|
✿
|
Autor |
Zpráva |
MELODY 81-160

![]()
|
Zaslal: po říjen 20, 2008 12:06 pm Předmět: Veselé historky z natáčení |
|
|
pravda, ne tak úplně z natáčení, přesto však veselé.
Byla jsem oficielně pozvána na křest knihy mého kamaráda. I usoudila jsem, že se mi tímto nabízí vhodná příležitost poprvé představit (taktéž oficielně) svého přítele. Je nabíledni, že jsem pro tuto událost nutně potřebovala býti úchvatnou a ohromující: rozhodla jsem se pro nový účes! Zlanařila jsem kamarádku kadeřnici a těšila se, kterak strávíme příjemné odpoledne, jehož výsledkem bude můj oslňujícně nejpřekrásnější účes. Člověk míní........a to tak dlouho, až se ucho utrhne. Kýžený den proměny mne zastihl v záchvatu migrény s mokrým hadrem na čele. Rozhodla jsem se tedy zkrátit čas v kadeřnictví (Renča si určitě bude chtít povídat, pak taky její malá dcerka, no, na to zkrátka nemám) na minimum a odbarvit si kořínky sama. Uňachtala jsem tedy barvu, napleskala ji na vlasy a aby mi lépe utíkal čas, pustila si film. Na milé vlasy jsem pochopitelně obratem zapomněla a že nemám vlasy na temeni jsem zjistila až ve chvíli, kdy jsem si je chtěla podfouknout přes kartáč. Ke kamarádce jsem jela s pokrývkou hlavy a doufala v její nezměrný um, s jehož pomocí jistě napraví aspoň největší škody. Chyba lávky! Kamarádka mi vlasy zkrátila, pravila, že s tím ježkem na temeni těžko něco udělá (což jsem pochopila) a zbývalo jen zakrátit ofinu. Renča stříhá, štěbetáme o pitomostech.......najednou kamarádka ztuhne a povídá: "Hele, Ty nosíš tu ofinu rovnou, viď? Já Ti ji stříhám našikmo!" Do třetice všeho dobrého mi na tu okudlanou hlavu večer spadla lampička a na nově obnaženém čele vytvořila vysoce elegantní bouli. Na křest knihy jsem šla tak, jak jsem byla. Ani se nic jiného dělat nedalo, jen hrdě zvednout hlavu a vydávat to za účes.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: po říjen 20, 2008 6:29 pm Předmět: |
|
|
ahoj melody, vítej
teda, jak to tak čtu, docela drsná story...ale všechno zlé je na něco dobré, a po dnešní pracovních eskapádách vím, že zdraví je nejdůležitější!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po říjen 20, 2008 6:33 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Melody,
to je perfektní že se na to díváš tak optimisticky, mě by už třikrát kleplo Jinak jsou to vlasy, a ty rostou, ofina bude zpátky cobydup a zbytek vlasů taky, neboj a ať se ti tu líbí a víc takových historek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MELODY 81-160

![]()
|
Zaslal: po říjen 20, 2008 6:43 pm Předmět: |
|
|
Janie napsal: | ahoj melody, vítej
teda, jak to tak čtu, docela drsná story...ale všechno zlé je na něco dobré, a po dnešní pracovních eskapádách vím, že zdraví je nejdůležitější!!!!! |
Není drsná, spíš poučná. K majetku a vlasům má mít člověk svobodný poměr . Tady si všichni asi vlásky pěstujete- což o to, dobře činíte- zatímco moje kadeře (většinu času si je v tramvaji přisedávám ) jsou výsledkem mé lenosti a neochoty docházet k lazebnicím . Pročež dvakrát ročně nechám odstřihnout přebytečný metr jejich délky a péče po zbytek roku sestává z běžné hygieny . Vlasy mi rostou rychle a jsou pěkný.......svatokrádež prej.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MELODY 81-160

