Jujáček zdraví
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
*Dalarius et Laixi
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 5:02 pm    Předmět: Citovat

Jujacek napsal:
Teda abys to dobře pochopil, já to blbě napsala Laughing Chtěla jsem říct, že dřív byl tříletý, z kterého jsem se dostala rychle, právě díky jiného vztahu - ano, stojí to za houby, ale to pak nějak přešlo. Horší byla povaha toho člověka Evil or Very Mad A teď půl roční vztah, člověk si řekne to nic ještě není, a já jsem z toho tak dlouho vykolejená no Smile
Njn, principy... Very Happy Oh, tak snad se bude líbit Wink

Jo tak. No, i takhle to bývá. Je to hodně paradoxní, ale vím, o čem mluvíš. Smile
Přišlo mi hlavně překvapující, že nepíšeš básničky. Very Happy Nic proti lidem, co je píšou, ale přijdou mi děsně nesrozumitelné.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jujacek
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 5:09 pm    Předmět: Citovat

wolfishness napsal:
Jujacek napsal:
no s těma fotkama jsem to ještě pořádně nepochopila... (jsou upravované v prohlížeči na fotky)... ale to přijde Laughing

Tak si stáhni IrfanView a tam si to v pohodě všechno uprav, je to nejlepší editor obrázků. Smile

mno, nějak se do toho nemůžu dostat Smile Dnes je divnej den, třeba to půjde jindy lépe Laughing (hlavně, že mám strojárnu, technickej typ... Rolling Eyes Embarassed )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jujacek
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 5:11 pm    Předmět: Citovat

Dalarius et Laixi napsal:
Jujacek napsal:
Teda abys to dobře pochopil, já to blbě napsala Laughing Chtěla jsem říct, že dřív byl tříletý, z kterého jsem se dostala rychle, právě díky jiného vztahu - ano, stojí to za houby, ale to pak nějak přešlo. Horší byla povaha toho člověka Evil or Very Mad A teď půl roční vztah, člověk si řekne to nic ještě není, a já jsem z toho tak dlouho vykolejená no Smile

Jo tak. No, i takhle to bývá. Je to hodně paradoxní, ale vím, o čem mluvíš. Smile
Přišlo mi hlavně překvapující, že nepíšeš básničky. Very Happy Nic proti lidem, co je píšou, ale přijdou mi děsně nesrozumitelné.

Proto je nepíšu Wink Very Happy Navíc asi nemám ten správnej cit pro poezii, dokážu něco seskládat, ale takovou obyčenou, s prostými slovy, pro více zběhlé nudnou Laughing (Ale jinak mám pár "básniček" z let první lásky a tak Laughing Cool
*Dalarius et Laixi
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 5:31 pm    Předmět: Citovat

Jujacek napsal:
wolfishness napsal:
Jujacek napsal:
no s těma fotkama jsem to ještě pořádně nepochopila... (jsou upravované v prohlížeči na fotky)... ale to přijde Laughing

Tak si stáhni IrfanView a tam si to v pohodě všechno uprav, je to nejlepší editor obrázků. Smile

mno, nějak se do toho nemůžu dostat Smile Dnes je divnej den, třeba to půjde jindy lépe Laughing (hlavně, že mám strojárnu, technickej typ... Rolling Eyes Embarassed )

Ehm, nechci nikoho zpochybňovat, ale Irfan je prohlížeč, pokud vím, editovat v něm nejde.
Za sebe bych jako nejlepší editor doporučil Paint.NET. Smile
*Dalarius et Laixi
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 5:32 pm    Předmět: Citovat

Jujacek napsal:
Jujacek napsal:

Proto je nepíšu Wink Very Happy Navíc asi nemám ten správnej cit pro poezii, dokážu něco seskládat, ale takovou obyčenou, s prostými slovy, pro více zběhlé nudnou Laughing (Ale jinak mám pár "básniček" z let první lásky a tak Laughing Cool

Povídky, příběhy, atd., budou (aspoň mě) stačit. Smile
Jujacek
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 5:37 pm    Předmět: Citovat

No, pro milovníky básní, je tam spousta a spousta básniček! Smile I pro náročné, jen musí najít ty dobré básničky. A taky tam jsou lepší spisovatelé Laughing
Jujacek
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 5:45 pm    Předmět: Citovat

Jujacek napsal:
wolfishness napsal:
Jujacek napsal:

Ehm, nechci nikoho zpochybňovat, ale Irfan je prohlížeč, pokud vím, editovat v něm nejde.

Super! Wink Exclamation
*Hanča
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 6:15 pm    Předmět: Citovat

ahoj juji (můžu zkracovat?Smile

taky tě tu vítám..Smile

jinak dvě poznámky.. v 16 jsem přecházela plynule ze vztahu do vztahu.. asi tak trošku z pomsty druhému pohlaví.. to se těžko vysvětluje, jsem byla na konci vždy hnusná... takže můj deníček vypadal takto: příště už na kluka nebudu hnusná - teď už vážně nebudu hnusná! - tak a dost, zapřísahám se, budu milá!.. no a díky poslední předsevzetí mám 3letý vztah a manželství před sebou..Smile

druhá poznámka: prošla jsem si taky psaním.. povídky, romány, básně a teď fejetony..Smile a nejsou básně jako básně..Smile klasika o přírodě a moderna o nevěře se přece nedají srovnávat.. a protože takové modery mě a muže válcovali, tak už skoro nepíšem.. ož mi připomíná, že musím mužovi nakreslit konečně ten přebal.. Laughing
wolfishness
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2011 6:30 pm    Předmět: Citovat

Já v něm naprosto jednoduše zmenšuju fotky, takže nevím, v čem je problém.

Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: