|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kopretina >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st říjen 17, 2007 10:39 pm Předmět: Kaolín |
|
|
Tak mě napadlo,jaký vliv má asi na vlasy kaolín? Co se pleti týče,tak kaolín prý čistí a zvláčňuje (lush ho přidává do masek...) Já jsem si nechala před časem přivést kaolín od mamky z práce,protože pracuje v kaolinových závodech Ale ještě jsem ho nepoužila ani na pleť...ale napadlo mě, jak by asi působil na vlasy? Co myslíte...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ragdoll 81-160

|
Zaslal: st říjen 17, 2007 10:52 pm Předmět: |
|
|
Logona má mycí krém na vlasy s kaolínem. Takže to určitě bude fungovat, třeba ještě líp, když ho máš ničím neředěný  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: čt říjen 18, 2007 10:24 am Předmět: |
|
|
To je zajímavé...mylsím,že ten kaolín zkusím dneska nebo zítra jak na vlasy tak na pleť...na pleť jsem si obšlehla složení masky z lush stránek a chybí jen hroznové víno a to skočím koupit a na vlasy zkusím ten kaolín rozmíchat jen s vodou Doufám, že to moje vlasy i obličej přežijou ve zdraví A samozřejmě po akci podám hlášení (kdybych přišla na nějaké zázračné účinky kaolinu, myslím, že po domluvě s mamkou bych případným zájemcům mohla taky nějaký sehnat ) No jsem na to zvědavá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Chaluzska 321-600

|
Zaslal: čt říjen 18, 2007 1:07 pm Předmět: |
|
|
Kopretina napsal: | To je zajímavé...mylsím,že ten kaolín zkusím dneska nebo zítra jak na vlasy tak na pleť...na pleť jsem si obšlehla složení masky z lush stránek a chybí jen hroznové víno a to skočím koupit a na vlasy zkusím ten kaolín rozmíchat jen s vodou Doufám, že to moje vlasy i obličej přežijou ve zdraví A samozřejmě po akci podám hlášení (kdybych přišla na nějaké zázračné účinky kaolinu, myslím, že po domluvě s mamkou bych případným zájemcům mohla taky nějaký sehnat ) No jsem na to zvědavá  |
Já myslím, že přežijou a budu držet palce . Jednou jsem měla vzoreček nějaké kaolinové masky na obličej a bylo to úplně super, bohužel vůbec už nevím co to bylo zač. Dej vědět jak to dopadne , jsem hrozně zvědavá, zvlášť na ty vlasy... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 7:22 pm Předmět: |
|
|
Takže...jsem se inspirovala maskou od LUSHe a ukuchtila si podobnou...jsou tam samé dobré věci, hroznové víno, med, vejce, tea tree, česnek a kaolín...za hodinku se chystám do vany a tak si to napatlám na ksichtík (radši se zamknu,aby mě milý neviděl) až to sudnám,podám hlášení,sama jsem na to zvědavá,doufám,že mi nesleze kůže...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 7:59 pm Předmět: |
|
|
Kopretina napsal: | Takže...jsem se inspirovala maskou od LUSHe a ukuchtila si podobnou...jsou tam samé dobré věci, hroznové víno, med, vejce, tea tree, česnek a kaolín...za hodinku se chystám do vany a tak si to napatlám na ksichtík (radši se zamknu,aby mě milý neviděl) až to sudnám,podám hlášení,sama jsem na to zvědavá,doufám,že mi nesleze kůže...  |
to by bylo nemilé. Držím palce, ať jsi po použití poznatelná |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: po říjen 22, 2007 8:49 am Předmět: |
|
|
Tak se hlásím po masce kůže mi neslezla,ba naopak,takový účinek jsem nečekala...dokonce to předčilo i masku od Yves rocher na kterou jsem až do včera nedala dopustit Jsem nadšená Vřele doporučuji!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
evik87 8-20

|
Zaslal: so listopad 03, 2007 2:38 pm Předmět: |
|
|
Kopretina napsal: | Takže...jsem se inspirovala maskou od LUSHe a ukuchtila si podobnou...jsou tam samé dobré věci, hroznové víno, med, vejce, tea tree, česnek a kaolín...za hodinku se chystám do vany a tak si to napatlám na ksichtík (radši se zamknu,aby mě milý neviděl) až to sudnám,podám hlášení,sama jsem na to zvědavá,doufám,že mi nesleze kůže...  |
Jujda tak takovou dobrotu bych na sebe ráda taky napatlila... A v jakém poměru jsi ty suroviny prosím dávala? Jenom ještě splašit ten kaolín, snad v lékárně by to mohli mět..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Marianna 321-600

|
Zaslal: so listopad 03, 2007 4:34 pm Předmět: |
|
|
Kopretina napsal: | Tak se hlásím po masce kůže mi neslezla,ba naopak,takový účinek jsem nečekala...dokonce to předčilo i masku od Yves rocher na kterou jsem až do včera nedala dopustit Jsem nadšená Vřele doporučuji!  |
Nedělalas to podle masky Breazened honey? ta je úplně dokonalá, skoro jsem nepoznala svojí pleť  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|