![]()
|
Zaslal: po říjen 20, 2008 7:00 pm Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | Ahoj Melody,
to je perfektní že se na to díváš tak optimisticky, mě by už třikrát kleplo Jinak jsou to vlasy, a ty rostou, ofina bude zpátky cobydup a zbytek vlasů taky, neboj a ať se ti tu líbí a víc takových historek  |
Ále houby, nekleplo . Čék se nejvíc nasměje vlastní tuposti, to je známá věc .
Víc takových historek říkáš... ...hmm....a tuhle už jsem vám vyprávěla? Ne? Tak takhle nějak to bylo:
Bylo nebylo, dávno tomu již, žila byla za devatero horami a devatero řekami sličná dívka jménem MELODY . (Jo, uhodli jste, bylo to mé Já Velké První, jenom zamlada. ) A milá MELODY se chystala na ples, kde mínila oslnit: soudila, že nejlépe oslní nějakou neobvyklou, leč krásnou barvou své dlouhé hřívy . I vybrala si k tomuto oučelu přípravek nazvaný
enciánová violeť, neb byla toho mínění, že na jejích přirozeně plavých vlasech borůvkový odstín nové barvičky pěkně vynikne, zvláště v kombinaci s vlasovým lakem obohaceným třpytkami západní provenience . Jelikož MELODY není a nikdy nebyla troškař, milou violeť popadla a skláněje se nad vanou, přelila si kadeře hned několika neředěnými lahvičkami . V mnoha směrech MELODY velmi přesně odhadla výsledek: barva byla úchvatná a podpořena vhodným líčením a výše zmíněným lakem stála na špici krásek v sále. Horší už byl odér SAVA, jenž šířila po okolí- violeť milé děvčici stekla po lícních kostech a její temně fialovou barvu nešlo smýt ničím menším, než neředěným SAVEM. jímž si v tom ajfru úspěšně poleptala xichtík.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: po říjen 20, 2008 7:07 pm Předmět: |
|
|
Savo na obličej Ty toho vydržíš víc jak Chuck Norris
A ta Violeť - to byl přeliv nebo co to bylo za přípravek - v lahvičce..nic mě nenapadá, prodává se to ještě? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MELODY 81-160

![]()
|
Zaslal: po říjen 20, 2008 7:18 pm Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: |
Savo na obličej Ty toho vydržíš víc jak Chuck Norris ? |
A to já zasejc jó, někdy mi připadá, že jsem z železobetonu !
Déscantes napsal: | A ta Violeť - to byl přeliv nebo co to bylo za přípravek - v lahvičce..nic mě nenapadá, prodává se to ještě? |
I to víš, že prodává ! V lékárně, jako dezinfekce ! Je to ta děsná fialová vodička, co ji předepisujou zavostalí dochtoři na afty.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: po říjen 20, 2008 7:23 pm Předmět: |
|
|
MELODY napsal: | I to víš, že prodává ! V lékárně, jako dezinfekce ! Je to ta děsná fialová vodička, co ji předepisujou zavostalí dochtoři na afty.  |
Teď jsi mě dorazila já už jsem zkoušela lecos ale na tebe nemám ani omylem jen ať to vlasy vydrží  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MELODY 81-160

![]()
|
Zaslal: po říjen 20, 2008 7:34 pm Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | MELODY napsal: | I to víš, že prodává ! V lékárně, jako dezinfekce ! Je to ta děsná fialová vodička, co ji předepisujou zavostalí dochtoři na afty.  |
Teď jsi mě dorazila já už jsem zkoušela lecos ale na tebe nemám ani omylem jen ať to vlasy vydrží  |
Už jsem Ti vyprávěla, jak jsem se jednoho krásného dne rozhodla, že chci mít z z černého mikáda mikádo blonďaté? Nevyprávěla? Aha, tak to jsem asi ani neřekla, že jsem ho chtěla mít blond hned, nejdýl dozejtra ! I dorazila jsem k jediné kadeřnici v obci (nejčastěji dělala babičkám trvalou ve tvaru bábovky ) a sdělila jí své přání. Kadeřnice patrně měla uchovány zbytky zdravého rozumu, takže pohnula zeměkoulí, aby mě přesvědčila, že takhle to nepůjde . Pochopitelně marně, trvala jsem na svém . Lazebnice zhluboka vzdychla, vytvořila směs melíru a odbarvovače, kterou zašplíchla peroxidem a zmíněnou kaši mi napleskala na hlavu . Můžeš hádat, jak to dopadlo . Ale tak nemusíš, stejně Ti to prozradím . Vylezl z toho růžově měděný melír, jedna z nejzajímavějších barev, jakou jsem kdy na hlavě měla.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: út říjen 21, 2008 5:11 am Předmět: |
|
|
Páni, Melody, ti jsi ale číííslooo!!! Skoro bych řekla "vlasovej kamikadze"!
Vítej u nás a ať se Ti u nás moc líbí! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|