Veselé historky z natáčení
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MELODY
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2008 12:06 pm    Předmět: Veselé historky z natáčení Citovat

pravda, ne tak úplně z natáčení, přesto však veselé.
Byla jsem oficielně pozvána na křest knihy mého kamaráda. I usoudila jsem, že se mi tímto nabízí vhodná příležitost poprvé představit (taktéž oficielně) svého přítele. Je nabíledni, že jsem pro tuto událost nutně potřebovala býti úchvatnou a ohromující: rozhodla jsem se pro nový účes! Zlanařila jsem kamarádku kadeřnici a těšila se, kterak strávíme příjemné odpoledne, jehož výsledkem bude můj oslňujícně nejpřekrásnější účes. Člověk míní........a to tak dlouho, až se ucho utrhne. Kýžený den proměny mne zastihl v záchvatu migrény s mokrým hadrem na čele. Rozhodla jsem se tedy zkrátit čas v kadeřnictví (Renča si určitě bude chtít povídat, pak taky její malá dcerka, no, na to zkrátka nemám) na minimum a odbarvit si kořínky sama. Uňachtala jsem tedy barvu, napleskala ji na vlasy a aby mi lépe utíkal čas, pustila si film. Na milé vlasy jsem pochopitelně obratem zapomněla a že nemám vlasy na temeni jsem zjistila až ve chvíli, kdy jsem si je chtěla podfouknout přes kartáč. Ke kamarádce jsem jela s pokrývkou hlavy a doufala v její nezměrný um, s jehož pomocí jistě napraví aspoň největší škody. Chyba lávky! Kamarádka mi vlasy zkrátila, pravila, že s tím ježkem na temeni těžko něco udělá (což jsem pochopila) a zbývalo jen zakrátit ofinu. Renča stříhá, štěbetáme o pitomostech.......najednou kamarádka ztuhne a povídá: "Hele, Ty nosíš tu ofinu rovnou, viď? Já Ti ji stříhám našikmo!" Do třetice všeho dobrého mi na tu okudlanou hlavu večer spadla lampička a na nově obnaženém čele vytvořila vysoce elegantní bouli. Na křest knihy jsem šla tak, jak jsem byla. Ani se nic jiného dělat nedalo, jen hrdě zvednout hlavu a vydávat to za účes. Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2008 6:29 pm    Předmět: Citovat

ahoj melody, vítej Smile

teda, jak to tak čtu, docela drsná story...ale všechno zlé je na něco dobré, a po dnešní pracovních eskapádách vím, že zdraví je nejdůležitější!!!!!
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2008 6:33 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Melody,
to je perfektní že se na to díváš tak optimisticky, mě by už třikrát kleplo Very Happy Very Happy Jinak jsou to vlasy, a ty rostou, ofina bude zpátky cobydup a zbytek vlasů taky, neboj Very Happy a ať se ti tu líbí a víc takových historek Very Happy
MELODY
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2008 6:43 pm    Předmět: Citovat

Janie napsal:
ahoj melody, vítej Smile

teda, jak to tak čtu, docela drsná story...ale všechno zlé je na něco dobré, a po dnešní pracovních eskapádách vím, že zdraví je nejdůležitější!!!!!

Není drsná, spíš poučná. K majetku a vlasům má mít člověk svobodný poměr Rolling Eyes . Tady si všichni asi vlásky pěstujete- což o to, dobře činíte- zatímco moje kadeře (většinu času si je v tramvaji přisedávám Evil or Very Mad ) jsou výsledkem mé lenosti a neochoty docházet k lazebnicím Wink . Pročež dvakrát ročně nechám odstřihnout přebytečný metr jejich délky a péče po zbytek roku sestává z běžné hygieny Confused . Vlasy mi rostou rychle a jsou pěkný.......svatokrádež prej. Cool
MELODY
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2008 7:00 pm    Předmět: Citovat

Déscantes napsal:
Ahoj Melody,
to je perfektní že se na to díváš tak optimisticky, mě by už třikrát kleplo Very Happy Very Happy Jinak jsou to vlasy, a ty rostou, ofina bude zpátky cobydup a zbytek vlasů taky, neboj Very Happy a ať se ti tu líbí a víc takových historek Very Happy

