Kaolín
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Regenerace a podpora růstu
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kopretina
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 10:39 pm    Předmět: Kaolín Citovat

Tak mě napadlo,jaký vliv má asi na vlasy kaolín? Co se pleti týče,tak kaolín prý čistí a zvláčňuje (lush ho přidává do masek...) Já jsem si nechala před časem přivést kaolín od mamky z práce,protože pracuje v kaolinových závodech Wink Ale ještě jsem ho nepoužila ani na pleť...ale napadlo mě, jak by asi působil na vlasy? Co myslíte... Idea Question Question Question
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ragdoll
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 10:52 pm    Předmět: Citovat

Logona má mycí krém na vlasy s kaolínem. Takže to určitě bude fungovat, třeba ještě líp, když ho máš ničím neředěný Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Herminka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2007 7:42 am    Předmět: Citovat

Logona má i prášek (nejsem si jistá, jestli je to čistý kaolin nebo ještě s nějakým přídavkem). Z tohoto odkazu není úplně evidentní, že jde o kaolin, ale bylo to psané v logoním letáčku.
http://www.biobeauty.cz/shop/themes/kategorie/detail.php?artikelid=178886&source=2
Kopretina
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2007 10:24 am    Předmět: Citovat

To je zajímavé...mylsím,že ten kaolín zkusím dneska nebo zítra jak na vlasy tak na pleť...na pleť jsem si obšlehla složení masky z lush stránek a chybí jen hroznové víno a to skočím koupit a na vlasy zkusím ten kaolín rozmíchat jen s vodou Wink Doufám, že to moje vlasy i obličej přežijou ve zdraví Laughing A samozřejmě po akci podám hlášení Wink (kdybych přišla na nějaké zázračné účinky kaolinu, myslím, že po domluvě s mamkou bych případným zájemcům mohla taky nějaký sehnat Wink ) No jsem na to zvědavá Smile
Chaluzska
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2007 1:07 pm    Předmět: Citovat

Kopretina napsal:
To je zajímavé...mylsím,že ten kaolín zkusím dneska nebo zítra jak na vlasy tak na pleť...na pleť jsem si obšlehla složení masky z lush stránek a chybí jen hroznové víno a to skočím koupit a na vlasy zkusím ten kaolín rozmíchat jen s vodou Wink Doufám, že to moje vlasy i obličej přežijou ve zdraví Laughing A samozřejmě po akci podám hlášení Wink (kdybych přišla na nějaké zázračné účinky kaolinu, myslím, že po domluvě s mamkou bych případným zájemcům mohla taky nějaký sehnat Wink ) No jsem na to zvědavá Smile

Já myslím, že přežijou a budu držet palce Wink . Jednou jsem měla vzoreček nějaké kaolinové masky na obličej a bylo to úplně super, bohužel vůbec už nevím co to bylo zač. Dej vědět jak to dopadne Wink , jsem hrozně zvědavá, zvlášť na ty vlasy...
Kopretina
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2007 7:22 pm    Předmět: Citovat

Takže...jsem se inspirovala maskou od LUSHe a ukuchtila si podobnou...jsou tam samé dobré věci, hroznové víno, med, vejce, tea tree, česnek a kaolín...za hodinku se chystám do vany a tak si to napatlám na ksichtík (radši se zamknu,aby mě milý neviděl) až to sudnám,podám hlášení,sama jsem na to zvědavá,doufám,že mi nesleze kůže... Laughing
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2007 7:59 pm    Předmět: Citovat

Kopretina napsal:
Takže...jsem se inspirovala maskou od LUSHe a ukuchtila si podobnou...jsou tam samé dobré věci, hroznové víno, med, vejce, tea tree, česnek a kaolín...za hodinku se chystám do vany a tak si to napatlám na ksichtík (radši se zamknu,aby mě milý neviděl) až to sudnám,podám hlášení,sama jsem na to zvědavá,doufám,že mi nesleze kůže... Laughing

Smile to by bylo nemilé. Držím palce, ať jsi po použití poznatelnáSmile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Kopretina
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2007 8:49 am    Předmět: Citovat

Tak se hlásím po masce Very Happy kůže mi neslezla,ba naopak,takový účinek jsem nečekala...dokonce to předčilo i masku od Yves rocher na kterou jsem až do včera nedala dopustit Wink Jsem nadšená Very Happy Wink Vřele doporučuji! Idea Wink
evik87
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 2:38 pm    Předmět: Citovat

Kopretina napsal:

Jujda tak takovou dobrotu bych na sebe ráda taky napatlila... Laughing A v jakém poměru jsi ty suroviny prosím dávala? Jenom ještě splašit ten kaolín, snad v lékárně by to mohli mět.. Cool
Marianna
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 4:34 pm    Předmět: Citovat

Kopretina napsal:
Tak se hlásím po masce Very Happy kůže mi neslezla,ba naopak,takový účinek jsem nečekala...dokonce to předčilo i masku od Yves rocher na kterou jsem až do včera nedala dopustit Wink Jsem nadšená Very Happy Wink Vřele doporučuji! Idea Wink

Nedělalas to podle masky Breazened honey? ta je úplně dokonalá, skoro jsem nepoznala svojí pleť Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přejdi na: