|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 8:33 pm Předmět: Kam s nimi ve sprše ? |
|
|
Zajímalo by mě, jak to řešíte s vlasy při hygieně. Jak je spínáte, nebo prostě a jednoduše, jak zabránit tomu, aby si člověk každý večer zmáchal ve sprše /ve vaně i vlasy. Já co půl roku sháním obrovskou sponu na sepnutí, protože stará nevydžela. Ach jo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lily 321-600
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 8:41 pm Předmět: |
|
|
Já jsem v jednom hotelu "ukradla" igelitové čepičky a používám je |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 9:04 pm Předmět: Re: Kam s nimi ve sprše ? |
|
|
Nicole napsal: | Zajímalo by mě, jak to řešíte s vlasy při hygieně. Jak je spínáte, nebo prostě a jednoduše, jak zabránit tomu, aby si člověk každý večer zmáchal ve sprše /ve vaně i vlasy. Já co půl roku sháním obrovskou sponu na sepnutí, protože stará nevydžela. Ach jo. |
toz uplne klasicky. Ja tych vlasu za jedno na delku nemam moc, tak je proste zkroutim do pletence a pripnu k hlave normalne velkou svakaci sponkou (ma asi 8cm). Nebo udelam nahore drdol a pripnu skripci. A je. _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 9:05 pm Předmět: |
|
|
Lily napsal: | Já jsem v jednom hotelu "ukradla" igelitové čepičky a používám je |
Ty mám taky, když dávám koupel. Jinak mám problém, že mi ta masa vlasů už nedrží nahoře, takže zase jsme u té maxi spony. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 11:25 pm Předmět: |
|
|
Neřeším. Prostě si scvaknu drdol nahoru, zobákovou sponou nebo prostě zagumičkuju širokou gumičkou na temeni a moc netřepu šiškou. Když semtam pramínek vypadne, nic se neděje, stejně zvlhnou od vodní páry. Nejsou z cukru, nerozpustí se
Spíš se mi často stane, že vyrazím ven i s tím sprchovým drdolem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sidonie ADMIN
|
Zaslal: st červenec 16, 2008 6:42 am Předmět: |
|
|
Udělám drdol nebo culík a provleču ho ještě jednou napůl, ale to se často rozpadne Když nemám nic po ruce, tak je obtočím kolem krku, ale to je fakt v krizi. Když se namočí tak se namočí, stejně jim to udělá jen dobře. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: st červenec 16, 2008 8:41 am Předmět: |
|
|
Já si zmotám jakýs takýs drdol, přichytím ho dvěma menšími skřipci a je vymalováno |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marianna 321-600
|
Zaslal: st červenec 16, 2008 9:58 am Předmět: |
|
|
Mně se nejvíc ze všech spínátek osvědčuje skřipec. Chce to sice chvíli hledat nějaký větší, co opravdu drží, ale pak je to raz dva, vlasy stočím nahoře na hlavě a zacvaknu a drží to. Chodím takhle často i po doma, třeba teď |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červenec 16, 2008 10:44 am Předmět: |
|
|
Toš taky drdol. Ale mýt si vlasy v malé sprše, to je tedy peklo. Občas to zažívám u tchyně. Taky manévruju a čekám, kdy mi uklouzne tlapka a vyletím ven. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zuzzka 81-160
|
Zaslal: st červenec 16, 2008 11:16 am Předmět: |
|
|
Marianna napsal: | Mně se nejvíc ze všech spínátek osvědčuje skřipec. Chce to sice chvíli hledat nějaký větší, co opravdu drží, ale pak je to raz dva, vlasy stočím nahoře na hlavě a zacvaknu a drží to. Chodím takhle často i po doma, třeba teď |
já teda nemám zrovna nejdelší vlasy, ale taky používám skřipec nedávno jsem ulovila u vietnamců takovej velkej a úplně krásně drží |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|