|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út říjen 30, 2007 8:23 pm Předmět: |
|
|
Záleží jak tu holku "nutí"... pokud jí řekne "změníš účes, nebo se s Tebou rozejdu" nebo jí to prostě pořád připomíná a dává jí najevo, že by se mu změněná líbila víc, asi něco není O.K.
Ale naopak si myslím že je v pořádku vyjádřit svůj názor. Já jsem svého miláčka pomaloučku přiměla k tomu, aby si nechal svého ježka narůst na krásnou vlnitou "hřívičku", a jsem tak spokojená, ale neznamená to, že bych ho s krátkými vlasy milovala míň nebo se s ním dokonce chtěla rozcházet. Jen se mi toto prostě líbí víc, myslím že to i víc sedne k jeho tvaru hlavy a nic víc v tom není.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: út říjen 30, 2007 10:11 pm Předmět: |
|
|
Slunéčko napsal: | Záleží jak tu holku "nutí"... pokud jí řekne "změníš účes, nebo se s Tebou rozejdu" nebo jí to prostě pořád připomíná a dává jí najevo, že by se mu změněná líbila víc, asi něco není O.K.
Ale naopak si myslím že je v pořádku vyjádřit svůj názor. Já jsem svého miláčka pomaloučku přiměla k tomu, aby si nechal svého ježka narůst na krásnou vlnitou "hřívičku", a jsem tak spokojená, ale neznamená to, že bych ho s krátkými vlasy milovala míň nebo se s ním dokonce chtěla rozcházet. Jen se mi toto prostě líbí víc, myslím že to i víc sedne k jeho tvaru hlavy a nic víc v tom není.  |
Ehm, no jo, je pravda, že já jsem celkem nekompromisně trvala na tom, aby si nechal miláček narůst dlouhé vlasy... Když jsme se poznali, tak měl jenom takové mikádo pod uši. Ale tedy nepodávala jsem to tak, že bych se s ním rozešla, kdyby to neudělal. Prostě jsem řekla, že nechci aby se ostříhal... A taky si to dneska pochvaluje, že má dlouhé vlasy a celkem si na nich zakládá, takže mu to asi nijak nevadilo. On mně ohledně vlasů nikdy nic nevytýkal, akorát mi poradil, že si mám přečesat pěšinku na šikmo, a za to jsem mu vděčná, bo jinak se mi ty vlasy nad čelem kroutily jak debílkovi...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
jesterka 21-40

|
Zaslal: st říjen 31, 2007 8:05 am Předmět: |
|
|
Dekuju Vam vsem moc a moc za nazory. Ani jsem necekala takovej ohlas:) Jak rikam, necham to narust a uvidim.. Asi je to jen o zvyku:)
Naposledy upravil jesterka dne pá listopad 02, 2007 7:55 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Clondyk >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st říjen 31, 2007 10:21 am Předmět: |
|
|
Ještěrko, chlapi se nejvíce bojí změny, když se žena rozhodne své vlasy zkrátit a to razantně Z toho má většina chlapů strach a tak raději ani nechce , aby jeho dívka měla vlasy delší a chce spíše, aby si je udržovala na nějaké délce... vím z vlastní zkušenosti jaké to je, když má žena měla vlasy po pás a pak najednou pouze k lopatkám a nebo když dorazila z vlasů po lopatky ostříhaná na krátko... to je změna, ze které se člověk dlouho vzpamatovává... proto se Tvůj přítel asi trochu brání tomu, aby jsi měla vlasy dlouhé, protože podvědomně tuší, že jednoho krásného dne je zkrátíš tak razantně, že se bude až divit.... a chce tomu takto zabránit:oops:  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
jesterka 21-40

|
Zaslal: st říjen 31, 2007 10:45 am Předmět: |
|
|
Clondyku, nemyslim si, ze by se bal toho, ze bych je razantne zkratila z tech pod lopatky, on prave by asi chtel, abych byla porad stejna, jak si psal. Ale ja si nemuzu pomoct, je to proste muj sen mit dlouhy vlasy pod lopatky a ted uz mi to nikdo nerozmluvi, necham si je narust a pak uvidim:))
Naposledy upravil jesterka dne pá listopad 02, 2007 7:57 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Moncza 41-80

|
Zaslal: st říjen 31, 2007 12:27 pm Předmět: |
|
|
Já chodím s mým přítelem 3 roky a za tu dobu jusem taky hodně měnila účesy. Napřed jsem měla dlouhé černé vlasy s krátkou ofinkou, takový punk.přítelovi se to samozřejmě moc nelíbilo, pak jsem měla krátké hnědé to mu nějak nevadilo, pak mi vlasy postupně rostly a já si dávala různé odstíny červené atd., teď mám vlasy dlouhé a mám svoji přírodní hnědou barvu jen ji občas oživuji hnědou henou a přítel říká že teď to mám úplně nejlepší. Takže doufám že mi nehrábne a že se už neobarvím.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
jesterka 21-40

|
Zaslal: st říjen 31, 2007 2:14 pm Předmět: |
|
|
Je pravda, ze Ti to na ty fotce moc slusi, takze nic nemen:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Moncza 41-80

|
Zaslal: st říjen 31, 2007 2:24 pm Předmět: |
|
|
jesterka napsal: | Je pravda, ze Ti to na ty fotce moc slusi, takze nic nemen:) |
Dik... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
jesterka 21-40

|
Zaslal: st říjen 31, 2007 2:27 pm Předmět: |
|
|
Neni zac  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|