|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: ne září 03, 2006 7:28 pm Předmět: Přírodní kosmetika Logona |
|
|
Jana napsal: | No a ja zase nabyvam dojmu, ze to jsou vyhozene penize.Kerasrase sampon mi vydrzel z bidou dva mesice, kura padla daleko driv.Taky se mi zda, ze tak drahe je to spis kvuli znacce.Navic vlas je vlastne mrtvi,tezko rict jestli si s tech samponu atd neco vezme.Spis to jen uhladi povrch.Asi budu radej investovat do nejakych vitaminu. | A co přírodní kosmetika - Logona je prý super? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rokkan 81-160
|
Zaslal: po září 04, 2006 8:08 am Předmět: |
|
|
Ta Logona vypadá na první pohled velmi dobře. škoda, že jim nevalí e-shop |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: po září 04, 2006 10:31 am Předmět: |
|
|
Rokkan napsal: | Ta Logona vypadá na první pohled velmi dobře. škoda, že jim nevalí e-shop |
Pro prazaky da se dostat v obchodu s prirodnimi produkty na Strossmayerove nam. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jana 81-160
|
Zaslal: po září 04, 2006 4:48 pm Předmět: |
|
|
Táááák, ted jsem to zrovinka našla. Internetový obchod Ayur.veda.Kondicioner pšenicný protein z oleje z lopuchových semen,z olejem z pšeničnych klíčku, výtažek z březového listí, atd. Kura na vlasy z Jojoby, šampon kopřiva, proteinový šampon pro dlouhé vlasy atd.Tak se mě zdá, že do toho asi pujdu, navíc cenově fakt dobrý, prumer kolem 200Kc za kus, to jde.Jo, taky tam maj šampon s piva, jak tady nekdo psal, že dlouhe vlasy maj neco spolecného s pivem. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rokkan 81-160
|
Zaslal: út září 05, 2006 8:16 am Předmět: |
|
|
Jana napsal: | Táááák, ted jsem to zrovinka našla. Internetový obchod Ayur.veda.Kondicioner pšenicný protein z oleje z lopuchových semen,z olejem z pšeničnych klíčku, výtažek z březového listí, atd. Kura na vlasy z Jojoby, šampon kopřiva, proteinový šampon pro dlouhé vlasy atd.Tak se mě zdá, že do toho asi pujdu, navíc cenově fakt dobrý, prumer kolem 200Kc za kus, to jde.Jo, taky tam maj šampon s piva, jak tady nekdo psal, že dlouhe vlasy maj neco spolecného s pivem. | Hoď sem link na ten kšeft, PROSÍM! nemůžu ho najít, zároveň ALE MUSÍM MÍT TEN šAMPON NA DLOUHÉ VLASY! děkuju |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jana 81-160
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jana 81-160
|
Zaslal: pá září 08, 2006 3:11 pm Předmět: |
|
|
Aby vám Aha zase nezaložil nové téma.Kde vzít peníze na vlasovou kosmetiku nebo Hledáme sponzory.To bych se k vám přidala. Taky bych tu Logonu brala, jenže penízky nejsou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MIMISEK >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá září 08, 2006 4:26 pm Předmět: |
|
|
asi si něco fakt koupím, ale nevím, co vybrat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jana 81-160
|
Zaslal: pá září 08, 2006 5:04 pm Předmět: |
|
|
Mě by stačila jenom ta maska.Potřebovala bych tu s olejem z ořechu.Ale jak znám chlapy, jak jde o to něco koupit, tak se tady neukážou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MIMISEK >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá září 08, 2006 7:29 pm Předmět: |
|
|
Tak teď jsem si objednala ten proteinový šampon pšeničné otruby, tak už se těším |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|