|
✿
|
Autor |
Zpráva |
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červenec 24, 2007 1:59 pm Předmět: |
|
|
dnes mi přišel olej, kokosový od parachute. to je páne smrad! jak kokoska:)
jaký vám vyhovoval více, olivový nebo kokosový? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červenec 24, 2007 9:38 pm Předmět: |
|
|
k tomu oleji... přijde mi, že se vstřebává líp, než olivový. a jaký budou výsledky z dlouhodobého používání, to se teprv uvidí. ale mám z něho o něco lepší pocit než z oliváku, až na ten ryze kokosový odér. a líbí se mi jeho balení, podobný motorovejm olejům
a propos, co by vlastně udělal motorovej olej s vlasy? třeba takovej castrol:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
sarahpentium >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červenec 24, 2007 10:07 pm Předmět: |
|
|
tiborMel napsal: | k tomu oleji... přijde mi, že se vstřebává líp, než olivový. a jaký budou výsledky z dlouhodobého používání, to se teprv uvidí. ale mám z něho o něco lepší pocit než z oliváku, až na ten ryze kokosový odér. a líbí se mi jeho balení, podobný motorovejm olejům
a propos, co by vlastně udělal motorovej olej s vlasy? třeba takovej castrol:) |
Já kokosák používám, na vlasy, obličej i celý tělo a nemůžu vynachválit, je to super věcička. Do vlasů i do kůže se opravdu vstřebává mnohem lépe než olivák |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 4:56 pm Předmět: |
|
|
tak ja mam ted nekolikaty den panensky kokosovy olej z fuji ovoneny kvetinou frangipani od reniu.A je to nadhera,mazu si snim telo,chodidla vlasy pred mytim a na konecky kazdy den a i obliicej a je to bajecny(ta vune je silna kvetinova s kokosem,ale nam to s tygrikem moc voni)a je to vazne zazrak |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 8:53 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | tak ja mam ted nekolikaty den panensky kokosovy olej z fuji ovoneny kvetinou frangipani od reniu.A je to nadhera,mazu si snim telo,chodidla vlasy pred mytim a na konecky kazdy den a i obliicej a je to bajecny(ta vune je silna kvetinova s kokosem,ale nam to s tygrikem moc voni)a je to vazne zazrak |
jéé, to zní hezky, kdes ho koupila? a kolik tě stál? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 10:38 pm Předmět: |
|
|
koupila sem ho v profimedu v brne ve vankovce.Stal 155korun a jeho 60ml
(neni to nejlevnejsi,ale stoji to za to)a jsem z nej vylozene nadsena a kuze po nem voni vazne ceely den a konecky vlasu taky(dokonce i pres hennu)a je to moc prijemny,nejprve sem se bala jestli to nebude bolehlav a hlavne jestli to bude vonet i tygrikovi a ten se toho nemuze nabazit tak jen to bude mozny tak si koupim velkou lahev za 350,protoze se mi to asi vazne vyplati,kdyz se da pouzit na vse misto ostatnich olejicku na oblicej a jojobak je to vazne skvely a tech vuni maji vic)vodni meloun,ananas,cisty kokos,gardenii a tu frangipani)stranky tu nekde psala poppea-myslim ze je to www.pacifika.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 9:09 am Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | koupila sem ho v profimedu v brne ve vankovce.Stal 155korun a jeho 60ml
(neni to nejlevnejsi,ale stoji to za to)a jsem z nej vylozene nadsena a kuze po nem voni vazne ceely den a konecky vlasu taky(dokonce i pres hennu)a je to moc prijemny,nejprve sem se bala jestli to nebude bolehlav a hlavne jestli to bude vonet i tygrikovi a ten se toho nemuze nabazit tak jen to bude mozny tak si koupim velkou lahev za 350,protoze se mi to asi vazne vyplati,kdyz se da pouzit na vse misto ostatnich olejicku na oblicej a jojobak je to vazne skvely a tech vuni maji vic)vodni meloun,ananas,cisty kokos,gardenii a tu frangipani)stranky tu nekde psala poppea-myslim ze je to www.pacifika.cz |
jéé, to vypadá hezky, celá ta stránka hned bych si to koupila taky, ale ty ceny... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: út srpen 21, 2007 9:26 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si na vaše četná doporučení objednala ten kokosák, tak doufám, že ho budu moct používat na vlasy... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: pá srpen 24, 2007 6:56 pm Předmět: |
|
|
Tak mám kokosák na vlasech....no jsem zvědavá na výsledek. Pak poreferuju... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: pá srpen 24, 2007 7:40 pm Předmět: |
|
|
epono zkus na konecky davat jojobovy nebo kokosovy olej (a nebo i jine,ale tyto mam ozkousene)ja olejickuju par kapek do konecku dvakrat denne,ale to je asi extrem,ale rozhodne se pak vlasy lepe rozcesavaji a casem by se to melo projevit i na ustupu trepeni konecku |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|