|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Damayanti >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 3:18 pm Předmět: Re: Ako je to mozne?! |
|
|
A.d.é.l. napsal: | sarahpentium napsal: | valalo napsal: |
A nielen ona, od viac ludi som pocula ze amoniak je hnojivo a krasne im po nom rastu vlasy a ja hoci sa takýmto svinstvám vyhýbam tak ziadna vdaka!  |
Mě taky Já co nebarvím, tak mi to roste pomaleji  |
Toš je to "pravda". Ne tedy, že bych jim dávala samé hnusy či jak to tu někdo napsal . Chemii používám a budu, neškodí mě ani vlasům. A je fakt, že rostou docela rychle. Ale to nemusí být chemií (kvalita, hustota, růst) podle mě jsou v tom geny. I když - moje segra má pořád vlasy po lopatky. A to si nechává dlouhé jak dlouho růst... Nerostou, jsou řídké, kvalitativně zrovna nic moc. A používá podobné věci, co já. Nevím.... Ale já jsem s píš po mámě. Ta měla za mlada vlasy zdravý jak řípa až po zadek... |
Šťastná to ženo .  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Tree >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 5:47 pm Předmět: Re: Ako je to mozne?! |
|
|
A.d.é.l. napsal: | sarahpentium napsal: | valalo napsal: |
A nielen ona, od viac ludi som pocula ze amoniak je hnojivo a krasne im po nom rastu vlasy a ja hoci sa takýmto svinstvám vyhýbam tak ziadna vdaka!  |
Mě taky Já co nebarvím, tak mi to roste pomaleji  |
Toš je to "pravda". Ne tedy, že bych jim dávala samé hnusy či jak to tu někdo napsal . Chemii používám a budu, neškodí mě ani vlasům. A je fakt, že rostou docela rychle. Ale to nemusí být chemií (kvalita, hustota, růst) podle mě jsou v tom geny. I když - moje segra má pořád vlasy po lopatky. A to si nechává dlouhé jak dlouho růst... Nerostou, jsou řídké, kvalitativně zrovna nic moc. A používá podobné věci, co já. Nevím.... Ale já jsem s píš po mámě. Ta měla za mlada vlasy zdravý jak řípa až po zadek... |
to se máš kdybych se barvila, už bych byla asi skoro plešatá |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Rikisek 161-320

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 7:35 pm Předmět: |
|
|
ale tak přesně je to se mnou,já vlasy žehlím,barvím,používám biohar aby se moc nelámaly,protože je mám tvrdší tak používám silikoňák (gliss-kur) a vlásky rostou a rostou...no když mě mamka poprvé obarvila tak se mi vlásky rozrostly hopem! takže já jsem taky ok vracím se na původní barvu a tak ještě barvit budu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
janulka 41-80

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 7:11 pm Předmět: |
|
|
nad tymto sa uz dlhsiu dobu zamyslam, odkedy som sa nechala ostrihat ze ci by mi nepomohlo, keby som si dala vlasy zafarbit. uz dlho si vlasy nefarbim, ale co si pamatam, ked som si ich farbila, tiez sa mi zda, ze rychlejsie rastli. tak co?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
pimpa >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 10:35 pm Předmět: |
|
|
janulka napsal: | nad tymto sa uz dlhsiu dobu zamyslam, odkedy som sa nechala ostrihat ze ci by mi nepomohlo, keby som si dala vlasy zafarbit. uz dlho si vlasy nefarbim, ale co si pamatam, ked som si ich farbila, tiez sa mi zda, ze rychlejsie rastli. tak co?  |
Já barvím chemicky, amoniak při barvení zaplaví koupelnu a štípe mě do očí a nosu, a stejně mi připadá, že skoro nerostou!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|