|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Soufflet >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st listopad 21, 2007 4:59 pm Předmět: |
|
|
Nad tímto jsem taky jednu dobu hodně přemýšlela. Docházela jsem dokonce k závěrům jako třeba že za tu určitou dobu, co vlas žije, vyroste do určité délky a pak vypadne, ale těsně za ním rostl nový vlas, který ho "nahradí" a vypadne pozděj a tak pořád dokola, takže se nám vlastně vlasy sami obnovují aniž bysme si toho všímali. No nevim, jestli jsme to napsala pochopitelně, ale to je jedno, stejně je to asi blbost
Bude to asi fakt tím, že někdo má ty vlasy "odolnější", takže prostě nevypadnou tak rychle. A hustota asi taky hraje roli. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Tree >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st listopad 21, 2007 8:41 pm Předmět: |
|
|
Kathory napsal: | A nebude to třeba tím, že maso obsahuje hodně bílkovin a nějakých mastných kyselin a proto se tyto látky dostávají i na kůži? Napadlo mě to ve spojitosti s tím, že vlnité vlasy jsou většinou suché - proto se vlní. Když se odeberou potraviny, které obsahují nějaké mastné látky, vlasy se stávají sušší. Ale je to jen hypotéza. Netuším, čím jiným by to mohlo být. |
Já se cpu takovým jídlem odjakživa:) asi i to je individuální |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|