Sanoll
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Xandy
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2009 8:32 pm    Předmět: Citovat

O teto kosmetice slysim prvne. Kolik tak tyto sampony stoji? Ma s nimi nekdo dobre zkusenosti? Laka me ta syrovatka Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Damayanti
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2009 1:49 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem si od sanollu pořídila pleťový krém a je super . Zatím asi ten nejlepší , jaký jsem kdy měla.Bezvadně se vsakuje a pleť je po něm taková hebká a vláčná. Very Happy Nechci to zakřiknout , ale konečně jsem našla kosmetiku , co mi ( krom šamponů ) dokonale vyhovuje. U tohoto krému už nejspíš zůstanu. Very Happy
kopretinka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 11:47 am    Předmět: Citovat

Damayanti napsal:
Taky mám rychle se mastící vlasy a měla jsem od Sanollu šampon pro podporu vlasové struktury a byla to hrůza . Vlasy byly mastný už po pár hodinách . Myslím , že v mém případě za to mohl ghassoul , co je v tom šamponu. Když jsem si myla vlasy samotnou lávovkou tak to bylo úplně stejný . Takže si musím dávat pozor na šampony s lávovou zemí. Ale pokud ti lávová zem nevadí , tak ti možná sedne .

Tak to se docela dost divím....šampon na podporu vlasové struktury je určen pro jemné vlasy na objem, takže mi přijde docela dost zvláštní, že by vlasy měl mastit a tím víc uplácat.
Každopádně bych ale to maštění nepřičítala lávové zemi která je v šamponu obsažena neboť lávová zem vlasy spíš vysušuje než aby je mastila.
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 1:00 pm    Předmět: Citovat

No, já bych řekla, že výjimky se vždy najdou. Vypadá to, že jsem na tom stejně jako Damayanti. Já tedy nezkoušela Sanoll na podporu vlasové struktury, ale po lávovce jsem zatím taky nebyla spokojená. Vlasy se sice umyly, ale hned strašně rychle zmastily... takže podobná zkušenost. Pokus to je celkem nedávný, fotky mám v profilu.
Damayanti
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 4:45 pm    Předmět: Citovat

kopretinka napsal:

Tak to se docela dost divím....šampon na podporu vlasové struktury je určen pro jemné vlasy na objem, takže mi přijde docela dost zvláštní, že by vlasy měl mastit a tím víc uplácat.
Každopádně bych ale to maštění nepřičítala lávové zemi která je v šamponu obsažena neboť lávová zem vlasy spíš vysušuje než aby je mastila.

V mém případě za to 100% může lávová zem . Používala jsem ji chvilku i samotnou a byla to úplná hrůza .Lávovka mi vlasy nikdy nevysušila bez rozdílu , jestli jsem je měla právě upravené hennou nebo chem. barvou. Vlasy po ní jsem měla hnusné a umaštěné hned po umytí. Ale jak už tady bylo snad stokrát napsáno : Co sedne jedné nemusí sednout druhé. Wink
Vlasy každého jsou individuální a musí si tedy vyzkoušet sám , co mu vyhovuje a co ne.
Eowyn
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 11:51 pm    Předmět: Citovat

Trochu to tady ozivim:D nevite nekdo jestli bude Sanoll v CR jeste nekde k sehnani? Strasne me laka ten jogurtovy sampon,jogurt me vlasky miluji:)ale nasla jsem jen jeden shop co prodava sanoll a obchod jim nefunguje:(
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: