|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Soufflet >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so duben 05, 2008 10:13 am Předmět: Chvála |
|
|
Musím admina a všechny ostatní co spolupracovali na novinkách moooc pochválit Perfektní, nemám slov
Poslední asi měsíc jsem sem moc nechodila nějak nebyl čas a když tady na pár dní zaspím vývoj, tak se to těžko zpětně dočítá, takže poslední dobou už nečtu všechno ve fóru a skoro nereaguju. No a teď díky novinkám tu asi zase začnu vysedávat několik hodin denně
Nápad s obchůdkem je naprosto úžasný dokonalý. A věříte že mě to taky napadlo? Když se tu objevil bazárek tak jsem chtěla Ahovi napsat, jestli náhodou nechce udělat přímo vlasový obchod. No a ono ho to napadlo samo
A mimochodem víte co jsem si tak uvědomila? Já mám teď někdy taky "výročí" na dv.cz Měl by to být zhruba rok, co jsem sem začala chodit-pamatuju si to podle videa (no a vidíte kam jsem to za rok dotáhla, až do Rady starších )
edit: a hele, já se trefila a je to akorát můj 1000. příspěvek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: so duben 05, 2008 10:16 am Předmět: |
|
|
(Soufflet: Registrován od 22/03/07 15:02:39)
) _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
jklumpik 81-160

|
Zaslal: so duben 05, 2008 10:48 am Předmět: |
|
|
Ahojky,taky bych chtěla všechny,kdo tvoří tyto stránky pochválit.Dlouho jsem na netu hledala server o dlouhých vlasech a nemohla jsem nic najít až jsem asi před půr rokem natrefila na DV a musím říct,že jsem si od té doby vypěstovala určitou závislost na tyto stránky .Ale to asi nejsem jediná
Myslím,že s internetový obchod pro dlouhé vlasy je skvělý nápad.Je hrozně těžké pokud nebydlíte v Praze nebo jiném vštším městě,sehnat potřebnou kosmetiku a vlasový odborník taky SUPER
Jen tak dál
Myslím,že se neodlepím od počítace  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kalakai >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so duben 05, 2008 11:52 am Předmět: |
|
|
já taky moc chválím.. jste moc šikovní... jen dostávám od manžela hubované, že jsem závyslák a že bez dv už nevydržím ani jeden večer     |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so duben 05, 2008 12:23 pm Předmět: |
|
|
Aha napsal: | (Soufflet: Registrován od 22/03/07 15:02:39)
) | Jé,Soufflet se registrovala zrovna na moje narozky . _________________ My jsme ti lid?????©, p??ed kter??mi n??s na??e matky varovaly . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so duben 05, 2008 1:31 pm Předmět: |
|
|
Taky se musím přidat ke chvále adminovi a všem , co na tom dělají aby to tu bylo ještě lepší. Je to super a ze všech těch novinek jsem nadšená  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so duben 05, 2008 4:31 pm Předmět: |
|
|
Opravdu je to tu moc, moc hezké.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so duben 05, 2008 7:01 pm Předmět: |
|
|
je to podařená změna. nějakou dobu jsem to tady flákala, protože jsem měla moc povinností a když jsem tady na apríla přišla, zrovna byl ten divoký zelený den, /to byl opravdu šok/ tak jsem si všimla, jak divoce se to tady mění a jak vidím, není to konečná nápad s obchůdkem je skvělý a "modernizace" stránek samozřejmě taky ... akorát jsem přišla o ty soutěže, tak doufám, že budou další
Adminovi a spol. třikrát sláva |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: so duben 05, 2008 9:15 pm Předmět: |
|
|
Pivoňko pořád můžeš stihnout soutěž o účesový článek, odměna je myslím interesantní, viz článek na titulce
Zelený den byl tuze vypečený... myslím že vstoupí do naší historie )
Jinak díky všem za vaše vzkazíky, jsem rád, že tu spolu jsme  _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kalakai >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne duben 06, 2008 8:44 am Předmět: |
|
|
Aha napsal: | Pivoňko pořád můžeš stihnout soutěž o účesový článek, odměna je myslím interesantní, viz článek na titulce
Zelený den byl tuze vypečený... myslím že vstoupí do naší historie )
Jinak díky všem za vaše vzkazíky, jsem rád, že tu spolu jsme  |
hm, že by zelené videjko? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|