|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 3:28 pm Předmět: Re: ivvvvv |
|
|
Sidonie napsal: | ivík napsal: |
já se taky přidám,sice mám do pasu(vždycky sem mývala delší), ale když vidím delší, hned se otáčím a nejradši bych toho člověka,comá dlouhý vlasy zabila  |
To abych přestala vycházet neozbrojená.  |
Tak to já nezabíjím. Já závidím ve smyslu obdivuju Takže, Sid, až se někde potkáme, tak mě se bát nemusíš  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 4:18 pm Předmět: Re: ivvvvv |
|
|
Meadow napsal: | Sidonie napsal: | ivík napsal: |
já se taky přidám,sice mám do pasu(vždycky sem mývala delší), ale když vidím delší, hned se otáčím a nejradši bych toho člověka,comá dlouhý vlasy zabila  |
To abych přestala vycházet neozbrojená.  |
Tak to já nezabíjím. Já závidím ve smyslu obdivuju Takže, Sid, až se někde potkáme, tak mě se bát nemusíš  |
To ráda slyším Díky Meadow |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*MrE >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 8:11 pm Předmět: |
|
|
Meadow napsal: | Ahoj, já se přidám, taky závidím - skoro všichni tu mají delší vlasy než já (taky jsem musela razantně stříhat...). Takže Tě absolutně chápu, ale neboj, ono to roste a naroste to zpátky . Tak ať se Ti tu líbí a ať najdeš pro své vlasy to nej! |
I understand you, Meadow. It takes time, and maybe longer for people like us, but one of these days you'll look in the mirror and smile like a Cheshire cat when you see an even more beautiful head of hair
Your hair is ~ 5cms longer than mine, so not everyone has longer hair than you  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:32 pm Předmět: |
|
|
Yes, you are right, MrE, it takes time, but we will wait till the results come! Your hair grow quick I think (if I do remember it well, you had very short hair a year ago...) What is your dreamed length?
I smile every time I give a photo into the gallery, when I see that compared to the older photos the hair is longer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Polar.Panda 21-40

|
Zaslal: ne červenec 19, 2009 6:32 pm Předmět: |
|
|
ja myslím že dostatočný trest by bolo ušmyknut tu hrivu nožnicami ja by som to kludne urobila ked vidim tie dlhe vlasy v MHD .... fuuu ostrihat a prilepit na tie moje chudáčiky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
speedy.gonzales391 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne červenec 19, 2009 6:36 pm Předmět: |
|
|
Polar.Panda napsal: | ja myslím že dostatočný trest by bolo ušmyknut tu hrivu nožnicami ja by som to kludne urobila ked vidim tie dlhe vlasy v MHD .... fuuu ostrihat a prilepit na tie moje chudáčiky  |
 _________________ Jsem jak?? jsem a komu se to nel?????????????Âb?????????????Â, a??..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne červenec 19, 2009 7:03 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že začnu dělat denně drdoly, začínám mít obavy vylést z domu...nebo si pořídím pepřák a paralyzér  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Polar.Panda 21-40

|
Zaslal: út červenec 21, 2009 7:41 pm Předmět: |
|
|
wensdy napsal: | Myslím, že začnu dělat denně drdoly, začínám mít obavy vylést z domu...nebo si pořídím pepřák a paralyzér  |
aspon by som nemala komplexy zo svojich vlasov  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
psilocybe ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 5:51 pm Předmět: |
|
|
vždy iba pozerám, ako to ti ludia robia????nejde mi to do hlavy, ale tiež veľká inšpirácia= ja chcem také tiež  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
pop.art 321-600

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 8:20 pm Předmět: |
|
|
já závidím dlouhé, husté !!!! délka není všechno, ale hustota a třeba kudrnaté vlasy, to je ůúplně krásné.... kolikrát si ve městě vykroutím hlavu jak se po nich dívám a slintám |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|