dalsi nova:)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kathory
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2008 11:55 am    Předmět: Citovat

Taky mám liveon (300g), používám ho každý den na tělo, ruce, vlasy, občas ho míchám do masek, mám ho od Vánoc, takže půl roku a je ho přes půlku, možná 3/4, takže mě vydrží asi hooodně dlouho Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Breberka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2008 6:37 pm    Předmět: Citovat

Mě kokosák vydžel skoro 3/4 roku, ale musim se priznat, ze cim min bylo kokosaku, tim min jsem olejovala vlasy Embarassed Rolling Eyes jinak doporucila bych ti čaj - Křemíková bomba, taky pomaha proti padani vlasku. Stojí asi tak 35 korun a fakt zabira Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Xandy
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2008 6:49 pm    Předmět: Citovat

Ktery je tedy lepsi,kokosak nebo jojobak?Dneska sedim v saline a prede me si sedla slecna s krasnyma dlouhyma vlasama a citila sem z ni krasnou sladkou vuni kokosu,tak mozna uz kvuli ty vuni bych si spis poridila kokosak Very Happy A ten cajik se jmenuje primo Kremikova bomba?Tak to se po nem taky juknu Very Happy
Breberka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2008 6:53 pm    Předmět: Citovat

Xandy napsal:
Ktery je tedy lepsi,kokosak nebo jojobak?Dneska sedim v saline a prede me si sedla slecna s krasnyma dlouhyma vlasama a citila sem z ni krasnou sladkou vuni kokosu,tak mozna uz kvuli ty vuni bych si spis poridila kokosak Very Happy A ten cajik se jmenuje primo Kremikova bomba?Tak to se po nem taky juknu Very Happy

http://www.lekarna.cz/caj-kremikova-bomba-dr-popov-50g-mekka/#utm_source=zbozi.cz&utm_medium=xml-ppc
maj ho na pekarske ve zdravicku, i na veveri jsem videla Smile
Xandy
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2008 7:00 pm    Předmět: Citovat

super,to se hned zejtra kouknu,kdyz rikas,ze to pomaha,navic mam sypany cajicky rada,tak by mi to mohlo i chutnat Very Happy
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 8:38 am    Předmět: Citovat

Xandy napsal:

Ono se to asi bohužel nedá jednoznačně říct, protože někomu sedne to, někomu něco jiného... Nezbývá než vyzkoušet. Ale pokud si pořídíš ten čistý kokosák, můžeš ho používat i na pleť nebo v kuchyni, kdyby už ti vůbec nesedl jako kosmetika Wink
Xandy
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 10:23 am    Předmět: Citovat

urcite ho vyzkousim,kdyztak ho hold pouziju do ty kuchyne......ale snad to moje telo snese. Sneslo chemii,tak proc ne kokosacek Smile Ale co musim pochvalit,je bio krite od Saluusu. Koupila sem si ho vcera,kdyz sem bloumala po jojobaku. Napatlala sem si ho pres noc na oblicej a dekolt a co to se mnou udalo!!!Po ranu nadherne jemna plet. Mam mastnou aknozni plet a z vymackavani sem mela zrouna stroupky,ktery mi uz delsi dobu nechteji zmizet Sad Pres noc jsou skoro opravdu pryc!Vsadim se ze do dvou dnu budu mit plet jak detskou prdelku a bez opruzenin Laughing Laughing Laughing
Xandy
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 10:25 am    Předmět: Citovat

mam to bio karite s rakytnikem
Breberka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 10:55 am    Předmět: Citovat

Xandy napsal:
mam to bio karite s rakytnikem

jo to jsem taky mela. skvela zalezitost Cool Laughing taky mam plet trosku se sklonem k akne a rakytnik to uplne nadherne sneslo =) ja teda patlala ratkytnim na cele telo i na vlasy Smile
Xandy
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 11:04 am    Předmět: Citovat

na cele telo se mi prave nechce,je toho pozehnane malinko Crying or Very sad ale na vlasy bych to zkusit mohla Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: