|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Soufflet >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po květen 19, 2008 8:58 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si nakonec koupila zase olej od Rossmana, tentokrát ten levandulový (Alverde až příště, nějak vyhrála levnější varianta-W&B je levnější a navíc je ho víc).
Před chvilkou jsem se namazala a bájo-nádherně voní, taková uklidňující vůně (ten citronový byl spíš svěží, tento je takový na noc ). A když jsem přišla do obyváku, tak taťka začal "čenichat", prý čím jsem se voněla nebo co to mám za šampon nebo mýdlo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Violet 161-320

|
Zaslal: út květen 20, 2008 1:11 pm Předmět: |
|
|
vždycky když jsem v rossamnovi, tak okolo těchto produktů obcházím jak mlsná kočka ten avokadový olej s vanilkou mě tak láká  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
človíček 81-160

|
Zaslal: út květen 20, 2008 2:43 pm Předmět: prosím o radu |
|
|
ahoj holky, tyto stránky jsou vážně bezva a návykové
já taky sháním co nejpřírodnější kosmetiku, za dobré ceny. mám hodně citlivou a smíšenou pleť (teď se mi zdá,že i trochu mastnější ) a nadchly mě ty olejíčky,jak o nich píšete. jen teda nevím, jaký přesně si mám koupit, abych ho pak nemusela používat jen na nohy
proto díky za každou radu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út květen 20, 2008 2:47 pm Předmět: |
|
|
Já jsem měla ten levandulový a byl docela dobrý... Myslíte, že tato značka je opravdu přírodní??? Mně tedy podle složení moc přírodní nepřipadá...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út květen 20, 2008 2:58 pm Předmět: |
|
|
Llucy napsal: | Já jsem měla ten levandulový a byl docela dobrý... Myslíte, že tato značka je opravdu přírodní??? Mně tedy podle složení moc přírodní nepřipadá...  |
ale oni o sobě ani nikde nehlásají, že jsou přírodní Samozřejmě, že nejsou, ale olej je prostě olej a ten synteticky nevyrobíš, takže oleje budou přírodní, sice s nějakou syntetickou příměsí, ale minimální  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
človíček 81-160

|
Zaslal: út květen 20, 2008 3:14 pm Předmět: |
|
|
díky za odpověď. zkusím něco testnout a dám vědět
přírodní nejsou,ale přijde mi,že lepší tento olejíček než nějaký vyloženě chemický krém - vychvalován reklamou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út květen 20, 2008 3:20 pm Předmět: |
|
|
človíček napsal: | díky za odpověď. zkusím něco testnout a dám vědět
přírodní nejsou,ale přijde mi,že lepší tento olejíček než nějaký vyloženě chemický krém - vychvalován reklamou  |
jj, takto to vidím i já Nemusím mít za každou cenu přírodu, ale zdá se mi to lepší než "čistá chemie"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út květen 20, 2008 3:51 pm Předmět: |
|
|
Soufflet napsal: | Llucy napsal: | Já jsem měla ten levandulový a byl docela dobrý... Myslíte, že tato značka je opravdu přírodní??? Mně tedy podle složení moc přírodní nepřipadá...  |
ale oni o sobě ani nikde nehlásají, že jsou přírodní Samozřejmě, že nejsou, ale olej je prostě olej a ten synteticky nevyrobíš, takže oleje budou přírodní, sice s nějakou syntetickou příměsí, ale minimální  |
Však mě nevadí, že nejsou 100% přírodní Já zase na tu přírodu zase až tak ulítlá nejsem... Já jsem se jen pozastavila nad tím, že jsem četla, že Človíček píše, že chce mít co nejpřírodnější kosmetiku, tak jsem nevěděla, jestli se náhodou něco nezměnilo ve složení za tu dobu, co ho nemám...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út květen 20, 2008 3:54 pm Předmět: |
|
|
Soufflet napsal: | človíček napsal: | díky za odpověď. zkusím něco testnout a dám vědět
jj, takto to vidím i já Nemusím mít za každou cenu přírodu, ale zdá se mi to lepší než "čistá chemie"  |
Jj, já jsem si teď moc oblíbila olejíček Nivea baby, je bez konzervantů a barviv a krásně zklidňuje kůži a dělá ji miminkovsky hebkou. A navíc mě hrozně voní. Ale to sem asi nepatří  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
človíček 81-160

|
Zaslal: st květen 21, 2008 6:40 pm Předmět: |
|
|
omlouvám se za zmatek s přírodou jsem ted dost roztěkaná (zkouškové období dělá své ) levandulový olejíček jsem si už koupila,ale nějak se ho bojím dát na obličej ,aby mi nevyrazilo víc pupínků,než mám přece jen je to olej,tak váhám. holky, co to dělá s vaší pletí,není pak příliš mastná? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|