Prosiiim o pomoc specha!!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 1:31 pm    Předmět: Citovat

Grep jsem zkoušela, ale nijak výrazně do fialova mi to po něm nešlo - ale možná je to jenom další rozmar mejch vlasů. To už je lepší přidat do henny pár kapek tea tree oilu nebo levandulovýho éteráčku (mají terpeny). Já dávám do směsky tak dvacet kapek - vyloženě fialový to teda pak není, ale rozhodně to stáhne takovou tu hennovou oranžovou. A zelejvám silným ibiškovým čajem (nebo řepnou šťávou) - ale já to chci spíš do červena, než do fialova. Nicméně kdysi jsem experimentovávala s červeným vínem, a musím říct, že když jsem kápla na hodně "ostružinový" zbarvení, tak tam ta fialová alespoň do příštího nebo přespříští umytí docela byla (na mně skoro až moc). Nebo možná šťáva z černýho bezu by mohla pomoct. Jo a taky je dobrý občas použít hennecolor bordó (ať už samotnou, nebo do nějaký směsky s tou hnědou) - sice tam je trochu chemie (právě kvůli tomu studenýmu odstínu), ale nesrovnatelně míň než v normálních chemickejch barvách. A ani s mejma krajně choulostivejmě vlasama nic špatnýho nedělá.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
anonymous2
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 6:42 pm    Předmět: Citovat

teeeda vy jste uplny alchimistky tady to jenom koukam co vsechno smichavate Smile a zkousela jsi to s hnedou hennou a jenom pomoci tech ostatnich ingredienci nebo jsi mela nejaky jiny odstin? ja si prave myslim ze tou hnedou mi to asi do fialova nechytne a tech ostatnich barev se bojim ze bych byla cervena ne-li zrzava a to nechci.. a ohledne te chemie mam strach jsem na to takova haklivka ted jsem zkoncila kvuli brezovy lune v nemocnici tak nebudu provokovat dalsi chemii
a myslis ze kdyz mam svoje tmavy vlasky a barvila jsem hnedou/cernou hennou a ted bych si treba koupila nejakou tu cervenou nebo tak ze mi to na to chytne?? mam ve vlaskach jesgte melir a toho jsem se bala nejvic co mi to tam udela abych nebyla rakosnicek nebo tak a ono to spis chytlo i tou hendo-cernou kombinaci do zrzava tak tomu moc nerozumim..
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 11:40 am    Předmět: Citovat

Po březový luně? ufff! Rolling Eyes Teda vždycky mi bylo jasný, že to žádná extra příroda není, ale že by dokázala vyvolat až takovouhle reakci, s tím jsem se ještě nepotkala. Ale holt každej máme alergii na něco jinýho...
Jinak ono v každý henně, i v hnědý a černý, je nějaký to červený barvivo, a někdy má holt tendenci prorazit na povrch. Já teda barví čistě oranžovou hennou (občas prostřídám s nějakou tou bordó), takže s hnědou vlastní zkušenost nemám. Ale podle mně by jí ani ibiškovej čaj ani těch pár kapek tea-tree oilu neměly uškodit - v nejhorším nejspíš neudělají nic. Do červený henny bych bejt tebou asi nešla, pokud fakt nechceš skončit zrzavější, než by sis přála- to je vždycky riziko a zvlášť na melírech může bejt ta zrzavá hodně výrazná a vlezlá. Ale možná až se časem ty melíry tou hnědou/černou postupně zatónujou, můžeš to zkusit.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: