mi nic neříkají.
osminka
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 12:17 am    Předmět: Citovat

Tak od Trošky se mi líbí jen ta Bota a Slunce sena - hlavně Pár facek, a pak toho měl nechat, to ostatní je děs. Pohádky mu teda vůbec nejdou. Pořád tam křičí nějaké čarodějnice, vodníci, čerti, samé davové scény, samý rámus a skoro tam chybí nějaké city a pocity, něco, co by člověka dojalo.
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 6:33 am    Předmět: Citovat

No tak Byl jednou jeden polda mi přišlo megablbé a to jsem viděla jenom kousek. Taky dělal Kameňáky - další kravina. A co se týče pohádek, tak ještě Z pekla štěstí - opět jedna z nejblbějších pohádek vůbec a takovou to mělo hezkou předlohu.
Když šla do kin Nejkrásnější hádanka, tak na plakátech psali, že Troška je král českých pohádek nebo tak něco. To jsem nevěděla, jestli se mám smát nebo brečet. Rolling Eyes
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 9:00 am    Předmět: Citovat

No Polda 1 mi prisel vtipny, kdyz mi bylo asi 12-13. Ty dalsi jsou priserne. Kamenaky - na to se divam jak na ty vtipne pasma z novackych estradnich Silvestru. Z pekla stesti je mistama dobra dvojka - jednicka je nudnááá.

Nejkrasnejsi hadanka - tam je dobrá jediná scéna - kdy se hádá ten hlavní truhlík s princeznou. Jinak nuda až na půdu. Jedina opravdu dobrá pohádka od něj je ta Jasněnka. Na princeznu ze mlejna se obcas podivam , ale ne casto, na to je moc preslazena.

SLunce sena jsou fajne - to je takový český foklor. Hlíášky z toho používám poměrně furt Very Happy - tak ja se otocim hubou ke zdi, velebnosti, abych vas jako netento.. Laughing Laughing Laughing Laughing
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 9:19 am    Předmět: Citovat

luminka napsal:
Tak od Trošky se mi líbí jen ta Bota a Slunce sena - hlavně Pár facek, a pak toho měl nechat, to ostatní je děs. Pohádky mu teda vůbec nejdou. Pořád tam křičí nějaké čarodějnice, vodníci, čerti, samé davové scény, samý rámus a skoro tam chybí nějaké city a pocity, něco, co by člověka dojalo.

Mám z těch jeho pohádek podobný pocit, jsou strašně uvřeštěné, navíc na můj vkus až takové moc "lidové"...

Jasněnka ještě šla, ale tam už je taky v těch čarodějnicích vidět ten příklon k pitvornosti, měla docela ucházející příběh, ale ty ostatní jsou teda s prominutím srajdy...

Kameňáky jsem ani neviděla, ovšem veledílo Polda je dílo páně Soukupa, zas nemůžeme Troškovi přišít kdejakou hrůznost české kinematorafie... Laughing

Jediné, co mě u Trošky docela pozitivně překvapilo v posledních letech, byla Andělská tvář - možná proto, že to všichni úplně strhali, takže jsem čekala jen to nejhorší... Twisted Evil

A Slunce, seno... jsou už prostě klasiky, ačkoliv ta úroveň s jednotlivými díly taky celkem klesá, ale ty hlášky jsou prostě věčné... Laughing
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 1:09 pm    Předmět: Citovat

Ha, Andělská tvář. Ja vedela, ze jsem neco zapomnela. Ta se mi celkem líbila, i kdyz knizka vic. Ma prekrasnou hudbu.
Fli6py
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 6:21 pm    Předmět: Citovat

100% Zlatovláska pak taky Tři oříšky pro Popelku a také všechny filmy od Trošky. Ze zahraničních miluju všechny díly Sám doma
Lea
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt prosinec 25, 2008 3:15 pm    Předmět: Citovat

wensdy napsal:
Tři oříšky pro Popelku s Ťapkou a Juráškem! Mrazík. mi už leze krkem, tak si takový 3 roky dávám voraz Rolling Eyes

Už když jsem si tenhle příspěvek tehdy přečetla, jsem věděla, že Popelka Ťapku neměla, ale pořád jsem si nemohla vzpomenout, jak se to zvířátko jmenovalo, až jsem se musela včera podívat. A byl to Tajtrlík Very Happy Nevzpomněla bych si ani do příštích Vánoc.
Herminka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá prosinec 26, 2008 10:00 am    Předmět: Citovat

Moje srdcovka a pohádka č. 1 je Třetí princ. Pak třeba S čerty nejsou žerty a pohádka O statečném kováři taky není špatná. Z nových je povedený Anděl Páně.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17, 18, 19  Další

Přejdi na: