|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá září 21, 2007 6:20 pm Předmět: Kondicionéry ve spreji |
|
|
Já používám kondicionéry ve spreji docela často, hlavně když mám přes den rozpuštěné vlasy, tak abych je pak nevyškubala, ale teď mi dochází a nevim, co si mám koupit.
Teď jsem používala od Avonu (Naturals), hezky voněl, hezky se po něm česali vlasy, ale byla to samozřejmě "silikonová bomba" Přemýšlela jsem, že si koupím od Gliss Kuru, ptz šampon mi sedl perfektně, ale docela jsem čuměla, kolik je v tom silikonů (mě semtam nějaký ten silikon nevadí, ale tohle byla fakt docela síla) a je to tak se všema od Gliss Kuru, krom toho asijského oleje (taky tam nějaký je, ale to už nějak přežiju, spíš mi vadí, že je to docela malinká lahvička). Dřív jsem měla od Welly nějaký pro děti, náádherně voněl po jahodách, tak jsem si chtěla koupit ten s krokodýlem pro děti od Rossmana. No a samozřejmě když jsem si pro něho šla, tak ho neměli už jsem tam byla párkrát znova a prostě nemají!!
Tak jsem se chtěla zeptat kdo máte s čím zkušenosti a co byste mi doporučili |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá září 21, 2007 6:29 pm Předmět: |
|
|
já mám hydratační od Londy,nejsou v něm silikony, je v něm hlavně panthenol a makadamiovej olej. myslela sem že ho budu moct i na suchý,ale to slepuje,jinak je docela good:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kopretinka 321-600
|
Zaslal: so září 22, 2007 4:20 am Předmět: |
|
|
Ten od Londy opravdu není špatný (tedy pokud myslíš to hydratační mlíčko), ten jsem také měla. Teď mám od Mypy hydratační sprej se 40% aloe vera a také není špatný. Úplně nejlepší co jsem zatím používala mi ale přišel od Goldwellu, ale ten už bohužel nevyrábí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Leila 81-160
|
Zaslal: so září 22, 2007 9:40 am Předmět: |
|
|
Já mám od Logony, je určený na všechny typy vlasů, je celkem fajn, jen na mé suché vlasy málo výživný...používám po něm ještě olejík nebo nějakou další bezopachovou péči. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so září 22, 2007 11:00 am Předmět: |
|
|
Já mám od Gliss Kuru Oil Nutritive a pak od Oriflamu - sprej pro snadné rozčesávání dětských vlásků - nádherně voní!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: so září 22, 2007 12:58 pm Předmět: |
|
|
Bezoplachový kondicioner ve spreji mám - BC Bonacure Scwarzkopf profesionál,občas používám, ale jen na umyté a vlhké vlasy, pokud dám druhý den na suché a neumyté vlasy, jsou sice lépe rozčesatelné, ale hned se slepí a zmastí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so září 22, 2007 1:42 pm Předmět: |
|
|
Ten od Londy se dá sehnat normálně v drogerce nebo je to nějaký kadeřnický? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 23, 2007 9:27 am Předmět: |
|
|
Soufflet napsal: | Ten od Londy se dá sehnat normálně v drogerce nebo je to nějaký kadeřnický? |
no je kadeřnický,ale dá se objednat celkem dobře... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Misannah 0-7
|
Zaslal: po září 24, 2007 4:29 pm Předmět: |
|
|
Čauky,chtěla bych si koupit nějaký kondicionér ve spreji,tak máte někdo nějaký dobrý osvědčený?Mohli byste prosím doporučit? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MIMISEK >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út září 25, 2007 6:37 am Předmět: |
|
|
Misannah napsal: | Čauky,chtěla bych si koupit nějaký kondicionér ve spreji,tak máte někdo nějaký dobrý osvědčený?Mohli byste prosím doporučit? |
mně vyhovují od Glisskuru. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|