|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Pawluška >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 1:40 pm Předmět: |
|
|
Lululinka013 napsal: | Rozmýšľame o tom, ale tak sa bojíme urobiť prvý krok... čo keď ostaneme na mizine ešte viacej, než sme... Nemôžem počítať s tým, že mi moja vlastná rodina pomôže. |
Zkus si s přítelem o tom promluvit..mohli by ste jít třeba na nějaký čas do Čech a začít tady...myslím že by to pro Vás bylo lepší..měli by ste alespon klid po psychické stránce to dělá hodně..já taky nejsemzrovna z těch bohatých..ani přítel není...taky jsem radí že člověk vyžije...bydlím s přítelem a jsem za to štastná..že bydlíme spolu nejsme na tom momentálně taky finančně nejlíp před rokem přítelovi zemřel tatínek te po něm zdědil ne malé dluhy a mě taky v lednu zemřel táta též dluhy..ale co člověk nadělá nic..musí se to nějak překonat..jsou na tom lidi ještě huř..tak taky s přítelem vyžíváme....finančnipodporu od našich mamin taky nemužeme..ty by nám pomohli ale jsou sami rádi že vyžijí..jen jsem ti chtěla napsat at nevěšíš hlavu..a zkuste najít nějaké řešení..člověk se vždycky nějak uskromní když je třeba...bude ti sice třeba nějakou dobu trvat a pak to bude zase lepší uvidíš že jo..i když vím že dneska taky ty podnájmy jsou pěkně drahý..doufám že brzo najdete řešení |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Malonek >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 1:53 pm Předmět: |
|
|
Pawluško, jen tak mimo, proč ty dluhy neodmítl? Zdědil k tomu i něco lákavého? _________________ primifluous = that which flows first |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Pawluška >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 2:06 pm Předmět: |
|
|
Malonek napsal: | Pawluško, jen tak mimo, proč ty dluhy neodmítl? Zdědil k tomu i něco lákavého? |
jjo zdědil byt 3+1 v Praze ..tak proto to vzal i s dluhama...furt se to vyplati než si pak brát hypoteku nebo jít do podnájmu...hold se ted dva roky uskromníme pak by to mělo bejt dobrý ..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lululinka013 81-160

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 2:22 pm Předmět: |
|
|
Pawluška napsal: | Lululinka013 napsal: | Rozmýšľame o tom, ale tak sa bojíme urobiť prvý krok... čo keď ostaneme na mizine ešte viacej, než sme... Nemôžem počítať s tým, že mi moja vlastná rodina pomôže. |
Zkus si s přítelem o tom promluvit..mohli by ste jít třeba na nějaký čas do Čech a začít tady...myslím že by to pro Vás bylo lepší..měli by ste alespon klid po psychické stránce to dělá hodně..já taky nejsemzrovna z těch bohatých..ani přítel není...taky jsem radí že člověk vyžije...bydlím s přítelem a jsem za to štastná..že bydlíme spolu nejsme na tom momentálně taky finančně nejlíp před rokem přítelovi zemřel tatínek te po něm zdědil ne malé dluhy a mě taky v lednu zemřel táta též dluhy..ale co člověk nadělá nic..musí se to nějak překonat..jsou na tom lidi ještě huř..tak taky s přítelem vyžíváme....finančnipodporu od našich mamin taky nemužeme..ty by nám pomohli ale jsou sami rádi že vyžijí..jen jsem ti chtěla napsat at nevěšíš hlavu..a zkuste najít nějaké řešení..člověk se vždycky nějak uskromní když je třeba...bude ti sice třeba nějakou dobu trvat a pak to bude zase lepší uvidíš že jo..i když vím že dneska taky ty podnájmy jsou pěkně drahý..doufám že brzo najdete řešení |
Doteraz som žila drsným nepekným životom, tak by som mala byť silnejšia, čo niekedy nie som, a tak prepadám precitlivenosti a strachu... a niekedy som odvážnejšia, že tým nahánam strach ostatným... no čo už som taká...
V detstve som bola vychovávaná otcovou tvrdou vojenskou výchovou - bol totiž vojak, a mamina bola prísna profesorka... Takže si predstavte takú výchovu... čo ma aj otužilo na neskoršie šikanovanie v škole, keď som bola ešte prváčka na ZŠ.. trvalo to 6 rokov, a potom to už konečne samo ustalo. A na SŠ som sa dostala do nesprávneho kolektívu spolužiakov.. nikto sa so mnou nebavil po tie 4 roky, sama som sedela v lavici... Po maturitách som s nimi úplne zrušila kontakt, však načo mi boli... Teraz som na VŠ, a mám chvalabohu konečne dobrých spolužiakov. A asi som tu niekde nespomenula, že som od narodenia nepočujúca, ale od malička som len medzi počujúcimi ľudmi, čiže viem rozprávať ako vy, posunkovú reč nepoznám.. Načo mi je, keď to nikto nevie? (Kvôli tomu bola tá šikana a aj to nebavenie sa...)
A teraz si cvakám zuby od strachu, či ja ako nepočujúca mám šancu sa niekde zamestnať, ale tam, kde nemusím komunikovať s ľudmi, pretože nie každému rozumiem(niektorí hrozne artikulujú, a ja potom nemám šancu odzerávať z pier...) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 3:55 pm Předmět: |
|
|
Tak to tě obdivuju, že to zvládáš a dokážeš odezírat. Já myslím, že by tě mohli zaměstnat někde, kde budeš komunikovat třeba jen přes počítač nebo vyřizovat maily atd... ať máš solidní práci. To snad takový problém nebude.  _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lululinka013 81-160

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 7:23 pm Předmět: |
|
|
wolfishness napsal: | Tak to tě obdivuju, že to zvládáš a dokážeš odezírat. Já myslím, že by tě mohli zaměstnat někde, kde budeš komunikovat třeba jen přes počítač nebo vyřizovat maily atd... ať máš solidní práci. To snad takový problém nebude.  |
Ale to len vďaka mame viem tak komunikovať... Sa mi venovala celé detstvo, aby som správne rozprávala - to je niečo ako si spamäti zahrať na klavíri, čiže tak
Tak takáto práca je dobrý tip... to skúsim niekedy niekde... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 7:25 pm Předmět: |
|
|
Tak za to odezirani te obdivuju, to musi byt tezke jak blazen. A jak bylo vzpomenuto - urcite existuji i prace, kde nepotrebujes treba telefonovat (ale aj na to jsem videla sikovne udelatko - vraj to prepisuje to, co volajici osoba rika, to je magie ).
Tak preju hodne stesti aj pri hledani prace, aj se vsim ostatnim  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lululinka013 81-160

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 7:27 pm Předmět: |
|
|
Morganna napsal: | Tak za to odezirani te obdivuju, to musi byt tezke jak blazen. A jak bylo vzpomenuto - urcite existuji i prace, kde nepotrebujes treba telefonovat (ale aj na to jsem videla sikovne udelatko - vraj to prepisuje to, co volajici osoba rika, to je magie ).
Tak preju hodne stesti aj pri hledani prace, aj se vsim ostatnim  |
Ďakujem pekne ) Také niečo existuje? Myslím ten telefón, či čo to je To by som chcela vidieť, ako to funguje |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Morganna ***moderátorka***

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lululinka013 81-160

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
Tak toto vyzerá zaujímavo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|