Ahoj, právě jsem se zaregistrovala:-)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
misulina
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 6:59 am    Předmět: Citovat

ilona napsal:
Ahoj Misu!
taky barvím, šampony používam hlavně přírodní, ale bohužel masky a kondiše musí být silikonové z drogerky - zkoušela jsem je nahradit přírodními, ale měla jsem z toho hodně suché konce.
Jak psala Descantes - Lavera ma řadu i na barvené vlasy, ten jejich koncicioner s medem a mndlemi je úžasná věc - takže ten jsem si také koupila a střídam ho se silikonovými bombami.

Hm, díky holky, po té Laveře se podívámSmile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 5:37 pm    Předmět: Citovat

misulina napsal:
Déscantes napsal:
ahoj Misu,
určitě má smysl koupit si na barvené vlasy přírodní šampon, protože té chemie by bylo nahlavě potom už příliš, ne? Já jsem barvila barvícíma šamponama ( drasťárnou palette ) a používala jsem na to přírodní šampony ( alverde, laveru, urtekram, jason ) a vlasy byly v pohodě Smile Ale musíš si to odzkoušet samozřejmě sama - některé vlasy silikony naopak milují.

Jestli by tě to zajímalo, Lavera má mangovou řadu přírodních věcí na barvené vlasy Smile

Používám přírodní šampon chvíli a zatím zlepšení hlavně na pokožce hlavy, takže když to vydrží, bude to super:-) Takže rozhodně je používat budu.. U ostatních budu koukat do složení ohledně silikonů a budu si vybírat ty méně horší. Nic se nemá přehánět, doteď jsem je používala a zatím vlasy mámSmile)

To víš že jo, vždyť já to taky střídám Smile a taky vlasy mám. Já jen že ses ptala právě na přírodní šampony a ty se mi zdá jsou na barvené vlásky trochu příjemnější - i když asi zase jak pro koho Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: