|
✿
|
Autor |
Zpráva |
blesk963 161-320

![]()
|
Zaslal: po listopad 01, 2010 8:23 am Předmět: |
|
|
Iwin, mě bylo nepříjemné, už samotné nasazování keratinem...a sktečně bych to nikomu nepřála..a holky tady,co minim.přemýšlí o zahuštění...tak dle mého, je lepší mít mini culíček(což nebyl můj problém) a nebo si vlasy nějak upravovat - je hodně způsobů,jak mít krásný vlnitý culík,dle natáček, a pak je třeba nechat zas odpočinout den,dva-třeba o víkendu,když člověk nic nemusí...ale přidělávání vlasů - never ever more...stejně mě musel chytit nějaký rapl... a v tu chvíli jsem nemohla být "normální",protože já to opravdu vždy odsuzovala a když vidím, kolikrát Símu Krainovou, tak jsou stejně dost na určitých fotkách zřetelné ty napletené vlasy...celkově se vlastní vlasy pak léčí, minim.čtvrt roku...mám to vyzkoušené ..ale snad už teď díky péčím,které holky uvádí na tomto super webu, budou lepší a lepší - minim.si to pokusím, dokázat sobě...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po listopad 01, 2010 9:34 am Předmět: |
|
|
Krainová mám napletené vlasy? A já si bláhově myslela, že tu hřívu má svoji. Nikdy jsem si toho nevšimla, že by měla ve vlasech nějaké zřetelné spoje nebo něco takového. _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
blesk963 161-320

![]()
|
Zaslal: po listopad 01, 2010 9:51 am Předmět: |
|
|
..kočko má a dokonce několik let - nechápu..Krainová s Darou Rolinc, jsou průkopnicemi přidělaných vlasů, salonu Yes (http://www.prodluzovani-vlasu-praha.cz/prodluzovani-vlasu.php) ...většina tzv.: "celebrit" mají napletené vlasy...a skutečně jsou na některých fotkách vidět místa napletení,když je má vyčesané nahoru, či tak...dělala jsem chvíli stylistku..takže vím,jak to v této branži chodí... ...a o to více, mě se..re...že jsem udělala s vlasy, takovou hloupost!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: po listopad 01, 2010 10:09 am Předmět: |
|
|
To mě docela potěšilo, aspoň mám o mindrák míň. Protože na některých fotkách ty jejich hřívy vypadají nádherně zdravě. Ale když je to umělé, tak už mě to neštve.
A ty se pořád neobviňuj, chyby dělá každý a nemohla jsi přece vědět, jak to dopadne. Vím, že touha po dlouhých vlasech je opravdu silná a člověk by pro to udělal cokoliv. Neboj, vlásky dorostou, budeš je mít zdravé a zapomeneš na to, že sis kdy nechala vlasy prodloužit.  _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
because they know
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
blesk963 161-320

![]()
|
Zaslal: po listopad 01, 2010 10:22 am Předmět: |
|
|
..moc děkuji za podporu...vím,že to nelze vrátit..ale spíše to mrzí, při představě, že před čtvrt rokem, jsem měla vlásky kvalitní a dlouhé, jako vy všichni tady ...a ač se stejně ještě nějakou chvíli, trápit budu(mamka mi říká to samé,co píšeš ty mě ) protože ta myšlenka minulosti dlouhých vlásků, tu je...tak vím, že máte pravdu!!!..za půl roku,jak se znám, se budu sama sobě smát, proč jsem nad tím tak přemýšlela,jako právě teď...spíše to skutečně mrzííí...a má hloupost tomu dala opravdu korunu ..neudělám nic...chce to jen čas.. ..snad??
...vůbec žádný mindrák "TY" vůči tzv.: celebritám, mít nemusíš..jsou to jen umělotiny a jedna předhání druhou, aby na sebe upozornili čímkoliv..vlasy, hadrama, dokonalými partiemi,které mají také upravené..nemá smysl se s nimi porovnávat...za pár let,až se jim bude blížit 40tka...tak nebudou vědět,co dřív napléct, ubrat, kde co naopak nabrat ..a tak...nej je žít v pohodě..protože pak jen tak, člověk může být spokojený...a hl.každý nás musí brát takové jaké jsme...pokud ne..ten člověk, nám nestojí za nic!!!...ať vypadáme, jak vypadáme...život, o vzhledu není!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: po listopad 01, 2010 10:32 am Předmět: |
|
|
Jistě. Dlouhé vlasy jsi přece už měla, takže ti zase narostou. Vím, jak se cítíš, taky by mě strašně mrzelo, kdybych udělala takovou blbost. Ale máš jistotu, že se ti vlasy nemohly jen tak ztratit, bude to chtít jen čas a hlavně péči, aby se vlasy daly dohromady a byly zdravé a krásné. A ty to určitě zvládneš, hlavně proto, že máš takové odhodlání a touhy ty dlouhé vlasy zase mít. A tady najdeš jen podporu, to se neboj.
S celebritama opravdu nemá cenu se srovnávat, ale mě to někdy zamrzí, hlavně to vědomí, že když máš prachy, tak můžeš mít opravdu všechno. Mladé holky potom z toho mají mindráky (znám to moc dobře) a můžou kvůli tomu spadnout třeba do anorexie nebo skončí u psychiatra jen proto, že se nenávidí za to, jaké jsou a nevypadají jako ty krásky z televize. Škoda, že to většině nedojde včas. _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
because they know
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
blesk963 161-320

