|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: čt září 17, 2009 12:51 pm Předmět: Nechte na hlavě aneb Klobouky, čepice, máslo a jiné |
|
|
Koukala jsem, ale téma klobouků a jiných pokrývek hlavy nemůžu najít. Není to škoda? Je to škoda
Já osobně mám klobouky ráda, i když je nosím spíš zřídka. Ale teď jsem si pořídila jeden naprosto geniální podzimňojarní, rezatý, jak na mě dělaný A nekřesťansky drahý... _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Allean >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt září 17, 2009 1:44 pm Předmět: |
|
|
Na pokrývky hlavy moc nejsem. Mám doma jeden černý "kovbojský" kloubouk, ten si občas vezmu, když se to hodí.
Zimní čepice mě koušou a kšiltovka se ke mě extra nehodí.
Jinak pokud vyloženě chci něco na hlavu, tak je to šátek. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
petully 8-20
|
Zaslal: čt září 17, 2009 2:06 pm Předmět: |
|
|
Moc se mi líbí "bekovky" a podobné čepičky, tedy pokud je někdo umí nosit a nevypadá to jako pěst na oko
Plánuju, že si nějakou pěknou taky pořídím |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: čt září 17, 2009 2:17 pm Předmět: |
|
|
Ja sice na kokosu moc pokryvek (klobrcu, cepek, masla, ani dzbanu) moc nenosim, ale to neznamena, ze se mi nelibi Co nosim alespon nektere vikendy v roce, je obycejny trojcipy satek na LH akce.Jo a kapuce, kapuce se pocitaji?
A jeste se mi libi hrozne moc kloboucky ve stylu dvacatych let, jako napriklad tohletok (vlevo dole)-
[img][/img] _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sidonie ADMIN
|
Zaslal: čt září 17, 2009 2:17 pm Předmět: |
|
|
Mě fascinují starší typy pánských klobouků. Už delší dobu sním o cylindru. A nebo takové ty mafiánské černé s šedou páskou nebo ve stejném stylu slamáky. Doma mám zatím jen tři pánské klobouky. Špatně se to shání. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kikiriska De Fóle 41-80
|
Zaslal: čt září 17, 2009 3:04 pm Předmět: |
|
|
To mi připomíná, že má doma vymrčenou kšiltovku až dlouho jsem ji na sobě neměla,... budu muset napravit
Jinak bych si chtěla na zimu pořídit tu čepici nebo já nevím jak se tomu říká a kabátek, jak je tu hned na první z Vioniných fotek. Kabátek jsem našla alespoň podobný na německých stránkách, korzet přes nej sice asi nosit nebudu, i když už si na něj šetřím ale čepičku nemůžu najít a nemůžu
kdyby jste věděli, kde je jak čepička tak kabátek, budu moc vděčná, když napíšete |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kikiriska De Fóle 41-80
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt září 17, 2009 3:27 pm Předmět: |
|
|
Na hlavě toho moc nenosím, nějak to nemám ráda, připadá mi, že mě to všude škrtí a tlačí (jediné, co jsem ochotna snést, je cyklopřilba nebo čepka s hennou), hároš je pak jen zplihlý a zmastí se... Ale říkám si, že už jsem asi příliš stará na to, abych v zimě honila vodu a nechávala si omrzat mozek. Našla jsem zrovna pěkný návod na háčkovanou bekovku, tak si ji zkusím stvořit |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: čt září 17, 2009 3:36 pm Předmět: |
|
|
Nerada si něco cpu na hlavu, to už musí být krajní nouze... V létě před sluncem kšiltovka nebo nějaký takový ten malý látkový klobouček, v zimě čepice s "ušima". |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Karmilla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt září 17, 2009 3:36 pm Předmět: |
|
|
Kikiriska: tam kde predávajú kožuchy takú hádam nájdeš.. mamina má takých pár ku kožuchom. vyzerá to ale na nej trochu srandovne (ale to asi preto, že ona je malá) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|