|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Llucy >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:33 pm Předmět: |
|
|
sarahpentium napsal: | Llucy napsal: |
Používám přírodní šampony bez parabenů, silikonů i bez Sodium Laurenth Sulfate.  |
Llucy, můžu vědět jaký? Vím, že jsi psala, že bezvadná je Lavera... Ta má teda taky sulfát, ale tobě vadí přímo SLS? |
Tak ta Lavera mě po delším užívání nakonec moc nevyhovovala, spíš naopak, ta mandlová mi nesedla vůbec a drbala jsem se po ní jak šílená. Já nejsem chemik, takže netuším,jak to tam s těmi sulfáty přesně je, ani nevím, jestli sulfát a tensid je to samé nebo ne Každopádně fakt je ten, že po výše zmiňovaných šamponech, mě ta hlava nekouše  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
sarahpentium >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:35 pm Předmět: |
|
|
Llucy napsal: |
Tak Laveru mám taky, ale ta mě po delším užívání nesedla, spíš naopak, ta mandlová mi nesedla vůbec a drbala jsem se po ní jak šílená. Já nejsem chemik, takže netuším,jak to tam s těmi sulfáty přesně je, ani nevím, jestli sulfát a tensid je to samé nebo ne Každopádně fakt je ten, že po výše zmiňovaných šamponech, mě ta hlava nekouše  |
Jasný, já taky koukám na to, jaký mám po tom vlasy a jestli mě kouše hlava ( taky mě kouše po lecčem ), takže je u mě vcelku fuk, jestli stojí šampon 30,- nebo 450,-, jestli je skoro bezejmenný nebo vyhlášený, hlavně když sedí... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:37 pm Předmět: |
|
|
sarahpentium napsal: | A jakej Alverde, sím sím? |
Bříza a šalvěj, dobrý je i ten růžový - myslím ibišek a aloe. Ale ten šalvějový v kombinaci s kondicionérem meduňka a citrón prostě vede!!! Šampon za pár korun proti např. Hauschkovi a sedl mě úplně perfektně!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:39 pm Předmět: |
|
|
sarahpentium napsal: | Jasný, já taky koukám na to, jaký mám po tom vlasy a jestli mě kouše hlava ( taky mě kouše po lecčem ), takže je u mě vcelku fuk, jestli stojí šampon 30,- nebo 450,-, jestli je skoro bezejmenný nebo vyhlášený, hlavně když sedí... |
Přesně tak, kolikrát ty vyhlášené šampony nestojí za nic a pak jsem zklamaná Nemluvě o penězích, co do toho vrazím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:39 pm Předmět: |
|
|
Llucy napsal: |
Bříza a šalvěj, dobrý je i ten růžový - myslím ibišek a aloe. Ale ten šalvějový v kombinaci s kondicionérem meduňka a citrón prostě vede!!! Šampon za pár korun proti např. Hauschkovi a sedl mě úplně perfektně!!!  |
Hmmm, bříza a šalvěj, že bych po něm mrkla? To jsem si zase naběhla  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:44 pm Předmět: |
|
|
Zkus to,třeba Ti sedne tak jako mě. Ale zase znáš to, co člověk, to jiný vlasy... Ale já si ho fakt nemůžu vynachválit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: út březen 04, 2008 12:48 pm Předmět: |
|
|
Jasný, tak kdyžtak ho dodělá zlato moje, tomu na tu skoro bezvlasou hlavu sedne cokoliv Jak se pohybuje cena Alverde? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út březen 04, 2008 1:05 pm Předmět: |
|
|
Okolo 70, - tuším... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt březen 13, 2008 8:59 pm Předmět: |
|
|
Llucy napsal: | Některé mi taky vlasy vysušovaly (např.heřmánkový Urtekram), ale teď mám Hauschku, Himalayu a Alvedre a jsem spokojená Hlavně mě trápilo svědění hlavy, které po těchto šamponech téměř zmizelo. |
Ale Alverde myslím nějaký ten sulfát má |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 7:32 pm Předmět: |
|
|
Zkoušel někdo tedy tento šampon? Jaké jsou dojmy? Hydratuje? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|