![]()
|
Zaslal: po listopad 01, 2010 11:07 am Předmět: |
|
|
...děkuju Olíííí..!!!!..dost té odvahy nalézám tady...protože věřím v to,že je tu spousta rad, a také lidiček, jako jsi ty,co případně poradí nebo a to je hodně důležité, psychicky podpoří!!!!
...jinak i já znám moc dobře "Srovnávání se s celebritami" a pochopila jsem někdy až v19ti letech..že o vzhledu to není..jak píšeš,pak to směřuje jen do anorexie a bulimie,což věřím ty "star" mají také,jen to nechtějí přiznat..z branže,co jsem viděla a měla možnost vyslechnout..taková Kuchařová - Miss World...nejí,hodně kouří...takže proto, je tak hubená a vlasy,už nemá také,co bývaly ...ale má dar od pána boha..kvalitu a houšťku!!!..takže srovnávat s jejich umělou krásou a dokonalostí, vede jen do..pryč!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
blesk963 161-320

![]()
|
Zaslal: út listopad 02, 2010 9:20 am Předmět: Re: "Teprve" nebo "už" týden |
|
|
Margueritte napsal: | blesk963 napsal: | ...přeji všem krásný den..jsem tu teprve týden a už mm snad vše přečteno - je to jako droga... mám poničené a unavené vlasy po3týdenním prodloužení umělých vlasů a musela jít na Erbovou...je to4měsíce,co stále léčím a doufám,že vaše rady na tomto webu mi opět vrátí,tak krásné vlasy, jako jsem měla před tím ..pokud někdo máte zkušenost s takovou blbostí,co jsem udělala já...ráda získám rady jak opět získat krásné dlouhé vlasy děkuji za ně..  |
Souhlasím se sixteen, tady toho najdeš spoustu. Ale pozor ať vlasy zbytečně nepřepečováváš, ono to k tomu někdy svádí. Ať ti zase brzy vyrostou!  |
..děkuji ...vím,že člověka svádí, pak přehánět,a ta přehnaná starost,naopak škodí ..snad vím,kdy mají dost??? ...snažím se je nepřetěžovat, ale dobře krmit, jak vnitřně, tak po vnější stránce.. ...snad to bude brzy ještě více znatelnější, i když řekla bych,že nějaké pokroky tu už jsou-nerada bych to zakřikla..a neodpustím se zeptat...co ti, či vám pomáhá v růstu...vím,že je to dané i geneticky...a je to dost o člověku,ale po čem si minim.myslíš,že dobře vlásky rostou..??..děkuji za odpověď!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: út listopad 02, 2010 12:06 pm Předmět: Re: "Teprve" nebo "už" týden |
|
|
blesk963 napsal: | ..děkuji ...vím,že člověka svádí, pak přehánět,a ta přehnaná starost,naopak škodí ..snad vím,kdy mají dost??? ...snažím se je nepřetěžovat, ale dobře krmit, jak vnitřně, tak po vnější stránce.. ...snad to bude brzy ještě více znatelnější, i když řekla bych,že nějaké pokroky tu už jsou-nerada bych to zakřikla..a neodpustím se zeptat...co ti, či vám pomáhá v růstu...vím,že je to dané i geneticky...a je to dost o člověku,ale po čem si minim.myslíš,že dobře vlásky rostou..??..děkuji za odpověď!!! |
Já odpovím za sebe. My v rodině nikdy neměli krásné husté vlasy, akorát moje sestřenice měla v patnácti nádherné blond vlasy do pasu, ale za pár let si je zničila barvením a ostříhala je. Takže já nemám ani žádné předpoklady k tomu, abych měla krásné vlasy od přírody. Hodně mi pomohl Panthenol v tabletách. Sice jsem ho musela brát skoro dva měsíce, aby byly vidět výsledky. Taky mi hodně pomohl Bioaquanol, jak U, tak H, vlasy jsou po něm silnější a rostou nové. Na noc používám Biohar, ten je taky moc dobrý, začaly mi po něm růst nové vlasy, teď mám kolem čela chmýří. A doporučila bych kvalitní šampon bez silikonů, pokud chceš, aby rostly. Protože silikon udusí vlasovou pokožku a mně to třeba nesvědčí. (ale to už jsem určitě někde psala) Holky tu taky hodně chválí Biosil plus, to jsou tablety, stojí asi šedesát korun. _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
because they know
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Decapitated 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: út listopad 02, 2010 12:17 pm Předmět: Re: "Teprve" nebo "už" týden |
|
|
wolfishness napsal: | [Taky mi hodně pomohl Bioaquanol, jak U, tak H, vlasy jsou po něm silnější a rostou nové. Na noc používám Biohar, ten je taky moc dobrý, začaly mi po něm růst nové vlasy, teď mám kolem čela chmýří.  |
no a to by som neverila, ze nieco take moze fungovat, a ze mozu narast nove vlasy... mne by asi nove nenarastli zacala som pouzivat Alverde kofeinovy sampon, a nic nove nerastie no snad tie pripravky ktore si spominala su ucinnejsie... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|