Ále houby, nekleplo Cool . Čék se nejvíc nasměje vlastní tuposti, to je známá věc Wink .
Víc takových historek říkáš... Neutral ...hmm....a tuhle už jsem vám vyprávěla? Ne? Tak takhle nějak to bylo:
Bylo nebylo, dávno tomu již, žila byla za devatero horami a devatero řekami sličná dívka jménem MELODY Very Happy . (Jo, uhodli jste, bylo to mé Já Velké První, jenom zamlada. Confused ) A milá MELODY se chystala na ples, kde mínila oslnit: soudila, že nejlépe oslní nějakou neobvyklou, leč krásnou barvou své dlouhé hřívy Rolling Eyes . I vybrala si k tomuto oučelu přípravek nazvaný

enciánová violeť, neb byla toho mínění, že na jejích přirozeně plavých vlasech borůvkový odstín nové barvičky pěkně vynikne, zvláště v kombinaci s vlasovým lakem obohaceným třpytkami západní provenience Cool . Jelikož MELODY není a nikdy nebyla troškař, milou violeť popadla a skláněje se nad vanou, přelila si kadeře hned několika neředěnými lahvičkami Laughing . V mnoha směrech MELODY velmi přesně odhadla výsledek: barva byla úchvatná a podpořena vhodným líčením a výše zmíněným lakem stála na špici krásek v sále. Horší už byl odér SAVA, jenž šířila po okolí- violeť milé děvčici stekla po lícních kostech Embarassed a její temně fialovou barvu nešlo smýt ničím menším, než neředěným SAVEM. jímž si v tom ajfru úspěšně poleptala xichtík. Evil or Very Mad
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2008 7:07 pm    Předmět: Citovat

Savo na obličej Shocked Ty toho vydržíš víc jak Chuck Norris Very Happy Laughing

A ta Violeť - to byl přeliv nebo co to bylo za přípravek - v lahvičce..nic mě nenapadá, prodává se to ještě?
MELODY
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2008 7:18 pm    Předmět: Citovat

Déscantes napsal:

Savo na obličej Shocked Ty toho vydržíš víc jak Chuck Norris Very Happy Laughing ?

A to já zasejc jó, někdy mi připadá, že jsem z železobetonu Very Happy Cool !

Déscantes napsal:
A ta Violeť - to byl přeliv nebo co to bylo za přípravek - v lahvičce..nic mě nenapadá, prodává se to ještě?

I to víš, že prodává Twisted Evil ! V lékárně, jako dezinfekce Evil or Very Mad ! Je to ta děsná fialová vodička, co ji předepisujou zavostalí dochtoři na afty. Twisted Evil
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2008 7:23 pm    Předmět: Citovat

MELODY napsal:
I to víš, že prodává Twisted Evil ! V lékárně, jako dezinfekce Evil or Very Mad ! Je to ta děsná fialová vodička, co ji předepisujou zavostalí dochtoři na afty. Twisted Evil

Teď jsi mě dorazila Laughing já už jsem zkoušela lecos ale na tebe nemám ani omylem Laughing jen ať to vlasy vydrží Smile
MELODY
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2008 7:34 pm    Předmět: Citovat

Déscantes napsal:
MELODY napsal:

Teď jsi mě dorazila Laughing já už jsem zkoušela lecos ale na tebe nemám ani omylem Laughing jen ať to vlasy vydrží Smile

Už jsem Ti vyprávěla, jak jsem se jednoho krásného dne rozhodla, že chci mít z z černého mikáda mikádo blonďaté? Nevyprávěla? Aha, tak to jsem asi ani neřekla, že jsem ho chtěla mít blond hned, nejdýl dozejtra Confused ! I dorazila jsem k jediné kadeřnici v obci Cool (nejčastěji dělala babičkám trvalou ve tvaru bábovky Laughing ) a sdělila jí své přání. Kadeřnice patrně měla uchovány zbytky zdravého rozumu, takže pohnula zeměkoulí, aby mě přesvědčila, že takhle to nepůjde Confused . Pochopitelně marně, trvala jsem na svém Cool . Lazebnice zhluboka vzdychla, vytvořila směs melíru a odbarvovače, kterou zašplíchla peroxidem a zmíněnou kaši mi napleskala na hlavu Embarassed . Můžeš hádat, jak to dopadlo Cool . Ale tak nemusíš, stejně Ti to prozradím Laughing . Vylezl z toho růžově měděný melír, jedna z nejzajímavějších barev, jakou jsem kdy na hlavě měla. Very Happy
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2008 5:11 am    Předmět: Citovat

Páni, Melody, ti jsi ale číííslooo!!! Laughing Laughing Laughing Skoro bych řekla "vlasovej kamikadze"! Laughing
Vítej u nás a ať se Ti u nás moc líbí!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Přejdi na: