|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Nika >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá říjen 24, 2008 5:14 pm Předmět: geocaching |
|
|
http://www.geocaching.cz , http://www.geocaching.com/
narazila sem na tohle nahodou a strasne me to okouzilo:-)
Znate to nekdo? Jedete v tom nekdo? Jde to i bez gps ?
ja si asi este tedka pujdu zkusit hledat nejakou tu kesku
miluju hledani pokladu...(sem stara infantila...) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá říjen 24, 2008 5:34 pm Předmět: |
|
|
ahoj, na tom ujížděla jedna moje kamarádka a nejednou sme s ní prolejzali křoví a hledali kešku (cashku? )... nemusíš mít jen gps, stačí zadat souřadnice i do obyčejného vyhledávače - mapaře (http://smapy.cz a pod ), ono ti to tam ten bod označí a ty pak jedn jdeš a prostě v těch místech hledáš... horší když se spleteš o několik stupňů, které se rovnají třeba opačnému konci města.... ale když to někoho chytne, určitě je to zábava...
jedna veselá historka, která se mezi catcheri nese... kdysi nějaký vtipálek udal gps souřadnice, hledači šli a našli místo kešky mrtvolku.... ale to se stalo někde v ame nebo kdesi.... no, popravdě, nechtěla bych _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jazzy 161-320
|
Zaslal: pá říjen 24, 2008 6:19 pm Předmět: |
|
|
Jo jo, tohle nás hodně chytlo. Zpočátku jsme hledali bez gps...A ono ve městě nebo někde u význačných bodů to docela jde. V lese a podobných terénech je to horší, tam už to chce gps. A i tak je to někdy fuška. Každopádně je to určitě skvělá zábava a relax, aspoň pro nás. A taky člověk objeví spoustu zajímavých míst, o kterých předtím ani nevědel. A to je má třeba skoro u nosu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá říjen 24, 2008 6:55 pm Předmět: |
|
|
My jsme to dělali, ale pak nám začala blbnout GPS. Teď sice P. tvrdí, že už je to opravené, ale zase začíná být venku pěkná kosa a já dost trpím na chronickou rýmu Ale třeba na jaře zase začneme. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá říjen 24, 2008 7:07 pm Předmět: |
|
|
jo, teď už je dani kosa na to dělat to venku _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá říjen 24, 2008 7:27 pm Předmět: |
|
|
tiborMel napsal: | jo, teď už je dani kosa na to dělat to venku |
No teda Tibore, to jsem si mohla myslet, že se toho někdo chytí _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá říjen 24, 2008 7:36 pm Předmět: |
|
|
dana napsal: | tiborMel napsal: | jo, teď už je dani kosa na to dělat to venku |
No teda Tibore, to jsem si mohla myslet, že se toho někdo chytí |
promiň sem trapná _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá říjen 24, 2008 7:40 pm Předmět: |
|
|
No není to tak hrozné, pobavila jsem se _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá říjen 24, 2008 7:42 pm Předmět: |
|
|
no, není to tak hrozné... to je taky dobrý _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lily 321-600
|
Zaslal: so říjen 25, 2008 10:41 am Předmět: |
|
|
Moje sestra s přítelem jsou do toho dot zažraní Bez GPS by nemohli ani odjet na dovolenou. Je to zábava rozšířená po celém světě, takže i na zahraniční dovolené hledají a hledají...
Některé poklady jsou umístěné na hodně frekventovaných místech, třeba u nějaké sochy. Pak se musí čekat do noci, až tam nebudou tisíce turistů |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|