|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Breberka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st září 03, 2008 10:44 am Předmět: |
|
|
Ahoj. Vítej na DV. Dorustani a nebo odrustani barvy a meliru, to je nejhorsi co muze byt. Tak drzim pesti, at co nejdrive opet dosahnes sve puvodni delky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
rawen 321-600

|
Zaslal: st září 03, 2008 10:51 am Předmět: |
|
|
Breberka napsal: | Tak drzim pesti, at co nejdrive opet dosahnes sve puvodni delky.  |
Děkuji za přivítání.
A ty vlasy než dorostou, to bude pár let trvat.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
rumjana 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: st září 03, 2008 3:31 pm Předmět: |
|
|
rawen napsal: | Déscantes napsal: |
Mně se taky líbí, předpokládám, že to je inspirace Mlhami Avalonu?  |
Ano ano, trefa do černého..  |
Kláře Issové to jako Rawen ohromně slušelo a kniha byla taky boží
a koukám, že máme podobné zájmy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st září 03, 2008 6:30 pm Předmět: |
|
|
Jo tak Issová byla Rawen já knihu nečetla, ač jsem ji měla doma, ale teď jste mne nahlodaly, že bych si ji přece jen přečetla? Pokud bude čas zkusím to, jen je ta kniha hrozně tlustá...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
rumjana 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: st září 03, 2008 8:29 pm Předmět: |
|
|
kniha je sice tlustá, ale neodtrhneš se sice jsem četla v nějaké recenzi, že to je slaďák, ale nesouhlasím. Očarovala mě atmosféra, zasazení doby, prostě je to skvělé mám doma i další díl, je to jakoby doba před prvním dílem, je o dost tenčí, téměř k nesehnání a ještě jsem se k ní bohužel nedostala zrovna mám rozečtený první díl (ze tří) Bohatýra od Červenáka, tak uvidím, co budu číst po něm, ale obávám se, že to budou zase na dlouho dobu učebnice a ještě mě okouzlil Stín modrého býka, pohanské prostředí, krása, jen víc takových knih
a myslím, že vybrali správně K.Issovou do role, její velké výrazné oči v kombinaci s oholenou hlavou pasují úžasně a celkově to bylo skvělé, musím ten film zase vyhrabat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt září 04, 2008 1:55 pm Předmět: |
|
|
Tak já se tu knihu pokusím sehnat...bude na to ideální doba - podzim, za oknem mlha, brzo tma...to se bude po večerech dobře číst  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|