Neobio
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
porcelainswan
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 6:57 pm    Předmět: Citovat

Sim napsal:
porcelainswan napsal:
aha, promiň, přehlédla Laughing taky mám v plánu ty dva, vidím, že objednáváme ze stejného webu Smile
V pořádku, aspoň jsem to víc upřesnila Smile mě lákala i ta kúra na vlasy, ale nechtěla jsem už utrácet. Jinak ten web, všimla jsem si už na FB, že jsi fanouškem. Já tam objednávám, když chci kromě henny i jiné věci, zubní pasty třeba a teď jsem koupila i Amlu prášek, tak chci vyzkoušet, snad taky už příští týden (a navíc dávájí vždycky různé vzorečky a já tak rááááda zkouším Embarassed )

je to můj nej obchod...ano, ty vzorečky jsou nejlepší, už mě tak hodně nalákali ke koupi celých balení...no mají to dobře promyšlené Smile mě od neobio láká snad úplně všeale štve mě, že to je tak málo ozkoušené, takže nevím do čeho jdu..třeba co se týče těch šamponů..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sim
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: út červenec 06, 2010 7:49 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem vyzkoušela (už dvakrát) Neobio šampon na objem ginkgo & kofein a je to moc příjemný šamponek, velmi jemný, méně pění, ale pěna je taková jemná, i jemně voní a jemně umyje - prostě celý jemný Laughing Laughing Ale co mě překvapuje, že dělá hebké vlasy, už při mytí, když ho smývám, mám najednou takové měkké, ohebné vlasy, přijde mi, že hydratuje. Když uschnou, objem je, vlasy jsou měkké a hebké. Rozhodně třeba rozdíl oproti Kiss my face - Big body (bio šampon na objem), který vysušoval a dělal mi lupy. ....prostě příjemný přírodní šampon Smile Představuju si ho tak pro někoho, kdo používá přírodu, protože fakt tak jemně myje a klidně i pro někoho s mírně suchými vlasy. ...Jsem zvědává ještě na ten hydratační, vyzkouším ještě tento týden Wink
porcelainswan
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út červenec 06, 2010 8:03 pm    Předmět: Citovat

tak to je super! Jsem ráda, žes napsala, víc jsem teda zvědavá na ten druhý, snad budeš také pozitivně hodnotit...já si právě dnes namazala xichtík Neobio krémem pro citlivou pokožku...miluju ty jejich krémíky Cool
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: ne září 05, 2010 6:53 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem se konečně dostala k nějakému pořádnému testování... šampon zázvor+citron. V českém nadpisu na krabičce je klasifikovaný jako na mastné vlasy, ale v textu píšou mastné kořínky + suché konečky a na flašce je velký nápis Balance shampoo, takže bych věřila spíš té variantě v textu. Zkusila jsem jako druhý šampon při mytí a myslím, že si budem rozumět... Vlasy mi přijdou po něm trochu hrubší, ale to já beru se svýma jemnýma vláskama jako plus, jinak mi přijde, že celkem dlouho vydrží v dobrém stavu než se začnou mastit. Takže zatím spokojenost. Jedině ta cena vs. objem lahvičky... jen 150 ml. Rolling Eyes Ještě že jsem kupovala ve slevě. Ale na druhou stranu musím napsat, že (při použití na druhé šamponování) docela dost pění, takže ho můžu dávat jen málo.
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne září 05, 2010 10:24 pm    Předmět: Citovat

Tak Very Happy Mám vyzkoušeno:
- šampon Neobio - regenerační mléko/med (50 ml vzorek). Opravdu pěkně zregeneruje, vlásky jsou po něm opravdu hodně jemné (což se mně moc nezamlouvá), objem marně hledám a hlavně je ze mě medúza...šíleně zelektrizované vlasy...fůůůj Confused

- šampon Neobio - Volume gingko/kofein (150 ml). Brala jsem ho druhý den jako takovou záchranu potom regeneračním Neobiu (má být proti statické elektřině ve vlasech) a nepomohl. Objem normální ale opět příšerně zjemněné vlasy co elektrizovaly... Mad

Takže dávám zatím vlasy dohromady Logonou a budu doufat, že moje vlasy zrovna "nemají den" a příště to bude lepší. Pokud ne tak je nabídnu dál...
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 9:08 am    Předmět: Citovat

já si teď objednala vzoreček Hydratačního šamponu Bambus - Moringa na oživení suchých vlasů..zítra by měl dojít, tak jsem velmi zvědavá, snad nebude zklamání Confused
CrimsonFlame
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: po září 06, 2010 9:51 am    Předmět: Citovat

Má niekto skúsenosti s týmto výrobkom: http://www.jvnatur.sk/vlasova-voda-prhlava-p-1765.html?zenid=28cf28d8580701bfdff3f3d902c0087e ? Musím na neho čakať, vraj ho majú permanentne vypredaný, čo sa tak dobre predáva.
porcelainswan
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá září 24, 2010 8:12 am    Předmět: Citovat

tak mám ozkoušený šampon Bambus - Moringa. Ach, ta vůně!!!Žádný přírodní šampon co jsem měla nevoněl tak krásně. Hlava po něm nesvědí, což je velké plus. Celkově se zatím nejeví špatně, uvidíme po delší době. Akorát teda pění o něco hůř než Logona (což mi osobně nevadí). Vlasy mají lesk, přesušené nijak extra nejsou, takže zatím chválím! Idea
Berušák
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá září 24, 2010 8:53 am    Předmět: Citovat

porcelainswan napsal:
tak mám ozkoušený šampon Bambus - Moringa. Ach, ta vůně!!!Žádný přírodní šampon co jsem měla nevoněl tak krásně. Hlava po něm nesvědí, což je velké plus. Celkově se zatím nejeví špatně, uvidíme po delší době. Akorát teda pění o něco hůř než Logona (což mi osobně nevadí). Vlasy mají lesk, přesušené nijak extra nejsou, takže zatím chválím! Idea

Tak to je paráda! Bambus a Moringu jsem si nedávno koupila a teď kolem něho pořád chodím, očuchávám z lahvičky, ale ještě jsem neměla odvahu to použít... Krásně voní, ale ještě víc mě učarovala vůně šamponu Mléko a med, úplně skvělá Smile
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: so říjen 02, 2010 8:15 am    Předmět: Citovat

Kondicionér avokádo+citron: konečně jsem se k němu dostala Embarassed , postřehy jsou tři. Za prvé celkem pěkně voní, což je plus, ale zas dost intenzivně, což může být i mínus..., za druhé mi přijde dost tekutý (nevím, možná je to jen tím, že jsem používala teď dost dlouho Laveru mandle+med, která je zase hodně hutná - myslím konzistencí), takže mám pocit, že ho dávám docela dost a tedy mi asi moc dlouho nevydrží, což při tý ceně fakt není klad Rolling Eyes a za třetí rozčesávám po něm dobře a hlavně mi přijde, že (když se dobře vymyje - poprvé jsem to podcenila, podruhé se povedlo) moc nezatěžuje, což je pro mě s mýma jemňuchama podstatné (čekala jsem, jestli nebudu mít po něm vlasy splihlé, když má být na nepoddajné vlasy a uhlazovat). Pokud mohu tedy soudit po dvou použitích, koupě nelituju, i když to vypadá, že to asi nakonec zhodnotím jako drahou legraci. Ale ještě uvidím, jak to s tou spotřebou doopravdy bude...
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: