Přírodní vlasová kosmetika na husté a suché vlasy
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Péče o dlouhé vlasy
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Llucy
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út září 04, 2007 7:09 pm    Předmět: Citovat

Já nevím, mě po Urtekramu totálně krepatěly vlasy, a vyhovoval mně zase Alverde, takže chce to vyzkoušet, co ti sedne... Laughing Navíc na foru o přírodní kosmetice jsem četla, že Urtekram je docela syntetika, nevím, co je na tom pravdy Question
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Awerin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út září 04, 2007 7:38 pm    Předmět: Citovat

No hodně chváleným Urtekramem je Aloe Vera...na suché vlasy je myslím ten s bodlákem, ale prý není tak dobrý...a já mám Růžový ale ten je spíš na normální vlasy...Podívej se na www.urtekram.cz Wink
Daniela
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út září 04, 2007 10:50 pm    Předmět: Citovat

Mahony, zkus rozhodně ten kokosový nebo jojobový olej.
Z přírodních šamponů...myslím, že Urtekram by pro tebe asi nebyl, skutečně trochu vysušuje. Teď jsem tu někde psala o Lushi (šampon Daddy-O) - přijde mi, že hodně uhlazuje a svým způsobem "zmašťuje", možná by byl pro tvoje vlasy dobrý. Taky mají zpevňující šampon s irským pivem pro vlnité vlasy. Jediná nevýhoda je, že to mají docela drahý.
Dobrou zkušenost mám s DOlivou, ale někomu tady zase vlasy vysušuje, takže čert aby se v tom vyznal. Nejlepší je asi vyzkoušet to.
Black.Mahony
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 3:20 pm    Předmět: Citovat

Daniela: Ten kokosák určo zkusim, to je pro mě zásadní...a zejtra se stavim v DM-drogerii a vyberu nákej šampon podle nabídky...něco zkusim a uvidim. Wink
btw: ty si smázla to vlákno "sex s dlouhýmy vlasy" ?? Twisted Evil Laughing
Daniela
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 3:25 pm    Předmět: Citovat

Black.Mahony napsal:
Daniela: Ten kokosák určo zkusim, to je pro mě zásadní...a zejtra se stavim v DM-drogerii a vyberu nákej šampon podle nabídky...něco zkusim a uvidim. Wink
btw: ty si smázla to vlákno "sex s dlouhýmy vlasy" ?? Twisted Evil Laughing

Neboj, nesmázla. Admin ho přesunul do jiné části fóra - "Na osobní strunku". Mrkni, už se ti to tam trochu zaplnilo Twisted Evil Wink
Leila
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 3:50 pm    Předmět: Citovat

K těm lékárenským šamponům - já teď používám Nodé DS od Biodermy, dělá dobře mojí vlasový kůžičce Very Happy
Jinak myslím, že vyzkouším šampon od Dolivy, měl by být na suché a poškozené vlasy. A ještě mám zálusk na meruňkový šampon od Dr. Hauschky, ten ale myslím nespadá mezi lékárenské výrobky. Měl by být ale přírodní Razz
Black.Mahony
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 4:06 pm    Předmět: Citovat

Leila: s tou kůžičkou mám taky problém...svědí a dělaj se mi lupy. Rolling Eyes ..od těch přírodních šamponů mimo jiné taky očekávám, že se to snad sklidní.. Razz ..teda mám na mysli tu vlasovou kůžičku samozřejmě.. Embarassed Laughing
tu Dolivu sem zkoušel loni (balzám) a těsně po umytí ty vlasy byly takový hladký, kluzký a mírně promaštěný, ale po uschnutí sem moc žádnej efekt nezaznamenal..ted se chystám, že jí zkusim znova.. Wink
Leila
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 4:19 pm    Předmět: Citovat

Black.Mahony: Na ten balzám od Dolivy se chystám taky,tak jsem zvědavá Razz
Tak pak dej vědět, jak ti zafungoval šampon na ty lupy, až si nějakej vybereš. Mě ten Nodé DS zatím prospívá nejlíp z těch, co jsem vyzkoušela (Nizoral, Dr. Muller, Head and Shoulders), nevýhoda je, že ho musíš nechat vždycky aspoň pět minut působit Rolling Eyes Takže v koupelně pokaždý trávím mládí. Razz
Black.Mahony
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 4:29 pm    Předmět: Citovat

Leila: jj, uvidíme mno, ale s těma lupama je to asi běh na dlouhou trať...chce to čas a trpělivost.. Rolling Eyes
no tak 5 minut neni zas tak moc, to využiju třeba k tomu, že si zatim umeju nohy.. Laughing
Daniela
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2007 2:58 pm    Předmět: Citovat

Teď jsem se dívala, že Lush má i spoustu dalších zajímavých výrobků, třeba tenhle balzám nebo vlasový olej s účinkem proti lupům. Škoda, že je to tak drahé.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: