|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: ne únor 28, 2010 9:31 pm Předmět: Chat nyní samostatně |
|
|
Ahojte,
dnes jsem přesunul chat do samostatné menu položky (vpravo nahoře), tzn. nebude už na každé stránce, ale pouze zde. Důvodem je zejména přetěžování serveru, pokud si lidi otvírají více oken s DV.
Jako bonus jsem zdvojnásobil maximální délku přijatelné zprávy a také umožnil listování na až 100 zpráv dozadu
a. _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne únor 28, 2010 9:48 pm Předmět: |
|
|
bezva..tak už vím, že tu nemusím být přihlašena skoro přihlášená.... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*MrE >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: po březen 01, 2010 1:45 am Předmět: Re: Chat nyní samostatně |
|
|
Aha napsal: | Ahojte,
dnes jsem přesunul chat do samostatné menu položky (vpravo nahoře), tzn. nebude už na každé stránce, ale pouze zde. Důvodem je zejména přetěžování serveru, pokud si lidi otvírají více oken s DV.
|
I hope, and I wish, that more people would try DV-chat. It's fun. It's friendly and live interaction with other people keeps the community spirit fresh and alive
If you didn't try DV-chat before, don't be shy. Come and try  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po březen 01, 2010 9:21 am Předmět: |
|
|
MrE no jo, ale každý zase nemá čas vysedávat na chatu. Tam to nějak hodně frekventované podle mě stejně nebude
I když teď koukám, je to hezké a mnohem přehlednější jak ten pidichat co byl dřív nalevo.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po březen 01, 2010 9:38 am Předmět: |
|
|
Dés, podle mého se muže rovnou i zrušit.... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: po březen 01, 2010 10:01 am Předmět: |
|
|
Až tak? Já se tam moc nevyskytuju, je to taková okrajová funkce - je dobře že zmizel nahoru, jedou mi rychleji stránky, teda jestli je to tím ale někteří lidé ho mají rádi, to by byla asi škoda, kdyby ho nemohli použít... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po březen 01, 2010 10:06 am Předmět: |
|
|
Dés, já nevím, asi sem moc podrážděna a podle toho reaguju..prostě si nemužu zvyknout a rozčiluje mne to...ale chapu, né každy ho používá....
u mne to žadný vliv nemá..nevšimla sem si... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: po březen 01, 2010 10:19 am Předmět: |
|
|
Aha, takhle.
Je pravda, že předtím se to dalo používat paralelně třeba s listováním ve foru, že...a člověk měl pořád přehled.
Teď se musí otevřít další okno. Ale zas se tam vleze víc textu?
Jasně, slabá útěcha... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: po březen 01, 2010 10:52 am Předmět: |
|
|
Ahoj, z kazde stranky to skutecne muselo pryc. Metoda dvou otevrenych oken to jakz takz resi. Zaroven uprimne nemam pocit, ze je chat nejak masove vyuzivanou funkci, vyuziva ho poctem nbaprosty zlomek uzivatelu z nekolika set kazdodennich registrovanych navstevniku.
D _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Woky >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt březen 04, 2010 11:40 pm Předmět: |
|
|
Super změna, díky za ní. Občas bývám i u pomalého připojení a tam někdy bylo k uzoufání to soustavné znovunačítání chatu po x sekundách. Takhle je to v pohodě.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|