tak já jsem taky nová
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2008 7:43 am    Předmět: Citovat

Kafin napsal:
Titania napsal:
Vítej!
No, s tím návykem Tě asi zklamu, návykový je to pekelně. Ale zase je to jeden z nejpříjemnějších návyků, kterej jsem si kdy vypěstovala. Cool Wink
Nevím,co všichni máte?Já sem tu teprv dva roky a nic na sobě nepozoruju Laughing Laughing Laughing .

No přesně. Když má člověk pevnou vůli, tak to jde v pohodě ovládat. Jenom nakouknu, přečtu nové příspěvky, na některé odepíšu, prohlídnu fotky, znovu zkontroluju nové příspěvky, znovu zkontroluju fotky, nervózně čekám, až někdo přidá novou fotku, pokecám na chatu, ještě naposledy projedu nové příspěvky a fotky, jo taky články, na ty bych málem zapomněla, pak ještě pro jistotu naposledy (ale už opravdu naposledy) nakouknu do fóra... a jdu. Zabere to pár minut...ehm, sakra, neměla jsem už dávno být ve škole?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Slunéčko
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2008 8:49 am    Předmět: Citovat

Dani, a nemáš Ty to teď jako moderátor tak trochu v popisu práce? Wink
To já mám postup úplně stejný, opakovaný i několikrát denně, a ani se nemám na co vymlouvat. Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2008 9:28 am    Předmět: Citovat

dana napsal:

No přesně. Když má člověk pevnou vůli, tak to jde v pohodě ovládat. Jenom nakouknu, přečtu nové příspěvky, na některé odepíšu, prohlídnu fotky, znovu zkontroluju nové příspěvky, znovu zkontroluju fotky, nervózně čekám, až někdo přidá novou fotku, pokecám na chatu, ještě naposledy projedu nové příspěvky a fotky, jo taky články, na ty bych málem zapomněla, pak ještě pro jistotu naposledy (ale už opravdu naposledy) nakouknu do fóra... a jdu. Zabere to pár minut...ehm, sakra, neměla jsem už dávno být ve škole?

No jo, jenom tak nakoukneš... a sakra dvě hodiny v tahu, ani nevíš jak, co? Wink Laughing Laughing Laughing
Blondorezka
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2008 9:50 am    Předmět: Citovat

Holky, jak já to znám!!!! Jen nakouknu, jestli je něco nového na DV...a půl den v tahu!!!Ach jo... Ale je mi tu s vámi dobře Laughing
Aha Admin
ADMIN

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2008 9:56 am    Předmět: Citovat

Blondorezka napsal:
Holky, jak já to znám!!!! Jen nakouknu, jestli je něco nového na DV...a půl den v tahu!!!Ach jo... Ale je mi tu s vámi dobře Laughing

Terminální fáze této závislosti je, když občas nakouknete MIMO DV co nového v normálním světě.. a pak zase šup zpět Wink)

(ne a ne a ne a nesměřuju k tomu, prostě ne Wink)
Slunéčko
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2008 11:22 am    Předmět: Citovat

Za chvíli bude server DV.cz přidán na seznam návykových látek... Laughing a v rámci registrace bude nutné projít psychologickým testováním s cílem odhalit náchylnost k závislostem. Very Happy
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 7:13 am    Předmět: Citovat

Slunéčko napsal:
Dani, a nemáš Ty to teď jako moderátor tak trochu v popisu práce? Wink

Nojo, o to je to horší!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
lučnívíla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 9:59 am    Předmět: Citovat

Mata hari vitej a neboj je to kraaasna zavislost Wink Twisted Evil Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: