Přirozené dlouhé vlasy versus obarvené krátké vlasy
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Znáš víc lidiček s....
přírodními dlouhými vlasy
16%
 16%  [ 12 ]
krátkými obarvenými vlasy
83%
 83%  [ 59 ]
Celkem hlasů : 71

Autor Zpráva
Veronika
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2008 4:44 pm    Předmět: Přirozené dlouhé vlasy versus obarvené krátké vlasy Citovat

Není to téma, kde bych chtěla kritizovat jakoukoliv ze dvou skupin, které jsem napsala do názvu... ale včera mě jeden kamarád vnukl docela zajímavou myšlenku.. Jemu se líbí krátkovlasé dívčiny a pořád mě to vnucuje. To už jsem se naučila přezírat, ale začal mi tvrdit, že všude vidí jenom dlouhovlásky a že to má na hlavě každá holka. Tak by mě zajímalo, jak to vidíte vy ostatní..jestli znáte víc přírodních dlouhovlásek a nebo nabarvených krátkovlásek... A co si myslíte o tom.. která skupinka to má vlastně jednoduší. Je mi jasné, že nemůžu všechny zařadit jenom do dvou skupin, že někdo má dlouhé vlasy například z přelivem a jiný zase krátké přírodní.. ale v našem sporu jde o tyto dva typy a tak bych se jich chtěla držet.. protože i pro mě jsou to takový dva různorodí zástupci Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Aha Admin
ADMIN

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2008 4:48 pm    Předmět: Citovat

To ten tvuj kamos zije v gotice nebo dobe romanske nebo v asii; vsude jinde panuje kratkovlasost Wink)

(pokud nemysli dlouhovlaskami kazdeho, kdo ma vlasy aspon po ramena, ze)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lily
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2008 4:51 pm    Předmět: Citovat

Je fakt, že by se měla určit nějaká hranice, od kdy se dá říkat vlasům dlouhé. Ve svém okolí potkávám holky, které mají vlasy dlouhé asi jako já. Žádnou extrémní dlouhovlásku jsem už dlouho nepotkala.
Hlasuji pro krátké.
Veronika
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2008 4:55 pm    Předmět: dlouhé Citovat

To je pravda.. že se musí ještě rozlišovat nad délkou.. ale myslím, že to bere tak normálně ( né jako časopisy a televize.. že každá, kterká má vlasy pod ucho má dlouhý účes)........ asi tak od poloviny zad.. dlouhovláska. Tak to beru i já.. protože třeba vlasy na zem, tak to už je pro mě extrémní dlouhovláska, která se jen tak nevidí! Laughing
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2008 4:57 pm    Předmět: Citovat

Laughing Laughing Laughing Laughing Taky se mi zdá, že má chlapec jakési zajímavé vnímání. Ledaže by považoval vlasy delší než 10 cm za dlouhé, jinak teda nevím... Twisted Evil Řekněme, že já považuju za dlouhé vlasy pod ramena - v tom případě tedy potkávám hlavně krátkovlasé. A pokud jde o barvení, tak přírodních je tedy jak šafránu.
Lily
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2008 5:01 pm    Předmět: Citovat

Častěji vídám holky s krátkými extravagantními účesy. Asi to patří k jejich věku. Taky jsem v pubertě trochu experimentovala.
Další skupina jsou dívky/ženy kolem 30-ti let. Většinou s malým dítětem. Buď mají krátké vlasy nebo delší, ale neupravované, s odrostlým melírem, roztřepené atd.
Třetí skupina jsou ženy ve zralém věku, u kterých bohužel převažují krátké natupírovaná a obarvené vlasy, v horším případě trvalá.
janullla
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2008 5:03 pm    Předmět: Citovat

ak teda myslis dlzku do poloviny zad tak takych dievcat a zien poznam mnoho. je to taka normalna dlzka, ktora je oblubena hlavne u dievcat a mladych zien. zeny s vlasami po pas a nizsie stretavam tiez tak zriedkavo a vzdy sa musim obzriet ak ta dotycna ma este k tomu aj zdrave a nefarbene vlasy, pretoze takych dievcat s takouto dlzkou a prirodzenostou vidiet stale coraz menej. kratke farbene alebo nefarbene vlasy sa mi nepacia hlavne na zenach do tej 50tky.
Kathory
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2008 5:08 pm    Předmět: Citovat

Poslední dobou vídávám pořád samé dlouhovlásky. Nikdy se mi nestalo, že bych třeba za den viděla tři ženy s vlasy pod zadek či po stehna. Poslední dobou se toho nějak množí, samé dopůlkyzadnice, podpásovnice Laughing (a to i když sedím pořád doma). I když pravda, jaksi mě to už znervóňuje Laughing Nicméně hlasuji pro ty krátké, těch je opravdu snad nejvíc (krátké je pro mě do lopatek).

Nicméně Veroniko, ten Tvůj kamarád je opravdu zajímavý, i když taky jsem jednoho takového znala. Dlouhé vlasy bléé, krátké a nejlépe ježek, nejlepší Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2008 5:12 pm    Předmět: Citovat

Kathory napsal:
Poslední dobou se toho nějak množí, samé dopůlkyzadnice, podpásovnice Laughing

podpásovky... Laughing Laughing Laughing
Veronika
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2008 5:17 pm    Předmět: vlasy Citovat

Pro upřesnění...."Dnes jsem viděl nejméně 5 holek s vlasy po pás"...tak takhle to začalo Laughing Laughing Já jsem právě zastánce názoru, že dlouhovlásek je méně.. než krátkovlásek Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: