|
✿
|
chodite na masaze alebo do sauny |
ano, pravidelne |
|
9% |
[ 3 ] |
iba obcas do sauny |
|
12% |
[ 4 ] |
iba obcas na masaz |
|
31% |
[ 10 ] |
nechodim |
|
46% |
[ 15 ] |
|
Celkem hlasů : 32 |
|
Autor |
Zpráva |
Vlkun >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 8:54 pm Předmět: |
|
|
Brett napsal: | Mam knizky od Margo Anand... |
Ty mi nějak nesedly. Připadá mi, že do toho tahá takový nějaký divný druh západního (?) mystično-magična, který se mi prostě nezdá. A to jsem jinak mystičnu velice otevřen . Pro lidi založené spíše racionálně nedoporučuji vůbec...
Lysebetha mám mnohem raději. A co se týká mnohých knih o tantře s všemožnými lákavými názvy, které v posledních letech přibývají jako houby po dešti, chce to dávat hodně pozor při výběru. Je to komerčně velice zajímavé téma a tudíž leckoho láká o tom něco napsat a trochu se na tom trendu přiživit.
Naposledy upravil Vlkun dne út listopad 25, 2008 7:35 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Brett >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 11:46 am Předmět: |
|
|
Vlkun napsal: | Brett napsal: | Mam knizky od Margo Anand... |
Ty mi nějak nesedly. Připadá mi, že do toho tahá takový nějaký divný druh západního (?) mystično-magična, který se mi prostě nezdá. A to jsem jinak mystičnu velice otevřen . Pro lidi založené spíše racionálně nedoporučuji vůbec...
Lysebetha mám mnohem raději. A co se týká mnohých knih o tantře s všemožnými lákavými názvy, které v posledních letech přibývají jako houby po dešti, chce to dávat hodně pozor při výběru. Je to komerčně velice zajímavé téma a tudíž leckoho láká o tom něco napsat a trochu se na tom trendu přiživit. |
Jo, ja je fitltruju hodne a jak jsem rikala, neco mi prijde az smesne . Na toho tveho autora se podivam . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Ally 321-600

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 6:30 pm Předmět: |
|
|
Vlkun napsal: | Brett napsal: | Mam knizky od Margo Anand... |
Lysbetha mám mnohem raději. |
Vlkůni a čo by si prosím ako skúsenejší tantrik odporučil úplne na začiatok okrem toho Lysbetha (a roznych webových stránok)?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Karob 321-600

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 6:57 pm Předmět: |
|
|
Chodím pravidelně přes zimu do sauny, ale co k ní dodat, to nevim. Proste sauna a bazének je opravdu ledový  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Vlkun >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 10:30 pm Předmět: |
|
|
Ally napsal: | Vlkůni a čo by si prosím ako skúsenejší tantrik odporučil úplne na začiatok okrem toho Lysbetha (a roznych webových stránok)?  |
Ajta krajta... já a zkušenější? Rád bych byl, ale zatím se nějak nedaří . Doporučit se dá buď číst a číst a číst - a filtrovat a filtrovat a brát si z toho, co najdeš, to rozumné, smysl dávající, a tobě se líbící (ideálně pokud to platí všechno současně ); nebo zkusit nějaký kurs. Což je zřejmě účinnější než knihy, a může to být docela silný zážitek. Akorát za to obvykle chtějí dost peněz... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Ally 321-600

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 11:02 pm Předmět: |
|
|
Vlkun napsal: | nebo zkusit nějaký kurs. Což je zřejmě účinnější než knihy, a může to být docela silný zážitek. Akorát za to obvykle chtějí dost peněz... |
Nad kurzom som rozmýšľala, ale okrem ceny ma odradila práve tá možná "sila" celého kurzu (mhm, klasika - strach z odkrývania...ktoré je ale asi tak či tak nevyhnutné, ak sa chce človek niekam posunúť, hm)...
Zatiaľ teda asi zostanem(e) pri knižkách najrôznejšej kvality a pri webe, každopádne vďaka za odpoveď  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Vlkun >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 4:13 pm Předmět: |
|
|
Ally napsal: | Nad kurzom som rozmýšľala, ale okrem ceny ma odradila práve tá možná "sila" celého kurzu (mhm, klasika - strach z odkrývania...ktoré je ale asi tak či tak nevyhnutné, ak sa chce človek niekam posunúť, hm)... |
Když jsem tam byl já, neměl jsem se v tomto směru čeho bát... Neměl jsem v duši kostlivce, jejichž vypuštění by mohlo bolet mě nebo jiné. Teď je tam mám a tudíž z toho mám trochu obavy - ale nepochybuji, že by to bylo prospěšné a rád bych se odhodlal zase někam jet. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
silvi11 41-80

![]()
|
Zaslal: so únor 07, 2009 8:14 pm Předmět: |
|
|
Ahojte som tu uplne nova a rada prispejem svojimi skusenostami.som slovenka,zijem v rakusku,ale hned pri ceskych hranicach(ceske velenice)a moj "skorouzmanzel"ma v welnes centre restauraciu,kde jasne,ze makam aj ja no a kedze mam vstup zdarma,tak som v saune casto.a je to najlepsie co mozem pre seba urobit,je to dokonala detoxikacia,citim sa proste ako znovuzrodena a nikdy som nemala krajsiu plet ako teraz.chvilu trva kym si zvyknete,ale teraz som uz profi,moj rekord je 101 stupnov ale hned poto idem do ladovej vody a potom ...nadherne mi je,aj ked sa mi uz sem tam zatocila hlava,treba si hned lahnut a pit.tak nenechajt sa odradit,aj som mala spociatku pocit,ze som v pekle,ale teraz je saunovanie moje velke hobby!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
eetynka 321-600

|
Zaslal: so únor 07, 2009 10:59 pm Předmět: |
|
|
tak tak. na zimu je to to naj! ja okrem normalnej sauny zajdem obcas aj do infrasauny, no a musim povedat, ze toto je prva zima, ktru som prezila bez exemu.. dakujem ti saunicka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
silvi11 41-80

![]()
|
Zaslal: ne únor 08, 2009 8:06 am Předmět: |
|
|
ano hlavne v zime,vyjst zo sauny rozhorucena von ked poriadne mrzne a snezi,to je ten najlepsi pocit,ktory poznam  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|