|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kafin >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt květen 15, 2008 8:47 pm Předmět: |
|
|
Lea napsal: | Mě spíš pořád není jasné, co muži na takových stránkách dělají. | Ještě bych se vyjádřil k tomu,že tato stránka se jmenuje dlouhevlasy.cz a ne zenyadlouhevlasy.cz. _________________ My jsme ti lid?????©, p??ed kter??mi n??s na??e matky varovaly . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: čt květen 15, 2008 9:20 pm Předmět: |
|
|
Já tedy taky nechápu, proč by tu nemohli být i muži, kór dlouhovlasí... Upřímně doufám, že to bylo míněno spíš v legraci...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 12:46 pm Předmět: |
|
|
Lea napsal: | Mě spíš pořád není jasné, co muži na takových stránkách dělají. Dlouhovlasáči se mi tedy zrovna moc nelíbí, nesnáším, když má chlap hezčí a delší hřívu než já.  |
Tak to já mužům, kteří mají delší vlasy než já hodně závidím
A co dělají na těchle stránkách? No přece to, co my - hledají něco vhodného pro svoje krásné vlasy... ( i když asi nenakupují tak bezhlavě jako já vše, co je tu doporučeno ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lea 321-600

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 4:10 pm Předmět: |
|
|
speedy.gonzales391 napsal: | Lea napsal: | Mě spíš pořád není jasné, co muži na takových stránkách dělají. Dlouhovlasáči se mi tedy zrovna moc nelíbí, nesnáším, když má chlap hezčí a delší hřívu než já.  |
a nejsi náhodou ze třebaňe?  |
A to jako proč? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lea 321-600

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 4:11 pm Předmět: |
|
|
Kafin napsal: | Lea napsal: | Mě spíš pořád není jasné, co muži na takových stránkách dělají. Dlouhovlasáči se mi tedy zrovna moc nelíbí, nesnáším, když má chlap hezčí a delší hřívu než já.  | Děkuju . |
Ty máš moc pěkný vlasy, ale na holce by byly prostě hezčí. Promiň  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lea 321-600

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 4:17 pm Předmět: |
|
|
ilona napsal: | Lea napsal: | Mě spíš pořád není jasné, co muži na takových stránkách dělají. Dlouhovlasáči se mi tedy zrovna moc nelíbí, nesnáším, když má chlap hezčí a delší hřívu než já.  |
Tak to já mužům, kteří mají delší vlasy než já hodně závidím
A co dělají na těchle stránkách? No přece to, co my - hledají něco vhodného pro svoje krásné vlasy... ( i když asi nenakupují tak bezhlavě jako já vše, co je tu doporučeno ) |
No právě, to je ono že jim závidím. Prostě mám pocit, že muži krásné dlouhé vlasy zas tak moc nepotřebují, kdežto já bych je tak moc chtěla. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 4:19 pm Předmět: |
|
|
Lea-závist je velmi špatný rádce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 4:36 pm Předmět: |
|
|
Lea napsal: | Kafin napsal: | Lea napsal: | Mě spíš pořád není jasné, co muži na takových stránkách dělají. Dlouhovlasáči se mi tedy zrovna moc nelíbí, nesnáším, když má chlap hezčí a delší hřívu než já.  | Děkuju . |
Ty máš moc pěkný vlasy, ale na holce by byly prostě hezčí. Promiň  |
Myslím, že Kafin si svoje krásné vlasy zaslouží - dobře se o ně stará!
A sluší mu ( pravda - známe jen pohled "Kafinova záda a jeho vlasy"... ). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
speedy.gonzales391 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 4:47 pm Předmět: |
|
|
Lea napsal: | speedy.gonzales391 napsal: | Lea napsal: | Mě spíš pořád není jasné, co muži na takových stránkách dělají. Dlouhovlasáči se mi tedy zrovna moc nelíbí, nesnáším, když má chlap hezčí a delší hřívu než já.  |
a nejsi náhodou ze třebaňe?  |
A to jako proč? |
protože u nás je docela dost ženskejch, který taky záviděj chlapum delší vlasy, ještě že maj většina delší než já......... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 9:35 pm Předmět: |
|
|
wensdy napsal: | Lea-závist je velmi špatný rádce |
Jj, závist to je svinstvo...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|