|
✿
|
Autor |
Zpráva |
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st duben 18, 2007 4:08 pm Předmět: |
|
|
to mi pripomina ze koukame na Byl jednou jeden zivot a tam se to skotaceni genu moooooo hezky popisuje |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
hapers2 161-320
|
Zaslal: st duben 18, 2007 4:11 pm Předmět: |
|
|
Jé, vílko to je můj oblíbený už od mala ho zbožňuju, nejhezčeji udělaný seriál o lidském těle (nejen) pro děti |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: st duben 18, 2007 4:15 pm Předmět: |
|
|
a me se tudle nekdo ptal jestli to pustit malym detem ze si pak pry budou myslet ze tam ti clovicci jsou A ja na to ,ze ja si to myslim doted A myslim ze na ten serial dnes koukam stejne jako kdyz jsem byla mala a to mam maturitu z veteriny a stejne verim ze tam ti clobrdici jsou A vzdycky jsem chtela ty konicky a mit jich hodne,ale pak jsem zjistila ze to jsou tuky,tak je zas nechci,ale jsou krasni |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
hapers2 161-320
|
Zaslal: st duben 18, 2007 4:25 pm Předmět: |
|
|
to je hezký vědět, že nejsem sama, kdo si uchovává v určitých věcech takový dětský pohled na svět. Ono se pak občas krásně ztrácí mezi fantazií a člověk si v ní plave a toulá... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st duben 18, 2007 7:33 pm Předmět: |
|
|
Byl jednou jeden život je výborný seriál, já jsem ta to tak trochu ulítlá,ráda se koukám na dětské pohádky, teď právě sleduju broučky Ale jinak jsem normální... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nika >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 8:04 am Předmět: |
|
|
juj, Byl jednou jeden život je bezvaaa seriál, věškeré mé znalosti lidskéo těla pocházejí z něj I když jsem dělala na výšce zkoušku z fyzioologie člověka, tak sem z něj čerpala |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jazzy 161-320
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 9:08 am Předmět: |
|
|
Tak to já zase od malička zbožňuju krtečka....když uvidím někde něco s krtkem, tak mnohdy neodolám.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kkk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 10:07 am Předmět: |
|
|
Tak to já můžu Macha a Šebestovou( mmj je jí podobná Fey )
Ten Nárožnej je prostě sQělej.
Jednou, že pojedeme s dětmama na vejlet čico a že s náma pojede kámoš. Tak jo. Všichni, ať děti dělaj, že to nestihnem. Tak jsme si pustili bednu zatim a tam film Mach a Šebestová k tabuli. Tak jsme ho museli dokoukat, i když děti stály mezi dveřma s taškama |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 10:43 am Předmět: |
|
|
kkk napsal: | Tak to já můžu Macha a Šebestovou( mmj je jí podobná Fey ) |
Grrrr! Jaká Šebestová? Já jsem démonická Fairy! A jestli to ještě uslyším, přestanu se vám barvit na rudo a budu bloncka! Tak! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 11:06 am Předmět: |
|
|
kopretinko tak to jsi z meho pohledu uplne normalni,protoze ja jsem na pohadky vylozene ulitla a takove ty broucky,vceli medvidky gumitky a spooooooooooooooooooooooooooustu dalsich mame s tygrikem nakoukany i s pisnickama ted sjizdime byl jednou jeden zivot a pred tim jsme koukali na bubaky a hastrmani a myslim ze ja treba s vecernickama nedam nikdy pokoj, i kdyz me mrzi ze dnes uz nejsou tak pekne jako driv |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|