|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Day 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 5:09 pm Předmět: Jak vypadá Ježíšek? |
|
|
Kdo u vás nosí dárečky? Stařík? Mladík? Skřítek? Čarodějnice Besana? Tři králové? Děda Mráz? Santa Claus? Václav Claus? Zelený Raul? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 5:11 pm Předmět: |
|
|
U nás to je Ježíšek, co zvoní na zvoneček. A když jsem byla malinká, tvrdila mi babička, že se spustí po žebříku z nebíčka. Jo a nechávala jsem mu za oknem dopis. Ráno už tam nebyl |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 5:17 pm Předmět: |
|
|
U nás to byl dycky ježíšek.Nevím proč,ale mám ho zafixovanýho jako ježka co nosí dárky na bodlinách.Ježíšek a ježeček zní přece stejně ne? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 5:21 pm Předmět: |
|
|
To tak má prý hodně dětí. No pořád lepší než tlustý chlápek v červeném, co se sousedům spouští z balkonu:-( |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 5:23 pm Předmět: |
|
|
Jo, sorry, ono je tady na to extra téma...no u nás to byl taky pochopitelně Ježíšek, ale jako miminko ho vidím až teď, stejně si nedokážu představit, jak by lítalo a nosilo ty dárky. Jako dítě jsem vlastně ani nepřemýšlela, jak vypadá. Naši vždycky zamkli pokoj, táta tam všechno nachystal a pak zazvonil a namáčkl se za dveře. Když otevřel a my jsme se nadšeně vrhli ke stromečku, tak dělal, že přišel jako poslední...ale to je asi všude stejné, ne? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 5:33 pm Předmět: |
|
|
A ježíšek má bejt přitom Ježíš-syn boží.Sranda ne? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 5:37 pm Předmět: |
|
|
Děcka, all I can say is:
www.anti-santa.cz
Snad se nebudete zlobit, kdyz jim pristi tyden u nas spustim mensi reklamu. 'Cause Jeziseck Rocks |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 5:53 pm Předmět: |
|
|
admin napsal: | Děcka, all I can say is:
www.anti-santa.cz
Snad se nebudete zlobit, kdyz jim pristi tyden u nas spustim mensi reklamu. 'Cause Jeziseck Rocks | Proč ne.Jen tak pro zajímavost,víte,že Santa Klaus je ve skutečnosti Mikuláš? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 6:25 pm Předmět: |
|
|
day napsal: | U nás to je Ježíšek, co zvoní na zvoneček. A když jsem byla malinká, tvrdila mi babička, že se spustí po žebříku z nebíčka. Jo a nechávala jsem mu za oknem dopis. Ráno už tam nebyl |
U nás to je taky Ježíšek . Když jsem byla malá , představovala jsem si ho , jako malého chlapečka v dlouhé bílé košilce a se zlatýma vláskama . A vůbec mě nenapadlo , že by mu v té košilce mohla být zima . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Clondyk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 8:06 pm Předmět: |
|
|
admin napsal: | Děcka, all I can say is:
www.anti-santa.cz
Snad se nebudete zlobit, kdyz jim pristi tyden u nas spustim mensi reklamu. 'Cause Jeziseck Rocks |
jsem pro, žiju v České republice - teda snad si myslím, že se zatím tak jmenujeme a že nejsme nějaký 55 či 56 stát USA , takže Santa Claus ať jde do USA, myslím, že nám bohatě stačí náš Venca Klaus a dárky ať nám nosí Ježíšek.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|