Henna "Hesh"
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Barvy a henna
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=34a88e34fd236ae590a407c3c21b4e23Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Yoshiwara
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: po únor 15, 2010 2:10 pm    Předmět: Citovat

Je síce pravda, že fajn zregenerovala vlasy, ale zdemolovala mi konce...a to maximálne, že sa štiepia aj po zastrihnutí. Farba tiež nič moc. Len ma zaráža, že vlasy sú po nej fajn, len tie konce. Ale varovanie pre vlnité vlasy: dákym záhadným spôsobom mi vyrovnala vlny...asi moc zaťažila alebo čo..nefím...inak mám tiež Shikakai a Arithu a s tým spokojnosť maximálna Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lenkahrabalkova
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po únor 15, 2010 3:20 pm    Předmět: Citovat

Tak to netuším, jak ti Heenara zábal mohl vysušit konečky. Já je mám pěkné. Na noc jsem si udělala zábal z kokosového oleje, ráno umyla a ještě nanesla kondicionér, aby se zábal lépe nanášel. Vždyť to jsou bylinky, tak nevím Rolling Eyes Já zkoušela barvu a šampony z DM a Hennacolor (ty jsou pro mne fuj) a Hesh mi připadá mnohem lepší. Alespoň bylinky jsou super, čistou hennu jsem zatím nezkoušela Wink Jen bych uvítala další bylinkové směsi od Hesh. Mám ráda velký výběr. Podle nálady Laughing Wink Embarassed Hrozně ráda zkouším a utrácím Embarassed
lenkahrabalkova
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 5:42 pm    Předmět: Citovat

Nevím, jestli to tu zrovna patří, ale myje si někdo pravidelně vlasy bylinkami Shikakai a Aritha? A poté používá Amlu jako kondicionér či masku? Jak nejdéle jste měli Amlu na vlasech? A znáte i jiné značky, které by prodávali tyto bylinky? Já jsem zatím měla jen značku Hesh. Vlasy si bylinkami myju pravidelně a jsem spokojená. Zatím se mi ani moc netřepí konečky, tak uvidím, jak to půjde dál Wink
Revelate
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 6:27 pm    Předmět: Citovat

lenkahrabalkova:
myju Shikakai a když mám čas tak dávám i masku z Amly, tak na půl hodinky, obojí od firmy Ayuuri Natural. Vyřešilo mi to problém s přesušenou pokožkou hlavy, i když jsem tedy ještě nenašla způsob, jak to dokonale vymýt. Jinak nejdýl jsem měla amlu 12 hodin, ale to jsem ji namíchala s hennou tak 1:2.
lenkahrabalkova
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 10:08 pm    Předmět: Citovat

Já dávám do shikakai i Arithu. A hůře se to vymývá, to je pravda. Já to dělám tak, že poprvé nanesu ty bylinky, nechám tak pět minut působit (přidávám Tulsi prášek nebo Neemový prášek) a pak smyji a ještě podruhé umyji přírodním šamponem s BDIH značkou. Šampony bez umělých pěnidel a silikonů ( Logona, Urtekram) a pak nanesu Amlu. Když mám čas, tak nechám hodinku, když ne, tak 5 min. Vždy jsem si myla vlasy 2x, tak jsem jedno mytí šamponem vyměnila za bylinky. A taky už nemám přesušenou pokožky. Po používání těch bylinek mě konečně nesvědí hlava a mám mnohem méně lupů. Jinak se mi prodloužil interval mytí na co 4. až 5. den. Zatím jsem zkoušela jen značku Hesh. Ale určitě zkusím i jiné, ráda zkouším Razz Wink
ladyblcha
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: ne březen 14, 2010 2:00 am    Předmět: Citovat

takze akurat som dala dole zabal HESH kalpi tone - pridala som stavu z citrona, vajce, olej a kondicioner do toho a zaliala zelenym cajom. mala som to na hlave 2,5 - 3 hodiny, neviem presne. problem je, ze to neviem poriadne zmyt, nakolko uz vypli teplu vodu (minula sa) Very Happy takze som to zmyvala studenou, ale trochu ma svrbi hlava, rano asi este raz zmyjem.
ale aj studenou to slo v pohode dole, len dlho a opatrne, lebo zima je mi aby som sa s tou studenou nepooblievala moc Very Happy
*
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so červenec 31, 2010 9:15 pm    Předmět: Citovat

A dá se tato značka sehnat v Pze či nějakém kamenném obchodě?
Holly
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 8:41 am    Předmět: Citovat

Já jsem si objednala tady: http://www.cajkorenikuskus.eu/eshop/index.php?a=kategorie&p=20&k=22

Objednala jsem si moji oblíbenou Zarqu, zkusím taky Mehandi. A ještě jsem objednala Heenaru, tak jsem zvědavá. Chtěla bych tu Heenaru přidat normálně k henně při barvení..... nezkoušel to takhle někdo?
Alka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 11:28 am    Předmět: Citovat

Holly napsal:
Já jsem si objednala tady: http://www.cajkorenikuskus.eu/eshop/index.php?a=kategorie&p=20&k=22

Objednala jsem si moji oblíbenou Zarqu, zkusím taky Mehandi. A ještě jsem objednala Heenaru, tak jsem zvědavá. Chtěla bych tu Heenaru přidat normálně k henně při barvení..... nezkoušel to takhle někdo?

jo, já to zkoušela při posledním hennění, a zrovna mi vypadlo strašně vlasů při vymývání Confused , ale nevim čim to bylo, tou heenarou asi ne.
Ale manžel mi říkal, že to smrdí jak koření na ryby Laughing
*
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 11:58 am    Předmět: Citovat

Holly napsal:

Škoda, mě se to poštovný nevyplatí. Momentálně nemám stálou brigošku a peníze dávám na školu Sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: