Rossmann-Wellness and beauty
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Soufflet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 8:58 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem si nakonec koupila zase olej od Rossmana, tentokrát ten levandulový (Alverde až příště, nějak vyhrála levnější varianta-W&B je levnější a navíc je ho víc).
Před chvilkou jsem se namazala a bájo-nádherně voní, taková uklidňující vůně Smile (ten citronový byl spíš svěží, tento je takový na noc Wink ). A když jsem přišla do obyváku, tak taťka začal "čenichat", prý čím jsem se voněla nebo co to mám za šampon nebo mýdlo Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Violet
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2008 1:11 pm    Předmět: Citovat

vždycky když jsem v rossamnovi, tak okolo těchto produktů obcházím jak mlsná kočka Very Happy ten avokadový olej s vanilkou mě tak láká Embarassed
človíček
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2008 2:43 pm    Předmět: prosím o radu Citovat

ahoj holky, tyto stránky jsou vážně bezva a návykové Laughing
já taky sháním co nejpřírodnější kosmetiku, za dobré ceny. mám hodně citlivou a smíšenou pleť (teď se mi zdá,že i trochu mastnější Mad ) a nadchly mě ty olejíčky,jak o nich píšete. jen teda nevím, jaký přesně si mám koupit, abych ho pak nemusela používat jen na nohy Rolling Eyes
proto díky za každou radu Wink
Llucy
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2008 2:47 pm    Předmět: Citovat

Já jsem měla ten levandulový a byl docela dobrý... Myslíte, že tato značka je opravdu přírodní??? Mně tedy podle složení moc přírodní nepřipadá... Shocked Confused
Soufflet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2008 2:58 pm    Předmět: Citovat

Llucy napsal:
Já jsem měla ten levandulový a byl docela dobrý... Myslíte, že tato značka je opravdu přírodní??? Mně tedy podle složení moc přírodní nepřipadá... Shocked Confused

ale oni o sobě ani nikde nehlásají, že jsou přírodní Wink Samozřejmě, že nejsou, ale olej je prostě olej a ten synteticky nevyrobíš, takže oleje budou přírodní, sice s nějakou syntetickou příměsí, ale minimální Wink
človíček
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2008 3:14 pm    Předmět: Citovat

díky za odpověď. zkusím něco testnout a dám vědět Wink
přírodní nejsou,ale přijde mi,že lepší tento olejíček než nějaký vyloženě chemický krém - vychvalován reklamou Wink
Soufflet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2008 3:20 pm    Předmět: Citovat

človíček napsal:
přírodní nejsou,ale přijde mi,že lepší tento olejíček než nějaký vyloženě chemický krém - vychvalován reklamou Wink

jj, takto to vidím i já Wink Nemusím mít za každou cenu přírodu, ale zdá se mi to lepší než "čistá chemie" Smile
Llucy
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2008 3:51 pm    Předmět: Citovat

Soufflet napsal:
Llucy napsal:

ale oni o sobě ani nikde nehlásají, že jsou přírodní Wink Samozřejmě, že nejsou, ale olej je prostě olej a ten synteticky nevyrobíš, takže oleje budou přírodní, sice s nějakou syntetickou příměsí, ale minimální Wink

Však mě nevadí, že nejsou 100% přírodní Wink Já zase na tu přírodu zase až tak ulítlá nejsem... Laughing Já jsem se jen pozastavila nad tím, že jsem četla, že Človíček píše, že chce mít co nejpřírodnější kosmetiku, tak jsem nevěděla, jestli se náhodou něco nezměnilo ve složení za tu dobu, co ho nemám... Laughing
Llucy
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2008 3:54 pm    Předmět: Citovat

Soufflet napsal:
človíček napsal:

jj, takto to vidím i já Wink Nemusím mít za každou cenu přírodu, ale zdá se mi to lepší než "čistá chemie" Smile

Jj, já jsem si teď moc oblíbila olejíček Nivea baby, je bez konzervantů a barviv a krásně zklidňuje kůži a dělá ji miminkovsky hebkou. A navíc mě hrozně voní. Laughing Ale to sem asi nepatří Embarassed
človíček
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2008 6:40 pm    Předmět: Citovat

omlouvám se za zmatek s přírodou Rolling Eyes jsem ted dost roztěkaná (zkouškové období dělá své Wink ) levandulový olejíček jsem si už koupila,ale nějak se ho bojím dát na obličej ,aby mi nevyrazilo víc pupínků,než mám Question přece jen je to olej,tak váhám. holky, co to dělá s vaší pletí,není pak příliš mastná?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: