|
✿
|
Autor |
Zpráva |
*Dalarius et Laixi >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: čt leden 20, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
Jujacek napsal: | Teda abys to dobře pochopil, já to blbě napsala Chtěla jsem říct, že dřív byl tříletý, z kterého jsem se dostala rychle, právě díky jiného vztahu - ano, stojí to za houby, ale to pak nějak přešlo. Horší byla povaha toho člověka A teď půl roční vztah, člověk si řekne to nic ještě není, a já jsem z toho tak dlouho vykolejená no
Njn, principy... Oh, tak snad se bude líbit  |
Jo tak. No, i takhle to bývá. Je to hodně paradoxní, ale vím, o čem mluvíš.
Přišlo mi hlavně překvapující, že nepíšeš básničky. Nic proti lidem, co je píšou, ale přijdou mi děsně nesrozumitelné. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jujacek 41-80

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 5:09 pm Předmět: |
|
|
wolfishness napsal: | Jujacek napsal: | no s těma fotkama jsem to ještě pořádně nepochopila... (jsou upravované v prohlížeči na fotky)... ale to přijde  |
Tak si stáhni IrfanView a tam si to v pohodě všechno uprav, je to nejlepší editor obrázků.  |
mno, nějak se do toho nemůžu dostat Dnes je divnej den, třeba to půjde jindy lépe (hlavně, že mám strojárnu, technickej typ... ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jujacek 41-80

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 5:11 pm Předmět: |
|
|
Dalarius et Laixi napsal: | Jujacek napsal: | Teda abys to dobře pochopil, já to blbě napsala Chtěla jsem říct, že dřív byl tříletý, z kterého jsem se dostala rychle, právě díky jiného vztahu - ano, stojí to za houby, ale to pak nějak přešlo. Horší byla povaha toho člověka A teď půl roční vztah, člověk si řekne to nic ještě není, a já jsem z toho tak dlouho vykolejená no
Přišlo mi hlavně překvapující, že nepíšeš básničky. Nic proti lidem, co je píšou, ale přijdou mi děsně nesrozumitelné. |
Proto je nepíšu Navíc asi nemám ten správnej cit pro poezii, dokážu něco seskládat, ale takovou obyčenou, s prostými slovy, pro více zběhlé nudnou (Ale jinak mám pár "básniček" z let první lásky a tak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
![]()
|
Zaslal: čt leden 20, 2011 5:31 pm Předmět: |
|
|
Jujacek napsal: | wolfishness napsal: | Jujacek napsal: | no s těma fotkama jsem to ještě pořádně nepochopila... (jsou upravované v prohlížeči na fotky)... ale to přijde  |
Tak si stáhni IrfanView a tam si to v pohodě všechno uprav, je to nejlepší editor obrázků.  |
mno, nějak se do toho nemůžu dostat Dnes je divnej den, třeba to půjde jindy lépe (hlavně, že mám strojárnu, technickej typ... ) |
Ehm, nechci nikoho zpochybňovat, ale Irfan je prohlížeč, pokud vím, editovat v něm nejde.
Za sebe bych jako nejlepší editor doporučil Paint.NET.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
![]()
|
Zaslal: čt leden 20, 2011 5:32 pm Předmět: |
|
|
Jujacek napsal: | Dalarius et Laixi napsal: | Jujacek napsal: | Teda abys to dobře pochopil, já to blbě napsala Chtěla jsem říct, že dřív byl tříletý, z kterého jsem se dostala rychle, právě díky jiného vztahu - ano, stojí to za houby, ale to pak nějak přešlo. Horší byla povaha toho člověka A teď půl roční vztah, člověk si řekne to nic ještě není, a já jsem z toho tak dlouho vykolejená no
Proto je nepíšu Navíc asi nemám ten správnej cit pro poezii, dokážu něco seskládat, ale takovou obyčenou, s prostými slovy, pro více zběhlé nudnou (Ale jinak mám pár "básniček" z let první lásky a tak  |
Povídky, příběhy, atd., budou (aspoň mě) stačit.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jujacek 41-80

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
No, pro milovníky básní, je tam spousta a spousta básniček! I pro náročné, jen musí najít ty dobré básničky. A taky tam jsou lepší spisovatelé  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jujacek 41-80

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 5:45 pm Předmět: |
|
|
Dalarius et Laixi napsal: | Jujacek napsal: | wolfishness napsal: | Jujacek napsal: | no s těma fotkama jsem to ještě pořádně nepochopila... (jsou upravované v prohlížeči na fotky)... ale to přijde  |
Ehm, nechci nikoho zpochybňovat, ale Irfan je prohlížeč, pokud vím, editovat v něm nejde.
Super!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 6:15 pm Předmět: |
|
|
ahoj juji (můžu zkracovat?
taky tě tu vítám..
jinak dvě poznámky.. v 16 jsem přecházela plynule ze vztahu do vztahu.. asi tak trošku z pomsty druhému pohlaví.. to se těžko vysvětluje, jsem byla na konci vždy hnusná... takže můj deníček vypadal takto: příště už na kluka nebudu hnusná - teď už vážně nebudu hnusná! - tak a dost, zapřísahám se, budu milá!.. no a díky poslední předsevzetí mám 3letý vztah a manželství před sebou..
druhá poznámka: prošla jsem si taky psaním.. povídky, romány, básně a teď fejetony.. a nejsou básně jako básně.. klasika o přírodě a moderna o nevěře se přece nedají srovnávat.. a protože takové modery mě a muže válcovali, tak už skoro nepíšem.. ož mi připomíná, že musím mužovi nakreslit konečně ten přebal..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt leden 20, 2011 6:30 pm Předmět: |
|
|
Dalarius et Laixi napsal: | Ehm, nechci nikoho zpochybňovat, ale Irfan je prohlížeč, pokud vím, editovat v něm nejde.
Já v něm naprosto jednoduše zmenšuju fotky, takže nevím, v čem je problém. _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|