|
✿
|
Autor |
Zpráva |
sapca 0-7
|
Zaslal: út květen 26, 2009 7:53 pm Předmět: Rezavá, mahagon, červená.. |
|
|
Ahoj holky docela bych ráda změnila moji image.. Chtěla bych lehce nazrzlý vlásky co doporučujete???Mám to v galerii jakou barvu bych chtěla mít.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: út květen 26, 2009 8:48 pm Předmět: |
|
|
Záleží na tom, jestli chceš barvit hennou, nebo chemicky? _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st květen 27, 2009 9:05 am Předmět: |
|
|
Nevím.
Podle mě ti tmavá sluší. V barevné typologii nejsem žádný znalec, ale podle mě se k tobě hodí studené barvy, a právě ta studená hnědá, kterou máš, ti sedne. Nicméně pokud chceš opravdu něco světlejšího do červena, tak bych se zaměřila na chladné odstíny červené, nebo hnědou s červenými odlesky.
Nebylo by lepší zeptat se kadeřníka, kterého máš v galerii? To by byla určitě fundovanější rada než tady od nás. protože opravdu těžko říct. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
sapca 0-7
|
Zaslal: po červen 01, 2009 5:21 pm Předmět: |
|
|
Chtěla bych chemicky..No s tím kadeřníkem jsem se už rok neviděla, tak prosím o radu vás |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: po červen 01, 2009 5:24 pm Předmět: |
|
|
sapca - zkus jeste pozadat o radu Nicole v nasi poradně, ta by ti mohla pomoct _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
sapca 0-7
|
Zaslal: po červen 01, 2009 5:58 pm Předmět: |
|
|
Nechtěla bych ale úplně zrzavou, spíše hnědou s nádechem do zrzava nebo červena |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lucca 21-40
|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 1:39 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, prosím o radu, jestli máte některá zkušenost. Barvím se chem. barvou na zrzavo. Dříve jsem hennu užívala, ale jen černou, pak jsem se vrátila k chem. barvám protože jsem chtěla změnu na zrzavo. Mám teď odsrosty vymytých nazrzlých vlasů po chm.barvě a své vlasy u kořínků mají takovou tu barvu myší šeď jak se říká. Moc bych chtěla mít zase zrzavé vlasy,ale díky henně, prosím o jakékoliv vaše zkušenosti. Chemii už nechci, vzpomínám jak jsem po henně měla krásné silné vlasy. Prosím jakékoliv informace a zkušenosti se zrzavou hennou (jak chytá, jaká značka henny, jesli je výrazná, jjak dlouho vydrží, jestli mi chytne i na chem.barvu...) děkuji moc za každou radu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lucca 21-40
|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 1:44 pm Předmět: |
|
|
nebo jestli máte některá v galerii foto, kde máte obarvené vlasy zrz hennou prosím dejte mi info podívám se |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ivet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 2:27 pm Předmět: |
|
|
sapca: Hnědou barvu s nádechem do zrzava mám já, ale nevím, jestli pomůžu, barvy mi na vlasy chytají hodně divně, takže mně přesně takovouhle barvu na vlasech vykouzlí tmavě plavá Palettka (alespoň myslím, že je to Palette), na číslo si teď nevzpomenu, ale hodně pochybuji, že by ti to chytlo stejně.
S Palette a barvením u kadeřnice chci ale skončit, takže teď taky hledám nějakou hnědou trošku do zrz, kterou bych ji mohla nahradit, teď v sobotu jdu zkoušet Casting světlý kaštan, tak doufám, že nebude moc tmavá nebo moc do zrz.
Ještě bych chtěla dodat, že se barvím jen přelivem, 2. stupněm, takže mám na mysli přeliv, který ale drží jako trvalá barva, tedy alespoň mně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lucca 21-40
|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 2:47 pm Předmět: |
|
|
já bych právě chtěla s chemickými barvami uplně zkoncovat. Mým vlasům nedělají moc dobře jen jsem zvyklá na zrzavou výraznější barvu a nevím jestli jí docílím hennou. Chtěla bych právě zkušenost od někoho kdo na tom byl podobně jako já.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|