Výhody jemných a řídkých vlasů
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Péče o dlouhé vlasy
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eMia
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 3:41 pm    Předmět: Výhody jemných a řídkých vlasů Citovat

Doufám, že už tu takové téma není, protože mám takovou specialitku vždycky přehlídnout nějaké vlákno a pak zakládat nové s jiným názvem, leč stejným obsahem Rolling Eyes

Zajímalo by mě, jestli je taky někdo jemno či řídkovlasatý, kdo je s tímto stavem víceméně spokojený Smile
Já jsem tak uvažovala, že ani jemné nebo přiměřeně řídké vlasy nemusí být nutně na obtíž. Jasně, já osobně třeba musím mýt vlasy každé ráno, protože se mi během noci příšerně zmastí, přeleží a dělají se mi pěšinkopleše, ale když se to šetrně umyje a učeše, tak je to ok Wink
Ale s pěti chlupy nemusím tasit do akce fén, protože mi do hoďky uschnou, spotřebuju mnohem méně henny, nebolí mě hlava... Smile Zas tak naprd to není. Dlouhé je niky mít nebudu, nanejvýš tak po lopatky a to taky stěží, ale můžu si představovat, že aspoň s pomocí henny a bioaquanolu mi aspoň po ty lopatky narostou pěkné vlásky Wink

Je nás víc? Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Verita
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 3:56 pm    Předmět: Citovat

Takže, přispěju teda trochou vody do mlýna (nebo jak se to říkáSmile).. jelikož přesně takové vlasy mám, tak bych na něco přijít mohla.. spíš nacházím teda nevýhody, než výhody, ale zkusím to Smile) Jak už bylo zmíněno, vlasy nejsou těžké, a to i když jsem je měla skoro do pasu, takže mi přišlo, že když jsem se pak ostříhala nakrátko, jejich gramáž zůstala skoro stejná Laughing Nemají nežádoucí funkci deky na zádech (což ocením obzvlášť v létě), takže mi skrz vlasy krásně proudí vzduch Razz Potom možná další výhodu nacházím v tom, že asi spotřebuju méně šamponu než hustovlásky Razz A potom už asi musím hodně přemýšlet, jelikož mě žádná výhoda moc nenapadá Smile)
Bellesa
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 6:46 pm    Předmět: Citovat

Oni nějaké jsou? Very Happy Very Happy
Jemné vlasy mám. Nikdy jsem nepřemýšlela nad jejich výhodou či nevýhodou. Vlasy mi tenkrát vyrostly do pasu. Ač jsem velmi zesvětlovala, fénovala, kulmovala a nešetrně se k nim chovala (spaní s mokrými vlasy, rozčesávání - spíše rvaní vlasů hřebenem). Proto si myslím, že ti narůst mohou i delší, než uvádíš.
Také mě napadají spíše nevýhody. Mezi výhodu bych určitě zařadila hladký, jemný povrch vlasů, jejich nízká gramáž Smile , vystačující malá dávka šamponu... Jestli mě ještě něco napadne, tak to připíšu.
A jestli jsem spokojená? Ano. Asi i proto, že jsem nad tím právě nikdy nepřemýšlela a se svým stavem jsem byla smířená. Snad mi toto téma ale nedalo brouka do hlavy. Twisted Evil
Barbastelle
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 7:03 pm    Předmět: Citovat

Myslím, že tady někdo položil velmi těžkou otázku...=D
Mám obavy, že se něco takového těžko hledá...
Možná tak jsou příjemnější na omak, než ty hřebíkovité, silné vlasy. Ale na jejich řídkosti se pozitivum hledá těžko...
Ale ráda bych si přečetla nějaký pozitivnější názor...=D A jestli mě něco napadne, třeba to sem ještě dopíšu...=)
plavunik
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 7:18 pm    Předmět: Citovat

Mne vždy dievčatá s takýmito vlasmi pokiaľ boli dlhé neskutočne pripomínali víly...neviem prečo Embarassed
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 7:26 pm    Předmět: Citovat

taky mam jemne vlasy a jako vyhodu vidim, ze rychle schnou, jsou hebky (a to uz od pohledu, takovy hedvabny Smile ), nejsou tezky a pak taky to, ze kdyz si je treba natacim na natacky nebo kulmuju, tak to nezabere tolik casu a neda tolik prace Wink
Bellesa
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 8:19 pm    Předmět: Citovat

Tak to já když jsem si je dříve natáčela, tak mi lokny nikdy dlouho nevydržely. A to jsem je natáčela i přes 2 hodiny. Možná je to i tím, že je mám úplně rovné.
zyrriel
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 9:15 pm    Předmět: Citovat

Tak ja ich mam sice redsie, ale jemne bohuzial nie (teda su take fajnove a precitlivene, ale na dotyk teda hladke rozhodne nie su, ani tak nevyzeraju, iba vynimocne). Vyhoda je tiez v tom, ze mi fakt nehrozia bolesti hlavy z tiahy a rychlo uschnu. Tiez sa bez problemov da nasamponovat cela hlava, pred dakymi siestimi rokmi a davnejsie, ked som mala este vlasy ako lev, som mala zakazdym aj po umyti trochu mastne na temene, kde sa mi sampon nedostal. Ale tak to su take vyhody tragikomicke podla mna, radsej by som uvitala huste vlasy aj za cenu tych nevyhod.
verisek
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2011 7:06 am    Předmět: Citovat

Zrovna nedávno jsem přemýšlela nad tím, jak si holky tady stěžujou, že tenhle účes jim nedrží a tahle spona se rozepíná a tak...No tak s tím problémy nemám. Nosím většinou rozpuštěný, ale pro případ, že je chci spoustat nosím v kabelce jeden skřipeček velikosti 1-2 cm a s tím si prostě udělám drdol Very Happy
wolfishness
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2011 7:32 am    Předmět: Citovat

Já vidím výhodu v tom, že se nemusím bát, kdy se mi začnou dělat pleše, protože je mám od narození. Evil or Very Mad

Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Přejdi na: