|
Autor |
Zpráva |
Tree >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne březen 23, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
bohužel pro vlasy obětovávám ..jak to říct... nemůžu se s přítelem tolik vyvalovat, musim myslet na to aby se moc neotíraly o polštář, aby nezasmrádly od potu a tak... je to těžký protože než se sejdu s přítelem, tak si umyju hlavu, no ale mělo by to vydržet, ale se strukturou mých vlasů to nejde jen tak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: ne březen 23, 2008 9:56 pm Předmět: |
|
|
Kathory napsal: | Když jsme v druhé třídě chodili plavat, tak jsme měli čepice vždycky a musím říct, že to byla katastrofa. PŘÍŠERNĚ to trhalo vlasy (měla jsem je tehdy docela dost dlouhé). Ale zas ta chlorovaná voda... Těžko říct :-/
Nejlepší je asi mikrotenový sáček narazit na palu, přisponkovat a hotovo  |
NO, jo to byla noční můra, jak jsme museli mít v plavání koupací čepice. Fuj!!! Nesnáším ten hnus. Nikdy se mi pod ni stejně vlasy pořádne nevešly a měla jsem je pak beztak mokré... Chlorovaná voda je hnus (a nejenom na vlasy), takže si kvůli tomu odříkám veškeré bazény a v plavání se vyžiju jenom v létě... Takže asi tohle by byla taková zásadnější oběť vlasům, jinak mě nic moc nenapadá... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
panvicka 321-600

|
Zaslal: po březen 24, 2008 12:21 pm Předmět: |
|
|
Tree napsal: | bohužel pro vlasy obětovávám ..jak to říct... nemůžu se s přítelem tolik vyvalovat |
uh. v takovej chvilich sou vlasy to posledni na co myslim..teda pokud mi na ne nelehne
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kalakai >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po březen 24, 2008 12:45 pm Předmět: |
|
|
tož to já chodím každý týden s malým na bazen.. na vlasy teda prdim-- důležité je, že malej pak není skoro vůbec nemocný...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: po březen 24, 2008 1:56 pm Předmět: |
|
|
Tak já jim obětuju trochu peněz, péče a času. Jinak snad nic, v rámci možností.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po březen 24, 2008 2:42 pm Předmět: |
|
|
panvicka napsal: | Tree napsal: | bohužel pro vlasy obětovávám ..jak to říct... nemůžu se s přítelem tolik vyvalovat |
uh. v takovej chvilich sou vlasy to posledni na co myslim..teda pokud mi na ne nelehne
 |
A to mě je teda pravidelně přilehává ačkoli je nemám moc dlouhé A když si je sepnu do culíku tak pindá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po březen 24, 2008 4:49 pm Předmět: |
|
|
Přesně. Někdy si říkám že by mi přítel dál přilehával vlasy i kdybych je měla ještě kratší než je mám teď. Hned po ostříhání to byla lahoda-nikde mi nic nepřilehl,ale teď už to zase začíná nanovo A to jsem je předtím měla max.po lopatky-a jaký s tím byl problém. Ale teď už si na to budu dávat pozor. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po březen 24, 2008 7:14 pm Předmět: |
|
|
Já občas přilehávám vlasy příteli - a to je má relativně dost krátké... u nás by tento problém vyřešil snad akorát ježek.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Tree >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po březen 24, 2008 11:53 pm Předmět: |
|
|
mě se eště nikdy nestalo že by mě někdo nepřilehl vlasy, takže někdy z čerstvě uschnutý hřívy zplacatělý vlnky(výhoda rovných vlasů)
z toho vyplívá že méně častější jsou ležící polohy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bonemína ***moderátorka***

|
Zaslal: po březen 24, 2008 11:58 pm Předmět: |
|
|
Obětovat? Maximálně kapku času a trošku peněz, jinak nic, jsou to přece jen vlasy, dá se žít i s pleší...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|