|
✿
|
Autor |
Zpráva |
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st duben 09, 2008 7:43 am Předmět: |
|
|
Kafin napsal: | Titania napsal: | Vítej!
No, s tím návykem Tě asi zklamu, návykový je to pekelně. Ale zase je to jeden z nejpříjemnějších návyků, kterej jsem si kdy vypěstovala.  | Nevím,co všichni máte?Já sem tu teprv dva roky a nic na sobě nepozoruju . |
No přesně. Když má člověk pevnou vůli, tak to jde v pohodě ovládat. Jenom nakouknu, přečtu nové příspěvky, na některé odepíšu, prohlídnu fotky, znovu zkontroluju nové příspěvky, znovu zkontroluju fotky, nervózně čekám, až někdo přidá novou fotku, pokecám na chatu, ještě naposledy projedu nové příspěvky a fotky, jo taky články, na ty bych málem zapomněla, pak ještě pro jistotu naposledy (ale už opravdu naposledy) nakouknu do fóra... a jdu. Zabere to pár minut...ehm, sakra, neměla jsem už dávno být ve škole? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st duben 09, 2008 8:49 am Předmět: |
|
|
Dani, a nemáš Ty to teď jako moderátor tak trochu v popisu práce?
To já mám postup úplně stejný, opakovaný i několikrát denně, a ani se nemám na co vymlouvat.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: st duben 09, 2008 9:28 am Předmět: |
|
|
dana napsal: |
No přesně. Když má člověk pevnou vůli, tak to jde v pohodě ovládat. Jenom nakouknu, přečtu nové příspěvky, na některé odepíšu, prohlídnu fotky, znovu zkontroluju nové příspěvky, znovu zkontroluju fotky, nervózně čekám, až někdo přidá novou fotku, pokecám na chatu, ještě naposledy projedu nové příspěvky a fotky, jo taky články, na ty bych málem zapomněla, pak ještě pro jistotu naposledy (ale už opravdu naposledy) nakouknu do fóra... a jdu. Zabere to pár minut...ehm, sakra, neměla jsem už dávno být ve škole? |
No jo, jenom tak nakoukneš... a sakra dvě hodiny v tahu, ani nevíš jak, co?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Blondorezka 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: st duben 09, 2008 9:50 am Předmět: |
|
|
Holky, jak já to znám!!!! Jen nakouknu, jestli je něco nového na DV...a půl den v tahu!!!Ach jo... Ale je mi tu s vámi dobře  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: st duben 09, 2008 9:56 am Předmět: |
|
|
Blondorezka napsal: | Holky, jak já to znám!!!! Jen nakouknu, jestli je něco nového na DV...a půl den v tahu!!!Ach jo... Ale je mi tu s vámi dobře  |
Terminální fáze této závislosti je, když občas nakouknete MIMO DV co nového v normálním světě.. a pak zase šup zpět )
(ne a ne a ne a nesměřuju k tomu, prostě ne ) _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st duben 09, 2008 11:22 am Předmět: |
|
|
Za chvíli bude server DV.cz přidán na seznam návykových látek... a v rámci registrace bude nutné projít psychologickým testováním s cílem odhalit náchylnost k závislostem.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt duben 10, 2008 7:13 am Předmět: |
|
|
Slunéčko napsal: | Dani, a nemáš Ty to teď jako moderátor tak trochu v popisu práce?
|
Nojo, o to je to horší! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: čt duben 10, 2008 9:59 am Předmět: |
|
|
Mata hari vitej a neboj je to kraaasna zavislost  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|