|
✿
|
Autor |
Zpráva |
kalakai >RADA STARŠÍCH<
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 10:42 am Předmět: Re: alterna |
|
|
Pokud by ses podívala na forum omlazeni tak tam píší že tato značka obsahuje v šamponu i 30 silikonů!!! Ty silikony jsou prý kvalitní-proto je to tak drahé...ale musí to vlasy děsně zatěžovat. Nevím do toho bych nešla. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 9:54 pm Předmět: Re: alterna |
|
|
30 silikonů v jednom šamponu? ufff Co znamená kvalitní silikon? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 7:22 pm Předmět: Re: alterna |
|
|
No to sama nevím Ono obecně se říká že nejlevnější a nejhorší silikony jsou v pantene a takových levných šamponech. No a Alterna prý vyrábí silikony které jsou dražší...z lepších látek...nevím nedokážu si to představit. Vím jen že ten počet silikonů je fakt děsný no |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Armelle 161-320
|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 12:04 pm Předmět: řada Life na objem a regenerační řada TEN |
|
|
Vyzkoušela jsem zelenou řadu na objem LIFE a regenerační řadu TEN.
Vypotřebovala jsem celé velké balení LIFE, trvalo mi to 3 měsíce, ale je pravda, že jsem ho občas střídala s Kerastasi. Z počátku jsem byla celkem nadšena, vlasy byly pevné, objem také celkem, ale asi jsem ho čekala nerealisticky víc. Překvapilo mě, že delším používaní (asi po 2 měsících) se vlasy začaly mastit u kořínků, ne ňák výrazně, ale celkem mě to překvapilo, protože jsem měla pocit, že šampony na objem spíše vysušují. Ale v tomto bude i nějaká výživa. Pro mé vlasy je lepší než Redken body full na objem.
Regenerační řadu TEN jsem měla jen to malé balení, takže jsem si s tím vlasy umyla asi 2x nebo 3x. Bylo to v létě, kdy jsem vlasy máčela každý den do vody a TENkou jsem je občas regenerovala. S výsledkem jsem byla velmi spokojena, pořídím si teď velké balení, abych to více prozkoumala. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
sarahpentium >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 6:06 pm Předmět: Re: řada Life na objem a regenerační řada TEN |
|
|
Armelle napsal: | Vyzkoušela jsem zelenou řadu na objem LIFE a regenerační řadu TEN.
Regenerační řadu TEN jsem měla jen to malé balení, takže jsem si s tím vlasy umyla asi 2x nebo 3x. Bylo to v létě, kdy jsem vlasy máčela každý den do vody a TENkou jsem je občas regenerovala. S výsledkem jsem byla velmi spokojena, pořídím si teď velké balení, abych to více prozkoumala. |
To dej určo vědět, s myšlenkou na TEN koketuju |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
EvulinkaH 321-600
|
Zaslal: po říjen 12, 2009 6:55 pm Předmět: Re: Alterna |
|
|
Tak ten šampon musí být zazračný, ne? Vcelku palba skoro tři kilča za 50 ml. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
JOhanka.1412 0-7
|
Zaslal: út leden 25, 2011 10:07 pm Předmět: Alterna LIFE |
|
|
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s přípravky řady LIFE od Alterny?
Našla jsem na internetu jednu vlasovou poradnu, ve které jeden český kadeřník (Michal Zapoměl - bývá občas v TV ) doporučuje právě tuto řadu pro rychlejší a lepší dorůstání vlasů. Ostříhala jsem totiž dlouhé poškozené vlasy a samozřejmě bych ráda, aby zas co nejrychleji narostly
Tahle značka je dost drahá.... já ještě studuju, takže se nemůžu dovolit moc experimentovat.... budu ráda za každý postřeh Díky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
opossum 161-320
|
Zaslal: so červen 18, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky, tohle vlákno už je chvíli neaktivní, ale stejně se chci podělit o zkušenosti s touhle značkou. Dostal se mi do ruky vzoreček šamponu a kondicionéru Alterna Caviar Moisture. Po vyzkoušení mi vlasy připadaly jako "probuzené", nádherně lesklé a příjemné na dotek. Zmínila jsem se mamině a k narozkám jsem dostala šampon a kondiš Alterna Caviar Brunette. Co se lesku týče - super, opravdu odstraňuje "reznutí" hnědé barvy, ale je pravda, že silikony obsahuje.
Na jednu stranu jsem z téhle kosmetiky nadšená, ale na druhou se jí bojím používat (takže leží ve skříni) právě kvůli silikonům. Mám teď hodně suché a lámavé konce, tak bych to nerada ještě víc pohnojila. Ale mrzí mě to, protože ten šampon s kondišem stál maminu necelý 2000...
Co s tím? Poradíte? Víte o téhle značce někdo více informací? 30 silikonů jsem ve složení fakt nenašla, ale je fakt, že jich tam pár je... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Caithlin ***moderátorka***
|
Zaslal: so červen 18, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
Pokud ti vyhovuje, tak se vykašli na silikony...některým vlasům prostě sedí (mým občas taky), přinejhorším ho prostřídáš s jiným |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|