|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Simba77 321-600

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 6:01 pm Předmět: Dlouhovlasá krize aneb POMÓC!!! |
|
|
Tak lidičky.... Popadla mě totální krize, nesnesu rozpuštěné vlasy (dřív jsem měla rozpuštěné furt), nechce se mi to česat, umývat, upravovat.... Nejraději bych to vzala mašinkou na 2 cm. Ale na druhou stranu vím, že kdybych to udělala tak by jednak někteří lidi byli na mě trochu naštvaní (nebo ne naštvaní ale nelíbilo by se jim to....) a taky bych toho já začala brzo litovat.... Prostě jsem tak trochu v dlouhovlasé krizi a nevím co s tím...
Nemáte někdo nějaký recept co s tím jde dělat? Něco, co vám pomáhá...
(jinak se omlouvám pokud se to už někde řešilo...) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
psilocybe ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 6:09 pm Předmět: |
|
|
Mne zaberá jediné,schovat vlasy do nejakého drdolu alebo pevnejšieho copu, napr francuzkeho, aby som ich nevidela a najma necítila na krku, okolo tváre.
Inak neznesiem rozpustené vlasy. Vadí mi že sa všade zachytávajú,zavadzajú a po "voľnom" dni su nerozčesteľné.
A držím palce, nech kríza čoskoro prejde čo s najmenšou ujmou na vláskoch.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Marion 321-600

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 6:19 pm Předmět: |
|
|
Také se mně to teď stalo, hrozně mně vadily rozpuštěné. Pomohlo na nějakou dobu nosit svázané, teď jsem je také zapletla, aby se zvlnily a tím zkrátily. Zase je můžu nosit rozpuštěné, ale už ne pořád. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
weronica.highs >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 6:27 pm Předmět: |
|
|
Jooo to mívám občas taky. Ale zaručeně pomáhá prohlížení dlouhovlasatých obrázků, třeba tady na DV to si to pak pořádně rozmyslíš, jestli ostříhat nebo ne Jinak, já je teď vážu do jen takového ledabylého drdůlku,nebo jak to říct, culík který na podruhé a napotřetí svážu gumičkou v půlce až mi vznijne taková drdůlek. nemám vlasy kolem obličeje a tak si jich pak víc vážím, když to rozpustím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simba77 321-600

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 7:09 pm Předmět: |
|
|
Já je vždycky byla zvyklá mít rozpuštěné.... ale jo, stahuju je a nějak to přežívám ale mám pocit že to chce nějakou brutální změnu (na druhou stranu barvit nechci určitě a nůžky.... raděj ne) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
vesper 161-320

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 7:14 pm Předmět: |
|
|
Simba77 napsal: | Já je vždycky byla zvyklá mít rozpuštěné.... ale jo, stahuju je a nějak to přežívám ale mám pocit že to chce nějakou brutální změnu (na druhou stranu barvit nechci určitě a nůžky.... raděj ne) |
a co takhle nejaky novy brutalni uces na denni noseni? ozbrojeny drdol treba? nebo poridit nejake nove vlasove ozdoby=) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simba77 321-600

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 7:19 pm Předmět: |
|
|
vesper napsal: | Simba77 napsal: | Já je vždycky byla zvyklá mít rozpuštěné.... ale jo, stahuju je a nějak to přežívám ale mám pocit že to chce nějakou brutální změnu (na druhou stranu barvit nechci určitě a nůžky.... raděj ne) |
a co takhle nejaky novy brutalni uces na denni noseni? ozbrojeny drdol treba? nebo poridit nejake nove vlasove ozdoby=) |
o tom taky uvažuju.... jen škoda že u nás se toho do vlasů moc nesežene.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
weronica.highs >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 7:49 pm Předmět: |
|
|
To nesežene no..nemáme moc velkej výběr...ale pokud jsi zručná, tak si můžeš něco udělat sama,ne ? Nebo někdo v tvym okolí to jsou teprve skvostný kousky, já si takhle udělala sponu, na který byly keramický barevny knoflíky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 7:55 pm Předmět: |
|
|
Simba77 napsal: | Já je vždycky byla zvyklá mít rozpuštěné.... ale jo, stahuju je a nějak to přežívám ale mám pocit že to chce nějakou brutální změnu (na druhou stranu barvit nechci určitě a nůžky.... raděj ne) |
tiez nosim stale rozpustene a parkrat ma tento stav postihol. u mna zabrala ignoracia. boli zhuzvane v gumke, necesala som, neumyvala, az dokym ma to nepreslo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simba77 321-600

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 7:55 pm Předmět: |
|
|
když já potřebuju něco aby mě přestaly ty vlasy vadit .... nejsem si jistá že spona zabere - ale určitě vyzkouším |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|