úplné zeslábnutí, co s tím?
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Péče o dlouhé vlasy
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
čečetka_wendeshki
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so listopad 28, 2009 4:55 pm    Předmět: úplné zeslábnutí, co s tím? Citovat

Problém začal s šamponem pro dlouhé vlasy (Herbal Essence červený, pokud ho zahlédnete, utíkejte), po kterém mi začaly přímo tragicky vypadávat. Od té doby se vlasy krepatí, lámou a výběr kondicionéru mi zabírá dvě hodiny protože musím zkoumat jestli je složení dostatečně citlivé. Neměl někdo podobný problém s tím, že se mu povedlo jej vyřešit?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Elli
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne listopad 29, 2009 11:49 am    Předmět: Citovat

zoslabli ti tak vlasy od šampónu? Shocked lebo ja mám rovnaký problém ale mne sa to stalo kvôli trvalej Sad nechytila a vlasy sú odvtedy príšerné,strihanie nepomôže lebo sú také po celej dĺžke a začína ma to hrozne štvať,sú bez lesku,lámu sa a tak
Lolitka
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: ne listopad 29, 2009 12:11 pm    Předmět: Citovat

teda to se mi nezdá, že by to bylo jen od šampónu Shocked

možná by jsi mohla zkusit nějaký vitamíny na podporu vlasů (Revalid) a pak masky, zábaly, olejíčky....Snad se ti dají brzo do pořádku.
Elli
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne listopad 29, 2009 12:17 pm    Předmět: Citovat

alebo henna ak ti teda nevadí ryšavý odtieň a nie si studený typ,ak áno tak skús nejaký preliv čo tiež vlásky obalí
Pawluška
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne listopad 29, 2009 12:53 pm    Předmět: Citovat

Holky zkuste hennovat a brát biosil plus..měla jsem taky hrozně labé vlasy a hodně padaly..a tak a od té doby co jsem se o ně začala více pečovat tak jse dost zlepšily.Hlavně se moc nestresujte..vím že je to v dnešni době dost těžké se nestresovat,znám to podle sebe.. Confused Crying or Very sad
tanka777
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne listopad 29, 2009 1:00 pm    Předmět: Citovat

a davajte svojimvlasom lasku, poteste sa z kazdeho maleho uspechu. oni to citia.
ale som nejaka sentimentalna co Very Happy
Marion
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne listopad 29, 2009 1:13 pm    Předmět: Citovat

Pokud je to jen tím šamponem, pak si myslím, že budeš na některou složku alergická. Alergii můžeš mít prakticky na cokoliv, takže může být obtížné zjistit, která látka to je. Zkus vygooglovat ingredience, rychlejší ale může být srovnání s šamponem, se kterým jsi problémy neměla, pokud nebude těch odlišných složek moc. Vypadávání by se mělo celkem rychle zastavit, jakmile začneš používat šampon, na který alergická nejsi - pár umytí by mělo stačit.

Do té doby ale maskami chybu neuděláš, pokud tvé vlasy snášejí dobře protein. Nemusí to totiž být přímo alergie, ale jen vysoký obsah proteinu. Masky na poškozené vlasy ho většinou obsahují. A z nadbytku proteinu se vlasy můžou vzpamatovávat docela dlouho.

Pokud to není šamponem ani jiným přípravkem, nezměnila jsi drasticky stravu (pak pomůžou vitamíny, ale to by nezačaly padat tak najednou), je možné, že tvoje vlasy těžce nesou zimu a padají, protože jsou přesušené. V tom případě pomůžou masky, olejování atd.

Možností je víc, jestli to lámání nepřestalo, opiš složení šamponu a seznam dalších přípravků, které používáš, podle toho to snad poznáme.
čečetka_wendeshki
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 12:57 am    Předmět: Citovat

vyzkouším, zgoogluju, provedu... mockrát děkuji... Very Happy
Ivet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 8:06 am    Předmět: Citovat

Napadají mě jen přepečované vlasy, stejný problém ztenčujících se vlasů jsem měla po přírodní kosmetice a poté, co jsem pro vlasy chtěla udělat něco "lepšího" a začala používat "kvalitní" dražší pečující kosmetiku. Už nikdy více! Podobně jak radí Marion, zkus popřemýšlet a vrátit se k šamponu, po kterém jsi měla vlasy pěkné. Mým vlasům to hodně pomohlo.
Theres
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 5:43 pm    Předmět: Citovat

Já bych se chtěla zeptat, jestli nemáte někdo nějakou radu.Jako malá jsem měla vždycky vlasy dlouhe asi tak po lopatky a na te dálce jsem se držela, poslední dva roky je nechávám rust ale neustále se mi roztřepují a lámou.Vlasy mám tak jemné a docela řídké no jo podědím co nemám.Používám vitamínovou hennu a ruzné zabaly vitamíny byla jsem i u kožní a pořád se mi zdá že ty vlasy vypadají katastroálně.Potřebovala bych nějaké odskoušené přípravky,rady,domací recepty atd ? Beru každý nápad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: