|
✿
|
Autor |
Zpráva |
seelya ***moderátorka***

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 5:10 pm Předmět: |
|
|
tak mi napadol salón dalila (alebo delilah) aj s podtitulom "ostriháme vás ešte lepšie ako samsona"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 5:20 pm Předmět: |
|
|
Rapunzel mi přijde jako dobrý název pro kadeřnictví |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 7:25 pm Předmět: |
|
|
Hm, hm..
U Vlásku, Lokna, Krásnovláska, Zdravý vlas, toho je.. Nač se omezovat jen na jména.. Já bych byla schopná vymyslet i nějakou šílenost typu - Respekt k zákazníkům (stříháme tolik, aby se Vám to líbilo), dál třeba názvy - Láska k vlasům, Slyšíme i vlasy růst.. Jé, toho by bylo..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
Vesnu bych nedávala, to je síť obchodů s látkami. Jinak žádný nápad zatím sama nemám ale samozřejmě můžu vymyslet na jakékoliv jméno nějakou námitku. Asi by bylo dobré, kdyby si rozmyslela svoje záměry a plány a zkusila to nechat v nějakém rozumném časovém intervalu na náhodě. Prostě něco co ji osloví a trefí do nosu. Něco co vychází z její filozofie a filozofie její práce, protože prostě mě většina těch názvů tady neoslovila, ale sama lepší nápad nemám. Ale co...zase mám rýpavou, tak se nenechte rozhodit mou náladou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Housenka 1201-2400. Guru II. kategorie

![]()
|
Zaslal: so říjen 29, 2011 8:02 pm Předmět: |
|
|
Hanča napsal: | Hm, hm..
U Vlásku, Lokna, Krásnovláska, Zdravý vlas, toho je.. Nač se omezovat jen na jména.. Já bych byla schopná vymyslet i nějakou šílenost typu - Respekt k zákazníkům (stříháme tolik, aby se Vám to líbilo), dál třeba názvy - Láska k vlasům, Slyšíme i vlasy růst.. Jé, toho by bylo..  |
Hančo, to jsou dobrý nápady Co třeba ještě Zlatovláska?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 9:18 pm Předmět: |
|
|
Na vlásku
Nevím, jestli si lidi při tom jménu vybaví ten obraz, co já, ale co třeba Venuše |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
z.pepa 321-600

|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 4:59 pm Předmět: |
|
|
Končím hon za novým názvem, bylo vybráno jméno FAJN |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Káliaček >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
Matka má InfinityHair  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|