Všimlo si okolí změny?
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poppaea
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 12:19 pm    Předmět: Všimlo si okolí změny? Citovat

Ještě mě tak napadlo, já se teď chystím k přechodu na přírodní kosmetiku, a skoro všichni tady píšou, jak je úžasná, tak se chci zeptat, jestli ty změny s vlasy zpozorovalo i vaše okolí nebo je to spíš subjektivní?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kopretina
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 12:38 pm    Předmět: Citovat

Moje okolí zaznamenalo zněmu jen po aplikaci henny, ale jinak přírodní kosmetiku používám už dlouho a změn si všímám hlavně já. Mnohem míň se mi po ní např. mastí vlasy a taky neelektrizují. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 12:40 pm    Předmět: Re: všimlo si okolí změny? Citovat

Poppaea napsal:
Ještě mě tak napadlo, já se teď chystím k přechodu na přírodní kosmetiku, a skoro všichni tady píšou, jak je úžasná, tak se chci zeptat, jestli ty změny s vlasy zpozorovalo i vaše okolí nebo je to spíš subjektivní?

Já jsem na nic nepřecházela, přírodní kosmetika mi prostě nevyhovuje. Takže ani moje okolí nemohlo nic zpozorovat Laughing Laughing Laughing Laughing Wink
Kopretina
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 1:04 pm    Předmět: Re: všimlo si okolí změny? Citovat

A.d.é.l. napsal:

Já jsem na nic nepřecházela, přírodní kosmetika mi prostě nevyhovuje. Takže ani moje okolí nemohlo nic zpozorovat Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

Adél myslím,že díky délce tvých vlasů tě okolí pozoruje i tak! Very Happy
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 1:12 pm    Předmět: Re: všimlo si okolí změny? Citovat

Kopretina napsal:
A.d.é.l. napsal:

Adél myslím,že díky délce tvých vlasů tě okolí pozoruje i tak! Very Happy

Tak já četla místo pozoruje - opruzuje Laughing Laughing Laughing , ale já se pozorovat nenechám, nosím to v drdolu. Včera mi Karel řekl - ty Adél, nemůžeš to někdy kruci nechat vzádu z drdolu plandat? ... alespoň metr, prosím...
Musela jsem se smát Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Káťa
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 1:39 pm    Předmět: Citovat

Adélko Ty nosíš vlasy pouze v drdolu? Nebo nosíš někdy i cop či jiné účesy?Je jasné, že se to při takovéhle délce rozpuštěné nosit moc nedá. Já mám vlasy hodně pod zadek a nosím stále cop. A taky jsem se Tě chtěla zeptat na mytí... Když si myješ vlasy, tak myješ jen u hlavy, nebo po celé délce? Já jak kdy, ale někdy mi přijde, že mytí po délce je docela zbytečné, tak nevím...
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 1:43 pm    Předmět: Citovat

Káťa napsal:
Adélko Ty nosíš vlasy pouze v drdolu? Nebo nosíš někdy i cop či jiné účesy?Je jasné, že se to při takovéhle délce rozpuštěné nosit moc nedá. Já mám vlasy hodně pod zadek a nosím stále cop. A taky jsem se Tě chtěla zeptat na mytí... Když si myješ vlasy, tak myješ jen u hlavy, nebo po celé délce? Já jak kdy, ale někdy mi přijde, že mytí po délce je docela zbytečné, tak nevím...

Nosím jen drdol. Někdy ohon nechávám čouhat z drdolu tak 30 cm, abych věděla, že mám taky vlasy. Šamponuju po celé délce. nebo tedy spíš nanesu k hlavě, napěním a naředím sprchou. Pěnu rozetřu až ke konečkům. Wink
Soufflet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 4:10 pm    Předmět: Citovat

Noo, ještě jsem teda nepřešla na přírodní kosmetiku, ale zatím moji přehananou péči o vlasy asi nepoznal nikdo jiný kromě mě. Ostatní si změny nevšimnou asi nikdy, prostě vidí, jaké to je a to je všechno. Navíc zatím je to změna jen na dotyk a když se hodně dobře zblízka podívám, ale ostatní němají šanci to poznat, protože mi vlasy neprohlíží a nikdy neprohlíželi.
Awerin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 4:58 pm    Předmět: Citovat

Soufflet:btw hele podle mě máš vlasy do pasu možná i delší co jsem viděla podle fotek..máš tam do půlky zad tak jenom abys nebyla tak skromná Very Happy
Já na přírodní kosmetiku chci také přejít momentálně používám jen přírodní doplnky ale urtekram se časem také objeví
Smile
Soufflet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 5:15 pm    Předmět: Citovat

Awerin: no je to asi tak: před cca 2 měsícema jsme se sem zaregistrovala (za tu dobu mi vlasy sice moc nevyrostly, no možná kousíček..), tak jsem přemýšlela, co mám zadat jako délku vlasů. Ono tam totiž není žádná možnost jako něco mezi do půl zad a po pás. Měla jsem je prostě "po lokty" Smile A už párkrát jsem měla to nutkání "povýšit" na po pás, ale vždycky jsem si řekla nemachruj, do pasu ti ještě kousek chybí.
A na té fotce, kde mám vyfocené vlasy, tak tam si všimni, že mám sprostě trošku zakloněnou hlavu, takže se vlásky zdají trošku delší Laughing
Ale počítám, že někdy během prázdnin už se budu moct poctivě pyšnit délkou "po pás" Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Další

Přejdi na: