|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: po duben 02, 2007 11:45 am Předmět: káď na kapry v srdci moravy |
|
|
Bratři!
Sestry!
Spolubrňané!
A práglovští imigranti!
Není ta nová kašna na svoboďáku strašlivá?
Není to jen ohavná káď na kapry?
Bez nápadu?
Invence?
A Skácel to nezachrání?
Toto má být centrum svoboďáku, ergo brna, ergo Moravy (ergo světa, ale vysvětlete to pražákům!)?
Líbí se to prosím vás někomu.........?
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: po duben 02, 2007 12:25 pm Předmět: |
|
|
Já byla na opraveném Svoboďáku poprvé před měsícem - a nelíbí se mi to...Je to smutné, nenápadité,strohé, placaté, divné -hlavně schází zeleň a lavičky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: po duben 02, 2007 12:42 pm Předmět: Re: káď na kapry v srdci moravy |
|
|
Aha napsal: | Bratři!
Sestry!
Spolubrňané!
A práglovští imigranti!
Není ta nová kašna na svoboďáku strašlivá?
Není to jen ohavná káď na kapry?
Bez nápadu?
Invence?
A Skácel to nezachrání?
Toto má být centrum svoboďáku, ergo brna, ergo Moravy (ergo světa, ale vysvětlete to pražákům!)?
Líbí se to prosím vás někomu.........?
|
Podle mě je totálně hnusné celé to náměstí (omlouvám se rodilým Brňákům, ale fakt mi to tak připadá) a ta kašna mu nijak nepřidala Taková želva v Olomouci, to je něco jiného Vůbec Svoboďák mi připadá takový strašně holý, jenom takový prázdný plac, na kterém je rozestavěno pár laviček a ještě prostředkem jezdí tramvaj...To je taky paráda Člověk aby si pořád dával pozor, jestli náhodou něco nejede |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po duben 02, 2007 12:45 pm Předmět: |
|
|
Je to o ničem.Jenom betonová skruž,ale mě je to jedno.Svoboďák pro mě není místo kde bych seděl 3 hodiny a koukal se kolem.Zajdu tam jenom když něco potřebuju. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: po duben 02, 2007 12:46 pm Předmět: |
|
|
Kafin napsal: | Je to o ničem.Jenom betonová skruž,ale mě je to jedno.Svoboďák pro mě není místo kde bych seděl 3 hodiny a koukal se kolem.Zajdu tam jenom když něco potřebuju. |
No, nápodobně, většinou tamtudy taky jenom procházím. Nikterak mě neláká posedávat tam a dívat se... Ono taky není na co, že |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: po duben 02, 2007 1:20 pm Předmět: |
|
|
SOuhlas. Pro mne je to namesti taky o nicem. Ale ja su naplava, treba se to domorodcum libi........??? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: po duben 02, 2007 1:33 pm Předmět: |
|
|
Aha napsal: | SOuhlas. Pro mne je to namesti taky o nicem. Ale ja su naplava, treba se to domorodcum libi........??? |
Já jsem taktéž náplava S žádným domorodcem jsem o tom nemluvila... Tak nevím... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Vlkun >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po duben 02, 2007 1:34 pm Předmět: |
|
|
Moc moderní, moc studené a nezelené. A jestli bylo úmyslem, aby někomu něco řekl ten text... tak ať mi autor ukáže člověka, který si dal práci a celé to přečetl. By se mu z toho obcházení kolem dřív zatočila hlava Tedy jestli si to dobře pamatuji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po duben 02, 2007 2:19 pm Předmět: |
|
|
Já jsem taky náplava. Ale mi se to líbí Jenže možná je to jenom tím, že já se na to dívám trochu z jiného pohledu - jsem prostě ráda, že už je to konečně opravené. Že je tam nová dlažba a vypadá to tam celkem slušně. Ta zeleň mi tam chybí, ale třeba tam časem aspoň postaví takové ty obrovské květináče se stromkama (rozkopávat už to asi znova nebudou). Ale zas si myslím, že to není místo, kde by mohla být velká travnatá plocha jako třeba na Moraváku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Vlkun >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po duben 02, 2007 5:20 pm Předmět: |
|
|
dana napsal: | Ale zas si myslím, že to není místo, kde by mohla být velká travnatá plocha jako třeba na Moraváku. |
To ne, už kvůli tomu, že je tam každou chvíli zastánkováno nebo nějaká akce. Ale nějaké stromy by neškodily. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|