|
✿
|
Autor |
Zpráva |
ceresnicqa_3 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po únor 22, 2010 1:47 pm Předmět: Aký je Váš obľúbený český alebo česko/slovenský filmík? |
|
|
Tak ma napadlo, lebo ja som veeeľký fanúšik českých komedií. Napr. Slunce seno mam rada asi uz od šiestich rokov.. Snowborďáci tiež boli dobrí, Vesničko má středisková, Dívka na koštěti.. Som zvedavá na Vaše obľúbené filmíky.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
z.pepa 321-600
|
Zaslal: po únor 22, 2010 2:51 pm Předmět: |
|
|
Já byl už jako dítě fakt divnej, takže se mi nejvíc líbila pohádka Panna a Netvor (se Studénkovou) a teď jsem už velký chlapeček a nejvíc se mi líbí "Den pro mou lásku". Když nad tím tak uvažuju, jsem asi fakt divnej |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: po únor 22, 2010 3:11 pm Předmět: |
|
|
z.pepa napsal: | Já byl už jako dítě fakt divnej, takže se mi nejvíc líbila pohádka Panna a Netvor (se Studénkovou) a teď jsem už velký chlapeček a nejvíc se mi líbí "Den pro mou lásku". Když nad tím tak uvažuju, jsem asi fakt divnej |
Tyhle se mi libi zrovna taky - jenom na Den pro mou lasku se nemuzu koukat casteji jak jednou za par let _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: po únor 22, 2010 3:17 pm Předmět: |
|
|
Uff, no těch by bylo tolik, že by by to vypadalo jako telefonní seznam |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: po únor 22, 2010 4:17 pm Předmět: |
|
|
Jedna z nej je Dívka na koštěti, prostě Saxana vede jinak český filmy můžu jen málokterý, nejsem nějakej velkej fanda oproti většině |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: po únor 22, 2010 4:25 pm Předmět: |
|
|
barthezka napsal: | Jedna z nej je Dívka na koštěti, prostě Saxana vede jinak český filmy můžu jen málokterý, nejsem nějakej velkej fanda oproti většině |
Ja som cela šalenkava do mysterioznych filmov.. Pisem teraz uz odveci ale tak ked som bola mala, chcela som byt carodejkou:D Preto mam rada Saxanu.. A serial Sabrina, mlada carodejnica aj ked je odveci som žrala, aj Salema... To bol taky cierny kocur.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Gina 321-600
|
Zaslal: po únor 22, 2010 6:10 pm Předmět: |
|
|
Moje nejoblíbenější pohádka je "S čerty nejsou žerty." Krásná česká klasika.
Z jiných filmů by bylo třeba asi dlouho vybírat, ale určitě by u mě bodovaly všechny staré české filmy třeba s panem Plachtou, toho mám moc ráda.
Každopádně nejoblíbenější film je pro mě asi Saturnin |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
čečetka_wendeshki >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po únor 22, 2010 8:40 pm Předmět: |
|
|
ja ujizdim na starych filmech: Novy, Mandlova, Baarova... _________________ &amp;amp;quot;Omry feek antia, ma ghair antia&amp;amp;quot; |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soniczka ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: po únor 22, 2010 9:07 pm Předmět: |
|
|
Jé, tak těch by bylo...
Ujíždím na filmech z éry komunismu, mám pocit že tehdy byly natočeny nejlepší komedie (velmi rychlou a lehkou namátkou - Jak utopit dr.Mráčka, Sestřičky, Postřižiny, Básníci, Tajemný hrad v Karpatech, Adéla ještě nevečeřela, Což takhle dát si špenát...) a potom nynější filmy o éře komunismu a dobách minulých českých (Pupendo, Želary, Musíme si pomáhat..) no prostě miluju téměř všechny české filmy včetně pohádek..
(teď mám totální okno a nemůžu si na další vzpomenout...)
vlastně všechny filmy kde hrál Kopecky, Menšík...
A teď Polívka, Holubová... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: út únor 23, 2010 12:43 am Předmět: |
|
|
Soniczka napsal: | Jé, tak těch by bylo...
Ujíždím na filmech z éry komunismu, mám pocit že tehdy byly natočeny nejlepší komedie (velmi rychlou a lehkou namátkou - Jak utopit dr.Mráčka, Sestřičky, Postřižiny, Básníci, Tajemný hrad v Karpatech, Adéla ještě nevečeřela, Což takhle dát si špenát...) a potom nynější filmy o éře komunismu a dobách minulých českých (Pupendo, Želary, Musíme si pomáhat..) no prostě miluju téměř všechny české filmy včetně pohádek..
(teď mám totální okno a nemůžu si na další vzpomenout...)
vlastně všechny filmy kde hrál Kopecky, Menšík...
A teď Polívka, Holubová... |
Akurat po prečítaní ma napadla jedna komedia:) Cerni baroni ci ako sa to vola.. parodia na komunizmus a vojencinu.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|