Rina všetkých zdraví
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rina
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2008 5:08 pm    Předmět: Citovat

no nestrašte, zas až taká skúsená v tom nie som. bola som len pár krát. Ale verím jej, dokáže s mojimi vlasmi divy a vždy odchádzam od nej šťastná. na tej súťaži mi vlasy farbiť nebudú, len česať a vypínať. tak dúfam, že ich dám potom do poriadku. Naposledy som mala taký mega účes vyčesaný dohora a v nom zastoknutých 40 bielych ruží no a vtedy som mala tiež trošku na 1 mieste poškodenú kožu na hlave od sponiek ale dalo sa to doporiadku za pár dní ale teraz by tie účesy mali byť ovela jednoduchšie. no ved uvidim, ved potom radšej odmietnem

a velmi dakujem za vaše odpovede a rady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2008 6:36 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Rino,
já jsem taky moc ráda za jakýkoli tvůj pohled a poznatek z takové akce, nemám šanci se tam dostat, tak aspoň takto. Díky a ať je ti tady s námi fajn Very Happy
Rina
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2008 6:42 pm    Předmět: Citovat

Déscantes napsal:
Ahoj Rino,
já jsem taky moc ráda za jakýkoli tvůj pohled a poznatek z takové akce, nemám šanci se tam dostat, tak aspoň takto. Díky a ať je ti tady s námi fajn Very Happy

Ahojky Déscantes, keď tam pôjdem, tak určite napišem nejaké infošky a pikošky z akcie
A je mi tu s vami velmi fajn. Násavám atmosféru a vaše rady ako suchá špongia Laughing Mr. Green
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2008 6:49 pm    Předmět: Citovat

Rina napsal:
Déscantes napsal:
Ahoj Rino,

Násavám atmosféru a vaše rady ako suchá špongia Laughing Mr. Green

Very Happy Laughing Very Happy to je bezva přirovnání - to má být houba, že?
Rina
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2008 8:41 pm    Předmět: Citovat

presne tak u vás houba
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: