hrozné vlasy
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
speedy.gonzales391
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2008 8:49 pm    Předmět: Citovat

vipera_berus napsal:
...je to beznádejnéSmile

Naděje umírá poslední
Rina
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2008 7:58 am    Předmět: Citovat

myslím že Dominika má podobný problém aký sa riešil tu: http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?t=2307 lámu sa ti v mieste kde zdravé vlasy prechádzajú do farbených, však? neviem v akom stupni zničenosti to máš ale určite by som vyhodila Fructis, začala by som vo velkom robiť olejové zábaly, olejovať končeky a keď to nebude zaberať po nejakých 3-4 mesiacoch tak by som asi začala zastrihávať a skracovať - bohužial Crying or Very sad ale zatial skušaj zachraňovať, určite to stojí za to
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Simeek
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2008 9:05 am    Předmět: Citovat

Fructis určitě vyhoď, zajdi do DM drogérky pro Reelle, Glisskur nebo tady psali, že je super Dove ten bílý proti vypadávání vlasů způsobeného lámáním. Ted jsem ještě neměla, ale chystám se vyzkoušet. A hodně olejíčky a ty séra na délky používej a sice i kondicionér, ale v Tvém případě bych po každém umytí použila spíš masku. A když tak pak dej vědět, co Ti pomohlo. Snad nebudeš muset stříhat, to by nám tu všem bylo líto!! páčko Wink
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2008 9:24 am    Předmět: Citovat

Ahoj, vítám. Ja jsem kdysi davno taky použivala fructis..tenkrát v dobách s vlasy sotva poramena. A první pokus s henou katastrofa. Pak jsem objevila TYHLE SUPER STRANKY, fructis sem vyhodila, barvy na vlasy taky a do heny láduju olivový, kokosový a jojobový olej..tak vod voka, jak to padne. Mě se vlasy nelámou, naopak byly příliš mastná tak sem přešla na přírodní kosmetiku (mě se libí a sedne logona a santé). Ale k tomu lámání. V lékárnách se prodává revalid šampon a maska. Obsahují nějaké pšeničné proteiny co by měli zabránit lámání tak, že vyspraví vlas. Mám je doma, ale učinek posoudit nemohu. Zatim jsem nezpozorovala, že by se mi vlasy odlamovaly v místě přechodu barva-zdravý vlas.
Hodně štěstí Very Happy

A propos: doporučuji domácí masku olivový olej s medem. Uděláš z toho "kašičku" a plácneš na vlasy. Nechaš tak hodku a pak umyješ. Lovu zdar! Cool

[/url]
Blondorezka
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2008 9:39 am    Předmět: Citovat

V síti DM je k dostání přírodní kosmetika Alverde i za rozumné ceny. Šampon aloe/ibišek na suché a poškozené vlasy bych viděla jako fakt super věc, mně dost pomohl, ale i já ho musím střídat s chemií, po čase vlasům asi ty silikony chybí, no Twisted Evil . Gliss kur je fajn, na Dove si hodně lidí stěžovalo. Kamarádka používá modrý Elseve a chrochtá si, ale já s ním zkušennost nemám. Jinak olejovat-můj zábal na velkou regeneraci- bílý jogurt, žloutek, olivový olej. Rozmíchat, dát na hlavu, zabalit do igelitu a ručníku a nechat co nejdéle, pak umýt jemným šamponem.
Jo a při šamponování pěň jen hlavu, na délku šampon nedávej, od prachu je umyje voda s tou trochou pěny co tam steče, ať je zbytečně neodmasťuješ. Wink
Kathory
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2008 12:49 pm    Předmět: Citovat

S lámavostí jsem na tom byla podobně, než jsem přišla sem. Každopádně rozhodně zaveď oleje a vyhoď Fructis. Začala jsem na konečky a tam, kde byly vlasy zničené patlat olivový olej před umytím a a pořídila si Alverde (v DM) růžový. Cena nejen, že je příznivá, ale je opravdu nezvyklá, 50Kč za nechemický šampon jen tak nedáš Wink Pak jsem třeba po umytí napatlala (opravdu velmi málo) lehčího oleje, kokosový a nevím, jaký je lehčí a fakt byl zázrak na světě. (Tedy v porovnání s tím stavem předtím). Občas jsem si udělala hennu (ale opravdu je do ní třeba dát olej, jinak spíš lámavým škodí, než pomáhá...) a zatím spokojenost největší Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
skarma007
1201-2400. Guru II. kategorie
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2008 5:35 pm    Předmět: v Citovat

ahoj jestli chcdš nejakou peči tak zajdi ke kadeřnici a kup si Biolage od Matrix http://www.kosmetika-iren.cz/Vlasova-kosmetika-MATRIX-BIOLAGE.html,kat,54 tady je odkaz a vyber si tam nejaký správný šampon pro tvůj typ vlasů co potřebujeeš je to příroda určo budeš spokojená
vipera_berus
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2008 7:15 pm    Předmět: Ďakujem:) Citovat

takže fakt sa chcem poďakovať všetkým ktorý mi napísali, zajtra vbehnem do drogérky a kúpim všetko čo bude možnéSmile naozaj veľlmi veľmi pekne ďakujem:) Cool
Tree
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt říjen 23, 2008 12:16 pm    Předmět: Citovat

ahoj, já se taky přimlouvám za alverde, asi aloe+ibišek a balzám stejného druhu. mě to pomohlo proti lámání moc. samozřejmě s hennou a oleji.
Valkira
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt říjen 23, 2008 7:43 pm    Předmět: Re: v Citovat

skarma007 napsal:
ahoj jestli chcdš nejakou peči tak zajdi ke kadeřnici a kup si Biolage od Matrix http://www.kosmetika-iren.cz/Vlasova-kosmetika-MATRIX-BIOLAGE.html,kat,54 tady je odkaz a vyber si tam nejaký správný šampon pro tvůj typ vlasů co potřebujeeš je to příroda určo budeš spokojená

No kvalitní kosmetika to bude... i řádně drahá, ale skutečně přírodní tedy rozhodně není. Podle toho, co slibují... vyspravení vlasů a lesk... bych se bála i nějakých těch silikonů.

Pokud chceš opravdu kvalitní chemickou kosmetiku, zajdi ne do kadeřnictví, ale do prodejen pro kadeřnice. Většinou to jsou velkoobchody, ale šampony a péče prodávají i jako maloobchod. Já sama do jedné prodejny chodím už pomalu šest let v Kladně a druhou v Budějkách jsem objevila nedávno. Určitě jsou i ve spoustě jiných měst.

Jinak přírodní komsetika je skvělá, ale nemusí sedět všem... zvláště na suché vlasy. Já to řším kombinací přírodní šampon, chemický kondicioner, nebo naopak.

K doporučenému Dove anti fall control se rovněž přikláním. Vůbec dobré zkušenosti mám s celým dove.
Z kosmetiky v lékárně bych doporučila novou kúru proti lámání vlasů od Dolivy v tubě. Je fakt moc dobrá. Nebo šampony od Dr. Muller pharma, či Altermed s panthenolem. Revalid šampon se dá sehnet i ve formě bez silikonů (liší se balením).
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: