|
✿
|
Autor |
Zpráva |
janulka 41-80

|
Zaslal: po říjen 13, 2008 6:05 pm Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | janulka napsal: | Déscantes napsal: | ahoj Janulko,
vlásky dorostou, neboj, chce to jenom trpělivost
Ale jak se to stalo, že ti je kadeřnice ostříhala? Sama od sebe? A z pasu na ramena? jakto?  | ...klasicky kadernicky natlak... |
tohle by si vůbec neměly dovolit, na někoho tlačit. Proč ony to některé jenom dělají....  |
no uz som sa zapovedala, ze ku kadernicke tak skoro nepojdem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po říjen 13, 2008 6:12 pm Předmět: |
|
|
janulka napsal: | Déscantes napsal: | janulka napsal: | Déscantes napsal: | ahoj Janulko,
Ale jak se to stalo, že ti je kadeřnice ostříhala? Sama od sebe? A z pasu na ramena? jakto?  | ...klasicky kadernicky natlak... |
tohle by si vůbec neměly dovolit, na někoho tlačit. Proč ony to některé jenom dělají....  |
Já už k nim taky nepůjdu.
byla jsem loni v červnu srovnat vlasy, ale to už si taky tu délku zarovnám nebo konečky zastřihnu sama. Nebylo to špatné, dalo se s ní povídat, s tou kadeřnicí, ale teda určitě se už tam nevrátím. Protože mě akorát zkrátila a rozčepýřené to zůstalo pořád, každý vlas jinde.A jinam, kde mi málem vyrvali ucho i s náušnicí, kterou zachytila kartáčem, tak tam se taky nehodlám vracet nene, doma všecko zvládneme  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
janulka 41-80

|
Zaslal: po říjen 13, 2008 6:32 pm Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | janulka napsal: | Déscantes napsal: | janulka napsal: | Déscantes napsal: | ahoj Janulko,
Já už k nim taky nepůjdu.
nene, doma všecko zvládneme  |
sväta pravda , len skoda, ze som na to nemyslela skor  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kačenka5 81-160

![]()
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 6:52 pm Předmět: |
|
|
Janulko, a co si je nechat pordloužit, než Ti dorostou? A pak ty umělé nechat ustřihnout?
Sice to není přírodní a stojí to asi dost peněz, ale je to hned a než se trápit ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: po říjen 13, 2008 6:58 pm Předmět: |
|
|
špatně provedené prodlužování zatěžuje vlastní vlasy a porušuje je..a říká se že každé prodloužení ty vlasové cibulky nějak odnesou, vždyť taky ta nenadálá váha prodlouženého vlasu...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kačenka5 81-160

![]()
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 7:11 pm Předmět: |
|
|
Descantes : no to jsem nevěděla. Já jsem se o prodloužení zajímala kdysi dávno na základce když jsem nosila účest typ: květák a chtěla jsem nějak překonat to odrůstání. Nicméně mi to matka zatrhla (finance), takže to dorostlo samo
No ale na druhou stranu, jak zatěžuje vlasy odbarvování, barvení .... a když je bez těch vlasů taková nešťastná. Cítí se nahá a stydí se chodit mezi lidi ... já osobně bych si je nechala prodloužit. Ale to je jen můj názor na to, co bych dělala já, kdyby mi to takto vadilo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: po říjen 13, 2008 8:04 pm Předmět: |
|
|
Jasně, každý na to má jiný pohled
Ale myslím že třeba to barvení nezpůsobí tíhu na vlasu, zatížení cibulky toho kořínku..je ale fakt že na všem je něco.
Ale myslím že to janulku přejde, tady na foru je rad, bude mít z vlásků radost, ze svých, ne z cizích,, mrtvých vlasů napletených na hlavu...já bych právě nedokázala předstírat, že je to moje, ty cizí vlasy.
Asi nějaký blok
I kratší vlasy mohou být krásné, lesknout se, být pevné. Takové jsem viděla minulý týden, kudrnaté mikádo, čokoládově hnědé, no koukala jsem jak puk, krása  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kačenka5 81-160

![]()
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 8:21 pm Předmět: |
|
|
No já proti krátkým vlasům nejsem Vždyť krátké vlasy jsou také krásné. I s nimi může být princezna. A po lopatky krátké nejsou a do pasu dorostou za chvilinku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: po říjen 13, 2008 8:35 pm Předmět: |
|
|
Kačenka5 napsal: | No já proti krátkým vlasům nejsem Vždyť krátké vlasy jsou také krásné. I s nimi může být princezna. A po lopatky krátké nejsou a do pasu dorostou za chvilinku  |
Tak tak
Mě se hrozně líbí krátké vlasy, když je zvlněné mikádo, nebo kudrlinky, nebo tak nějak, a lesk, to je potom nádhera. Nebo hladké a pěkně se lesknoucí. Žádný oškub, prostě krásné udržované vlasy. Ono se řekne mikádo, ale když jdu po ulici, málokdy vidím opravdu pěkné mikádo a zdravé vlasy. Většinou to není zas tak hezké, kazí to střih nebo několik barev na hlavě, nebo suché vlasy... krásné polodlouhé vlasy jsou vzácnost, fakt že jo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
janulka 41-80

|
Zaslal: út říjen 14, 2008 4:30 pm Předmět: |
|
|
no abych sa priznala, tak nad predlzenim som uvazovala, ale nie som o tom presvedcena, prave uz zo spomenuteho dovodu, ze to vlasy nici, a navyse je to vidiet, a to sa mi nepaci. no budem si tu moju hlavu masirovat co to da, len nech uz su tu vysledky, vlasy si nefarbim, beriem vitaminy, masirujem, tak dufam ze sa to prejavi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|