ubytek vlasů - paranoja?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nath
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:06 am    Předmět: Citovat

EricAmerican napsal:
to uplne souhlasiim,važne je prokazano že stress je velmi škodlivý, ale dneska jsem si koupil novej šampon na zvetšení objemu, obejm mam važne vetší, tak ma trošku lepší naladu no Smile

Tak to je bezva. Mě stačí, když se třeba dva dny rozčiluju nebo se něco nedaří a hned to poznám, že vyčešu večer o několik vlasů víc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EricAmerican
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 11:41 am    Předmět: Citovat

ja si vlasy nečesu pokud mozno, važne sedycky bojim, kolik toho bude na kartači, radši ty vlasy smotam a necham to byt
aknel
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 8:49 am    Předmět: Citovat

já si je také nečešu pouze ráno a to velkým hřebenem který má velké meziprostory trefil by mě šlak kdyby tam bylo více vlasů než má být.mrzelo by mě to kdyby to se mnou praštilo chci mít ještě dlouhé vlasy pak ať to praští Laughing Laughing Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: