|
✿
|
Autor |
Zpráva |
erathia 41-80

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 12:40 pm Předmět: Curls |
|
|
Ahoj, znáte někdo? http://www.curls.biz/, u nás se koupit nedá, ale já nakupuji za slušnou cenu tady http://www.feelunique.com/brands/curls , mají dvě řady, dětskou a dospělou, dětská je levnější a šetrnější takže samozřejmě nakupuji tu:-). Jinak mám šampon, ten nedoporučuji je sice bez sulfátů a extra šetrný ale mám po něm vlasy mastnější než před umytím, což se mi opravdu nestává, neboť mám extra suché vlasy, takže pokuď má někdo opravdu extra suché afro co se nikdy nemastí, mohlo by vyhovovat. Jinak co si nemůžu vynachválit je http://www.feelunique.com/p/Curly-Qs-Milkshake-240ml vydrží dlouho a opravdu hydratuje na dlouhou dobu, opět doporučuji pro suché a spíš zničené vlasy, ale co se týká kvality tak u mě předčil i můj oblíbený redken antisnap což je co říct:-) je opravdu hutný a i složení se mi zdá celkem ok. Takže se ptám, vyzkoušel jste od nich někdo něco? kondiciónér, nějaký ten styling..všechny zkušenosti mě zajímají . Jinak stránky můžu jen doporučit do tří pracovních dnů jsem vždy měla zboží doma a pošta je gratis. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 3:34 pm Předmět: |
|
|
tady se všeobecně nedá koupit přírodní kosmetika na kudrnaté vlasy,to je hrozná škoda a ze zahraničí je většinou hrozné poštovné  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
erathia 41-80

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 3:44 pm Předmět: |
|
|
Právě no jsem ráda za tyhle stránky, bez poštovnýho se nakupuje líp ..mají celkem výběr mixed chickes, mop-c, akorát já už mám celkem strach kupovat třeba ty šampony, většinou jsou totiž určeny pro afro vlasy černochů co se jim vlasy nezmastí asi nikdy a to mě zase jo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 4:11 pm Předmět: |
|
|
erathia napsal: | Právě no jsem ráda za tyhle stránky, bez poštovnýho se nakupuje líp ..mají celkem výběr mixed chickes, mop-c, akorát já už mám celkem strach kupovat třeba ty šampony, většinou jsou totiž určeny pro afro vlasy černochů co se jim vlasy nezmastí asi nikdy a to mě zase jo  |
no právě,to je další problém, přijde mi že konkrétně v usa jsou populárnější rovné vyžehlené vlasy než přirozeně vlnité nebo kudrnaté a že je to takové to typické afroamerické a hispánské a ti mají úplně jiné vlasy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
erathia 41-80

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 4:42 pm Předmět: |
|
|
Jasně no, jako já můžu doporučit jen ten milkshake je fajn i na takove průměrné evropské vlny jinak jsem ještě měla celou řadu na vlnitý od redkenu a tigi a kromě stylingu nic moc..no je to peklo ty vlnitý už se moc nesnažim kupovat speciálně na vlnitý spíš hydratační a tak, toho je aspoň větší výběr. A co používáš ty jestli se můžu zeptat, ráda se nechám inspirovat:-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 4:50 pm Předmět: |
|
|
erathia napsal: | Jasně no, jako já můžu doporučit jen ten milkshake je fajn i na takove průměrné evropské vlny jinak jsem ještě měla celou řadu na vlnitý od redkenu a tigi a kromě stylingu nic moc..no je to peklo ty vlnitý už se moc nesnažim kupovat speciálně na vlnitý spíš hydratační a tak, toho je aspoň větší výběr. A co používáš ty jestli se můžu zeptat, ráda se nechám inspirovat:-) |
no já si dřív kupovala od golwellu,ale co jsem tady a používám přírodní vlasovou kosmetiku,tak většinou lush,měla jsem ten kokosový i nějaký krém na vlasy a ten byl taky fajn.a normálně šampon a kondicioner od alverde a na styling buď jenom makadamiový olej,dělá pěkné vlnky a hydratuje a nebo pěnové tužidlo z dm na vlnité vlasy balea.
a taky jsem dlouho měla vosk od santé,ale ten už byl celkem mastný,ale taky dobrý.
a používám hennu,to mi dost spravilo strukturu vlasů.
hold je těžké tady něco najít,co by teba ještě podpořilo vlny a přitom nebylo plné silikonů a jiné chemie. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
erathia 41-80

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 9:25 pm Předmět: |
|
|
no právě no, tu baleu jsem zkoušela taky, ale nějak to pořád není ono, mně maximálně vyhovoval tigi curl amplifier, ale používala jsem tak dva roky v kuse a super ale právě jak je to narvaný silikonama tak začaly vypadat pěkně hnusně, snažím se teď najít nějaký styling který by měl alespoň podobné účinky ale kde nic co nic a ty neúspěšný pokusy už doma neni kam dávat ale mě zase příroda dlouhodobě taky nevyhovuje |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 9:36 pm Předmět: |
|
|
erathia napsal: | no právě no, tu baleu jsem zkoušela taky, ale nějak to pořád není ono, mně maximálně vyhovoval tigi curl amplifier, ale používala jsem tak dva roky v kuse a super ale právě jak je to narvaný silikonama tak začaly vypadat pěkně hnusně, snažím se teď najít nějaký styling který by měl alespoň podobné účinky ale kde nic co nic a ty neúspěšný pokusy už doma neni kam dávat ale mě zase příroda dlouhodobě taky nevyhovuje |
a ten goldwell nezkoušelas?ta řada na vlnité je celkem fajn a nestojí to zas tak moc ve srovnání s podobnýma řadama kosmetiky.navíc mě vždycky dala kadeřnice vzorek,možná se dají i koupit.
záleží co vlastně potřebuješ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
naima 8-20

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 9:42 pm Předmět: |
|
|
mám clarifying shampoo, posoudit ho ale nedokážu, jelikož ho používám tak jednou za dva měsíce. mám tvrdé, suché afro a myji jenom kondicionérem.
kondicionéry mám dva, coconut sublime a ecstasy hair tea. oba skvěle hydratují. normální vlasy by nejspíš zmastily. co tvrdí v popisu, splňují.
na milkshaky se teprve chystám. co jsem slyšela, tak lidi jejich styling chválí, mně se zatím do toho nechtělo vrážet. tigi mi momentálně stačí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
erathia 41-80

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 10:13 pm Předmět: |
|
|
jee tak to mám radost, že ještě někdo používá a ten coconut kondicionér nevysušuje? mám v plánu si ho koupit ale tuším na naturallycurly.com jsem četla, že vysušuje..a který by si z těch dvou hodnotila jako více hydratační? A ještě dotázek k tomu co používáš od tigi? a odkud objednáváš? pardon za množsttví dotazů, jsem zvědavá |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|