šampon Neutral z DM
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Llucy
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 12:33 pm    Předmět: Citovat

sarahpentium napsal:
Llucy napsal:

Používám přírodní šampony bez parabenů, silikonů i bez Sodium Laurenth Sulfate. Wink

Llucy, můžu vědět jaký? Smile Vím, že jsi psala, že bezvadná je Lavera... Ta má teda taky sulfát, ale tobě vadí přímo SLS?

Tak ta Lavera mě po delším užívání nakonec moc nevyhovovala, spíš naopak, ta mandlová mi nesedla vůbec a drbala jsem se po ní jak šílená. Já nejsem chemik, takže netuším,jak to tam s těmi sulfáty přesně je, ani nevím, jestli sulfát a tensid je to samé nebo ne Embarassed Embarassed Každopádně fakt je ten, že po výše zmiňovaných šamponech, mě ta hlava nekouše Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sarahpentium
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 12:35 pm    Předmět: Citovat

Llucy napsal:

Tak Laveru mám taky, ale ta mě po delším užívání nesedla, spíš naopak, ta mandlová mi nesedla vůbec a drbala jsem se po ní jak šílená. Já nejsem chemik, takže netuším,jak to tam s těmi sulfáty přesně je, ani nevím, jestli sulfát a tensid je to samé nebo ne Embarassed Embarassed Každopádně fakt je ten, že po výše zmiňovaných šamponech, mě ta hlava nekouše Very Happy

Jasný, já taky koukám na to, jaký mám po tom vlasy a jestli mě kouše hlava ( taky mě kouše po lecčem ), takže je u mě vcelku fuk, jestli stojí šampon 30,- nebo 450,-, jestli je skoro bezejmenný nebo vyhlášený, hlavně když sedí...
Llucy
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 12:37 pm    Předmět: Citovat

sarahpentium napsal:
A jakej Alverde, sím sím?

Bříza a šalvěj, dobrý je i ten růžový - myslím ibišek a aloe. Ale ten šalvějový v kombinaci s kondicionérem meduňka a citrón prostě vede!!! Šampon za pár korun proti např. Hauschkovi a sedl mě úplně perfektně!!! Wink Very Happy
Llucy
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 12:39 pm    Předmět: Citovat

sarahpentium napsal:
Jasný, já taky koukám na to, jaký mám po tom vlasy a jestli mě kouše hlava ( taky mě kouše po lecčem ), takže je u mě vcelku fuk, jestli stojí šampon 30,- nebo 450,-, jestli je skoro bezejmenný nebo vyhlášený, hlavně když sedí...

Přesně tak, kolikrát ty vyhlášené šampony nestojí za nic a pak jsem zklamaná Crying or Very sad Nemluvě o penězích, co do toho vrazím Crying or Very sad Crying or Very sad
sarahpentium
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 12:39 pm    Předmět: Citovat

Llucy napsal:

Bříza a šalvěj, dobrý je i ten růžový - myslím ibišek a aloe. Ale ten šalvějový v kombinaci s kondicionérem meduňka a citrón prostě vede!!! Šampon za pár korun proti např. Hauschkovi a sedl mě úplně perfektně!!! Wink Very Happy

Hmmm, bříza a šalvěj, že bych po něm mrkla? Twisted Evil To jsem si zase naběhla Laughing Laughing
Llucy
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 12:44 pm    Předmět: Citovat

Laughing Laughing Zkus to,třeba Ti sedne tak jako mě. Ale zase znáš to, co člověk, to jiný vlasy... Wink Ale já si ho fakt nemůžu vynachválit.
sarahpentium
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 12:48 pm    Předmět: Citovat

Jasný, tak kdyžtak ho dodělá zlato moje, tomu na tu skoro bezvlasou hlavu sedne cokoliv Laughing Jak se pohybuje cena Alverde?
Llucy
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 1:05 pm    Předmět: Citovat

Okolo 70, - tuším...
Soufflet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2008 8:59 pm    Předmět: Citovat

Llucy napsal:
Některé mi taky vlasy vysušovaly (např.heřmánkový Urtekram), ale teď mám Hauschku, Himalayu a Alvedre a jsem spokojená Wink Hlavně mě trápilo svědění hlavy, které po těchto šamponech téměř zmizelo.

Ale Alverde myslím nějaký ten sulfát má
*Leontýnka*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 7:32 pm    Předmět: Citovat

Zkoušel někdo tedy tento šampon? Jaké jsou dojmy? Hydratuje?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: